Reklama

Reklama

Lukostřelci

  • Jižní Korea Choejongbyeongki hwal (více)
Trailer

Zrodila se legenda. Akční historický velkofilm s propracovanými bojovými scénami. Za válečných let druhé invaze Mandžuů do Koreje roku 1636 se Nam-Yi a jeho malá sestra Ja-In stanou svědky popravy svého otce a sami jen náhodou uniknou smrti. Když oba vyrostou, z Nam-Yi je skvělý lukostřelec a Ja-In se chystá na svatbu. Uprostřed obřadu je ale napadne horda nájezdníků a Ja-In je unesena přímo ze své svatby. Mandžuové ji prodají knížeti Dorgonovi, v jehož službách je jeden z nejlepších střelců, velitel a elitní bojovník Jyu Shin-Ta. S ním a jeho vojskem se bude muset Nam-Yi utkat, bude-li chtít sestru zachránit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (158)

Torako.chan 

všechny recenze uživatele

A jsem tu zas..již podruhé setkání s prodanými joseonskými obyvateli za poslední měsíc..možná dva, velmi zajímavé. Ovšem oproti komediálnímu Seondal, který byl skvělá čumenda pro holky i povedená zábava pro obě pohlaví, je toto perla. Začíná se sice vlažně, ale po svatbě polehounku snímek nabírá na akčnosti a vyvrcholí věru dramatickou honičkou, při které jsem měla málem oči až na obrazovce. Menším zklamáním byl tygr. Ani ne tak on jako jeho zasazení do filmu. Ve finále mi to bylo stejně putna, jelikož v dalších pár minutách byl tento prohřešek zapomenut. Určitě to tomu ubralo, kdyby se na tom řádně zapracovalo bylo by to naprosto skvělé, takhle je to jen skvělé. ()

Rambo159 

všechny recenze uživatele

Zhrešil som už len tým, že som to pozeral s českým dabingom!!!!!!!!! Fakt neviem, či si to tí dabéri nemohli bližšie naštudovať alebo čo, ale oni nazývajú Čoson ako Joseon. Zjavne preto, lebo sa to tak píše v anglickom prepise. No na výslovnosť akosi zabudli, čuráci sprostí!!! Takto mi to sprzniť! No a čo sa týka filmu, dobre sa na to pozerá, i keď je často vidieť chyby a nelogickosti, no napriek tomu sa to dá. Mne osobne sa najviac páčila prestrelka v lese po útoku tigra. Koniec presilený, divný, mohol zomrieť aj epickejšie, ale to je už jedno. Dajme tomu, že 4*. Alebo 3*??? ()

Reklama

Dreadd 

všechny recenze uživatele

Pokud přetrpíte příšernou korejskou digitální bestii, která byla totálním šlápnutím vedle, přežijete pár nelogičností a zmatený začátek, máte rádi svištění šípů a věříte, že tím šípem lze na dost velkou vzdálenost přetnout tětivu, může být pro vás Válka šípů solidní jednohubka. Výhodou může být pro diváka ze zdejších končin fakt, že tu málokdo zná dějiny Mandžuska a tak i kdyby byl celý film naprosto historicky mimo, nikdo to nepozná. Kdekdo však pozná, že na čtvrtkilový šíp by byla potřeba spíš menší balista než obyčejný luk, aby doletěl tak daleko. Úplně by stačilo, kdyby film disponoval stopáží kolem 90 minut, oprostil by se od zbytečných politicko-kulturních námětů, neměl ty rádoby ohromující blbosti (protože obyčejné šípy jsou naprosto dostačující) a soustředil se hlavně na luční a šípovou akci. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Nepřítel před branami, akorát místo pušek tu máme luky. Není to moc přehnané, hlavnímu hrdinovi docházejí šípy, takže akce ala Robin Hood se nekoná. Nevím, jak je to se střelbou do zatáčky, ale budiž, přimíchalo se trochu Wanted. Nakonec je z toho docela parádní akční film na který se klidně podívám znovu. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

No nevěřím svým šikmým očím! Bambusáci natočili film prostý obvyklého jihokorejského kokotění, kde se postavy nechovají, jako by zrovna spadly na hlavu ze střechy svého Hyundaie. Je to sice trochu patetická pohádka, kde Kim-Ir Rambo hraje dvě hodiny šípovanou se zlým mandžuským kandidátem a jeho pohunky, nicméně je to docela uvěřitelné, zábavné a nebýt mongoloidních výrazů v očích hlavních hrdinů, měl jsem málem pocit, že hledím na seriózní, historické, akční drama. Jsem překvapen a dojat, až mám chuť sežrat vlastního psa. ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno