Reklama

Reklama

Lukostřelci

  • Jižní Korea Choejongbyeongki hwal (více)
Trailer

Zrodila se legenda. Akční historický velkofilm s propracovanými bojovými scénami. Za válečných let druhé invaze Mandžuů do Koreje roku 1636 se Nam-Yi a jeho malá sestra Ja-In stanou svědky popravy svého otce a sami jen náhodou uniknou smrti. Když oba vyrostou, z Nam-Yi je skvělý lukostřelec a Ja-In se chystá na svatbu. Uprostřed obřadu je ale napadne horda nájezdníků a Ja-In je unesena přímo ze své svatby. Mandžuové ji prodají knížeti Dorgonovi, v jehož službách je jeden z nejlepších střelců, velitel a elitní bojovník Jyu Shin-Ta. S ním a jeho vojskem se bude muset Nam-Yi utkat, bude-li chtít sestru zachránit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (158)

ainny 

všechny recenze uživatele

Bavil, nenudil. Byl kupodivu svým způsobem "civilní" bez zbytečných příkras, ale... Rozlítaná kamera ze začátku a při akcích mi dost vadila. Nakolik byli realističtí němečtí ovčáci (aspoň mám pocit, že to byli oni) v Koreji 17. století to ani neřeším. Ale to, že vesele minou sledované oběti, to na mě bylo dost silný kafe. Scéna s tygrem... tu snad ajťáci dělali na pravěkém Didacticu, jinak si takový amatérismus neumím vysvětlit. Je to tak za 3,5. Ale jak jsem psala na začátku, nenudila jsem se, takže ty čtyři dám. ()

Rambo159 

všechny recenze uživatele

Zhrešil som už len tým, že som to pozeral s českým dabingom!!!!!!!!! Fakt neviem, či si to tí dabéri nemohli bližšie naštudovať alebo čo, ale oni nazývajú Čoson ako Joseon. Zjavne preto, lebo sa to tak píše v anglickom prepise. No na výslovnosť akosi zabudli, čuráci sprostí!!! Takto mi to sprzniť! No a čo sa týka filmu, dobre sa na to pozerá, i keď je často vidieť chyby a nelogickosti, no napriek tomu sa to dá. Mne osobne sa najviac páčila prestrelka v lese po útoku tigra. Koniec presilený, divný, mohol zomrieť aj epickejšie, ale to je už jedno. Dajme tomu, že 4*. Alebo 3*??? ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

John Rambo, tentokráte v Koreji 17.století. Motiv záchrany a pomsty tvoří jen rámec. V zásadě se jedná o adrenalinovou naháněčku, kdy tlupa elitních mandžuských bojovníků stíhá po lesích a skalách korejského lučištníka. A nemyslím si, že budu moc spoilerovat když napíšu, že ten je jednoho po druhém posílá na pravdu Boží, až proti němu zbude jen hlavní záporák, který ovšem zase není takovým padouchem, jakého jsem očekával. Možná trošku víc klišovité, ale má to zběsilé tempo, spoustu šípů, sympatické herce, kteří se nepletou a navíc je tu velikánskej tygr. A já mám tygry rád. 85% ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

sniper war z šikmookého úhlu. Proč ne. V celku drsná, ale sympatická podívaná, která si sice historické osnovy opravdu jen lízla, ale za to z hlediska akčnosti na sebe Kim upletl bič, který mu bravurně vychází. Herecké výkony jsou perfektní, kamera také. Vše do dokresleno nebezpečně cool hudbou, která vás prostě nutí vydržet až do konce. Stojí to opravdu za to. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Jako by tu někdo kopíroval (konceptuálně) Gibsonovo APOCALYPTO - ta filmařina není sice tak precizní, ale jinak to myslím sedí... Musím říct, že mě to bavilo, kostýmy a výprava celkově mají úroveň, jen bych si to představoval trochu dotaženější. Asi jsem se moc těšil. Film u nás dokonce oficiálně vyšel na dvd, jen na něj distributor zapomněl přidat CZ titulky - přitom originální zvuková stopa nechybí (dobré WTF) 65% ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama