Reklama

Reklama

Girlhouse

Trailer

Vysokoškolačce Kylie (Ali Cobrin) nedávno zemřel otec a její matka bohužel nemá na její studium dost peněz, proto se Kylie rozhodne přijmout nabídku pracovat na erotickém live chatu v luxusní vile Girlhouse.
Bohužel mezi uživateli se skrývá i psychopat Loverboy (Slaine) a je jen otázkou času, kdy mu jen monitor počítače nebude stačit. (korbitch22)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě hodně zklamalo. Strašně nudný film, který nemá žádný pořádný děj (a který je navíc poměrně hloupý), je strašně utahaný i dějově, absolutně postrádá nějaké napětí i atmosféru a i když tady o postavách něco víme (což je bod k dobru), stejně mi žádná nesedla tolik, abych jí fandil (ačkoli jsem si úplně nepřál, aby hlavní hrdinka zemřela, protože přece jenom ve srovnání s těmi ostatními holkami měla aspoň mozek). A tak jsem znuděně a s rychloposuvem sledoval, jak se nějaký hnusný tlustý magor snaží dostat do vily plné nahých holek a kamer a asi v posledních 40 minutách se mu to povede a zabíjí tam každou, která mu přijde pod ruku. A na to, že je sám, je celkem silný, jelikož odrovná i nějaké hlídače a nakonec na něj pošlou ozbrojené komando, aby ho konečně dostali. Úplně nejlepší na celém filmu je ta úvodní scéna, pak to stojí čím dál tím víc za prd. Prostředí mělo potenciál na víc, ale když scénář píše někdo bez fantazie, bude to prostě stát za prd. Slabé 2* ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Najznámejším a najrozšírenejším ženským remeslom bola odjakživa prostitúcia. Nakoľko si chce Kylie, ktorá je mladou, krásnou študentkou, privyrobiť na školné, vstupuje do jemnejšej formy tejto brandže, kde v agentúre "GirlHouse" ponúka služby luxusnej striptérky cez internet. Podmienkou je nasťahovanie sa do obrovskej vily, kde bude po dobu niekoľkých týždňov prebývať so svojimi "kolegyňami ". Kompletne každá miestnosť je 24 hodín neustále monitorovaná množstvom rozmiestnených kamier, čo na jednej strane prináša dokonalý pôžitok zákazníkovi, ale i pocit absolútneho bezpečia pre dievčatá, pred vonkajším svetom. No čo ak je za monitorom násilnícky vrah, ktorý je poháňaný opiátom lásky, pričom samotný, moderný security systém, pre neho nie je žiadnou prekážkou. Kylie, no nie len ona, by sa mala mať na pozore! "LOVERBOY" prichádza! Po nadštandardnom úvode, ktorý (viditeľne) zdvihol latku privysoko, nastáva hodina "temna", ktorá ma takmer unudila na smrť. Následné okolnosti výpadku signálu v mobile potvrdzujú fakt, že nie len Ja som nespokojným zákazníkom "O2" (toto už je taká hororová, otrepaná klasika). Následne sa síce dej rozbehol, no miestami, keď už išlo konečne do tuhého, divák vidí menej ako by sa prial, čo je vzhľadom k hororovému gore prvku, ktorý je pre slasher príznačným, ako pre exekútora súdne rozhodnutie, fakt veľká škoda. "GirlHouse" nie je špatný slasher, no do pozície "favorita" roku by som ho (Ja osobne) určite nepasoval - 60%. ()

Reklama

Zayl 

všechny recenze uživatele

Zesměšnit z mládí frustrovaného otylého psychopata se nevyplácí, o tom se mohly přesvědčit i (polo)nahé dívky z Girlhousu. Stačilo k tomu pár hackerských triků, chuť pocuchat několik pěkných obličejů a z vily plné děvčat, kompletně místnost po místnosti monitorované, se už neozývá vzrušivé sténání, ale jen nářek obětí. Inu, zabiják se rozhodně nebojí zašpinit a vymýšlí celkem zajímavé odchody ze světa. Jsem rád i za to, že si nasadil masku, vylepšilo to dojem a za jeho poctivou práci není problém přimhouřit oči nad logikou. Parádní slasher za čisté čtyři hvězdy. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak myslím, že to zásadní zde popsalo již několik uživatelů, takže bych jen opakoval zbytečně uvedené. Za mě rozhodně co bylo super, tak celková syrovost filmu. Kdy i když jde v podstatě o slasher a občas příjemně připomene nějakou tu klasiku (od TCHM 1974 přes Halloween a méně známý Sorrority House Massacre ...), vyloženě v divákovi budí dojem realističnosti, reálnosti až mírného "snuff feelingu"... Zabiják je naprosto excelentní a vytáhl už tak kvalitní atmosféru na největší možnej strop. Je naprosto nepříčetnej a jeho útoky jsou všechny extrémně intenzivní, brutální a živočišný. Tady nejde o vyloženě "graphic violence", kdy by divák viděl z detailu na kameře nějaké gore FX efekty, ale šílený nekompromisní útoky, kdy to tlustý obrovský oplzlý hovado háže se všema o zeď, o zem, a prostě je umlátí a rozemele jak papírový loutky. A to mě osobně na tom nejvíc bralo, že to fakt působilo dost realistiky a o to bylo to vyvražďovací peklo v druhé polovině filmu překvapující a záživnější. Silný 4**** CptPeroxid: Tak když čteš, že je to slasher, tak na to musíš pohlížet jako na slasher a trochu vzít v potaz dnešní dobu, která je na některý hororový subžánry slabá. V rámci žánru je třeba hodnotit, pokud na to máš neurony...! Nehledě na to, že ještě před půl rokem jsi o "hardcore exploiterech" věděl píču, nebýt mě, tak ses k nim ani nedostal a hrabal ses někde v přestárlých giallech (budiž jim země lehká ...) a 60. kovejch vykopávkách ,... :-DDD Pochcípat bys měl maximálně Ty, protože víš hovno.... :))) ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Extrémně ultradementní příběh: V dnešní době, kdy má tvrdé porno všech žánrů každý kdo chce lehce na dosah, si partička afektovaných a bezduchých pipek (včetně jedné stydlivé studentky) jakoby vydělává obrovské prachy svlékáním podprsenek před webkamerou (wow!), jezdí v limuzínách, bydlí v luxusním sídle a pracuje pro ně celý tým též dobře placených chlápků. Až potud čistý odpad!, tak bolestivě iritující idiocii jsem už dlouho neviděl, trpěl jsem jako týrané zvíře a... ano, v zájmu zachování svých mozkových buněk jsem asi už od desáté minuty proklikával, přiznávám. Takže když se na místě konečně objeví otylé vraždící hovado, ihned divák vesele zatleská pacičkami a nadšeně tomu sympaťákovi fandí v jeho záslužné činnosti, kterou je brutální masakrování každého, kdo mu přijde pod ruku. Ale režie musí neustále prudit prostřiháváním na nějaké dva dementy snažící se o záchranu ubohých dívek, takže od odpadu tuhle monstrózní sračku zachránilo jen jedno zadušení gumovým pyjem, které mě fakt pobavilo. A šup s tímhle svinstvem do koše. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Slaine uviedol, že maska bola značne nepohodlná a nasadzovať a zosadzovať ju mohol len s pomocou druhých, preto ju mával na sebe väčšinu času. (Real Tom Hardy)
  • Mnoho skladieb zo soundtracku bolo naspievaných hercom, ktorý si zahral záporáka – Slaine. (Real Tom Hardy)
  • Ali Cobrin sa necítila dobre vo svojej roli, v určitých momentoch bola veľmi znepokojená. Povedala však, že jej láska k slasher filmom jej dosť pomohla a natáčanie to pre ňu zjednodušilo. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama