Reklama

Reklama

Girlhouse

Trailer

Vysokoškolačce Kylie (Ali Cobrin) nedávno zemřel otec a její matka bohužel nemá na její studium dost peněz, proto se Kylie rozhodne přijmout nabídku pracovat na erotickém live chatu v luxusní vile Girlhouse.
Bohužel mezi uživateli se skrývá i psychopat Loverboy (Slaine) a je jen otázkou času, kdy mu jen monitor počítače nebude stačit. (korbitch22)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

Zayl 

všechny recenze uživatele

Zesměšnit z mládí frustrovaného otylého psychopata se nevyplácí, o tom se mohly přesvědčit i (polo)nahé dívky z Girlhousu. Stačilo k tomu pár hackerských triků, chuť pocuchat několik pěkných obličejů a z vily plné děvčat, kompletně místnost po místnosti monitorované, se už neozývá vzrušivé sténání, ale jen nářek obětí. Inu, zabiják se rozhodně nebojí zašpinit a vymýšlí celkem zajímavé odchody ze světa. Jsem rád i za to, že si nasadil masku, vylepšilo to dojem a za jeho poctivou práci není problém přimhouřit oči nad logikou. Parádní slasher za čisté čtyři hvězdy. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě hodně zklamalo. Strašně nudný film, který nemá žádný pořádný děj (a který je navíc poměrně hloupý), je strašně utahaný i dějově, absolutně postrádá nějaké napětí i atmosféru a i když tady o postavách něco víme (což je bod k dobru), stejně mi žádná nesedla tolik, abych jí fandil (ačkoli jsem si úplně nepřál, aby hlavní hrdinka zemřela, protože přece jenom ve srovnání s těmi ostatními holkami měla aspoň mozek). A tak jsem znuděně a s rychloposuvem sledoval, jak se nějaký hnusný tlustý magor snaží dostat do vily plné nahých holek a kamer a asi v posledních 40 minutách se mu to povede a zabíjí tam každou, která mu přijde pod ruku. A na to, že je sám, je celkem silný, jelikož odrovná i nějaké hlídače a nakonec na něj pošlou ozbrojené komando, aby ho konečně dostali. Úplně nejlepší na celém filmu je ta úvodní scéna, pak to stojí čím dál tím víc za prd. Prostředí mělo potenciál na víc, ale když scénář píše někdo bez fantazie, bude to prostě stát za prd. Slabé 2* ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

A tak to já bych to s dovolením malinko vyhajpoval. Připouštím, že až budu na konci roku sumírovat, možná tuhle pětku ponížím o jeden stupínek, ale momentálně jsem dokoukal skvělej čistokrevnej slasher, což obecně už samo o sobě druhem vzácným jest. Nevzácným jsou naopak všecky zaběhnuté nešvary slasheru, které ale levou zadní přebíjí internetovej bordýlek se svým sexy a hlavně sympatickým osazenstvem. Tomu dává řádně pod kožich oplzlý a patřičně deviantní záporák, takže k vidění je slušný bodycount a taky nějaké to gore. Závěrem bych k doporučení přidal i tip pro fajnšmerky, kteří by rádi svou šlapku raději špinavou, thrillerovo-expoitační, místo této vypucované, slasherové. Pánové, směle do toho! ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Mohol to byť po dlhej dobe prvotriedny slasher, keby nie nešvarov, ktoré sú pre tento hororový subžáner tak typické. Úvod bol zbytočne natiahnutý, vlastne kým dôjde na akciu tak film už pomaly končí. Pridal by som aj na masakry, niežeby niektoré mordovačky neboli nápadité, ale mohlo sa to inak zostrihať a ani viac gore by neuškodilo. Najväčšou slabinou ale zostáva hlúpe chovanie sa postáv v kritických momentoch - napr. baby už majú zabijaka "na lopate", omráčeného s tvárou k zemi a niežeby ho ešte preventívne dorazili riadnym náprahom kovovou tyčou rovno do lebky, ony radšej vybehnú von z miestnosti... Na druhú stranu, v momentálnej slasherovej mizérii patrí tento snímok k tým lepším. 65/100 ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak myslím, že to zásadní zde popsalo již několik uživatelů, takže bych jen opakoval zbytečně uvedené. Za mě rozhodně co bylo super, tak celková syrovost filmu. Kdy i když jde v podstatě o slasher a občas příjemně připomene nějakou tu klasiku (od TCHM 1974 přes Halloween a méně známý Sorrority House Massacre ...), vyloženě v divákovi budí dojem realističnosti, reálnosti až mírného "snuff feelingu"... Zabiják je naprosto excelentní a vytáhl už tak kvalitní atmosféru na největší možnej strop. Je naprosto nepříčetnej a jeho útoky jsou všechny extrémně intenzivní, brutální a živočišný. Tady nejde o vyloženě "graphic violence", kdy by divák viděl z detailu na kameře nějaké gore FX efekty, ale šílený nekompromisní útoky, kdy to tlustý obrovský oplzlý hovado háže se všema o zeď, o zem, a prostě je umlátí a rozemele jak papírový loutky. A to mě osobně na tom nejvíc bralo, že to fakt působilo dost realistiky a o to bylo to vyvražďovací peklo v druhé polovině filmu překvapující a záživnější. Silný 4**** CptPeroxid: Tak když čteš, že je to slasher, tak na to musíš pohlížet jako na slasher a trochu vzít v potaz dnešní dobu, která je na některý hororový subžánry slabá. V rámci žánru je třeba hodnotit, pokud na to máš neurony...! Nehledě na to, že ještě před půl rokem jsi o "hardcore exploiterech" věděl píču, nebýt mě, tak ses k nim ani nedostal a hrabal ses někde v přestárlých giallech (budiž jim země lehká ...) a 60. kovejch vykopávkách ,... :-DDD Pochcípat bys měl maximálně Ty, protože víš hovno.... :))) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Slaine uviedol, že maska bola značne nepohodlná a nasadzovať a zosadzovať ju mohol len s pomocou druhých, preto ju mával na sebe väčšinu času. (Real Tom Hardy)
  • Natáčanie prebiehalo na predmestí kanadskej metropoly Ottawa s názvom Kanata. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama