Reklama

Reklama

Cabin Fever: Patient Zero

Trailer

V Karibiku se výletní loď srazí s výzkumnickým plavidlem. Srážka není nijak katastrofická a nic hrozného by se nestalo, kdyby ovšem na palubě výzkumnické lodi nebyl masožravý virus, který zabije každého, kdo s ním přijde do styku. (topr harley)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Tak nějak, co jsem očekával jsem dostal. Z první poloviny vím jen tři věci, kozy, cecky a vemena. Bylo na co koukat, ale s hororem to nemělo nic společného. Druhá polovina je temnější, atmosféra zhoustne a i pár docela slušných scén. Při srovnání s jedničkou určitě pokles, ale od druhého dílu se kvalitou moc neliší. Čekal jsem nějaký posun nebo zlepšení, ale ničeho výraznějšího se nedočkáme. Zvládnout se Cabin Fever: Patient Zero dá, ale podruhé se mu radši vyhnu .. 4/10 = 40% ()

Desperado 

všechny recenze uživatele

Ťažký béčkový priemer, ktorý nestihne ani poriadne naštvať a chvílkami aj zabaví. Príšerní herci splnili presne to, čo sa od nich vo filme s takýmto scenárom očakaválo, teda zmiznúť čo najspektakulárnejšie zo scény. Hlavne závererečná polhodina už doslova volala o rýchlopretáčanie a ukázala schopnosti režiséra. Takto zle vygradovaný (ani béčkový) hororový záver som už dlho nevidel. Mierne horšie ako jednotka, ktorá tiež do tohoto žanru veľa nepriniesla. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Partia kamarátov sa vyberá na šíre more aby oslávili rozlúčku zo slobodou. Namiesto zábavy ich na neďalekom ostrove čaká krutý boj so smrteľným vírusom či samotnými nakazenými. Jednoduchý príbeh tento krát nie je na škodu a len napomohol rýchlemu spádu deja. Tretie pokračovanie "Cabin Fever" je úplne o niečom inom ako predchádzajúce časti. Aj keď sa síce nijak mimoriadne nevymyká, je rozhodne lepšie spracovaný ako dvojka. "Patient Zero" síce nie je geniálny, ale určite ani katastrofálnym hororom. Najväčším plusom sú jednoznačne masky. Na tých si dali viditeľne záležať. Vďaka záverečnej polhodinke, ktorá obsahuje zopár fakt pekných gore záberov, odmena v podobe - 55%. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Jednička byla amatérská kokotina, dvojka rádobyvtipná píčovina, takže nám pro trojku zbývá už jen ten análek (ale to vlastně u trojky není nic divného), kam opravdu film i s celým štábem patří. Sam Křepelka nenosí prsten, teď už nosí bacily a jde mu to o poznání hůř, měl asi zůstat u šperků, ale pořád je snesitelnější než většina kreténů na obrazovce. A ty jakože efekty? Jakože hnus a šokézní? Jakože nenamalovaná mezi lidi? No kde to jsme? Krvavou lízačku si každej užije minimálně jednou měsíčně, nevím, proč okolo toho tak poděláváte, svléknutí rukou už bylo v jednom čínském krváčku efektněji, ale poprava dildem mezi oči, uznávám, to byl epický kus umění. Faktem je, že kdyby se nejednalo o "značku" Cabin Fever, asi bych tomu dal i milosrdné dvě hvězdy, ale nasrat. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Co film, to odlišný přístup k sérii. Zatímco jedničku jde brát jako atmosférický survival z lesa a dvojku jako komediální splatter ze školního prostředí, trojka se coby prequel vrací ke vzniku ústředního zla. A jeho kořeny se rozkládají na jednom ostrově, kam, jak přesně žánr káže, dorazí grupa playboyů a jedné playmate. Samozřejmě netrvá dlouho a jejich tkáně začnou opouštět majitele…. Patient Zero už nepřekypuje černým humorem, spíš se snaží divákovi podstrčit nějaké to nutné gore (rozmlácení mozkovny obřím černým robertkem) a chvílemi ho držet v napětí. Důkaz? Třeba vniknutí do laboratoře a sestup do jejího podzemí. Smyčcová hudba pak udává tempo, které poleví až v samotném, nepřekvapivě otevřeném závěru. Za mě tedy trojice silných hvězd a Outbreak vyhlížím s nadějí. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Dominikánské republice. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno