Reklama

Reklama

Cabin Fever: Patient Zero

Trailer

V Karibiku se výletní loď srazí s výzkumnickým plavidlem. Srážka není nijak katastrofická a nic hrozného by se nestalo, kdyby ovšem na palubě výzkumnické lodi nebyl masožravý virus, který zabije každého, kdo s ním přijde do styku. (topr harley)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zas tak hrozné to nebylo, když si člověk uvědomí, že na dané téma se toho moc nového vymyslet nedá. Šílený doktor chce dát světu lék na masožravý virus, pacient, co je vůči němu imunní, má ale jiné plány. Vystřihnul bych zbytečně rozvláčné scény s omladinou do doby, než přistanou na ostrově. Pak začnou mít postupně šťávu, i když sex po koupeli mohl být klidně bizarnější. Scénka číslo jedna je pěstní souboj dvou nakažených děveček, kde se mezi stahovanou kůži, vyrvané vlasy, krvavé šavle a zlámané ruce připlete i jeden řádný vibrátor. Jasně, dějově jednoduché, ale divák se přeci těší na maso, které nakonec dostane (proč by se na to jinak díval, že). A pěkná příroda, moře, pláže....rybí mrtvolky. Prostě třetí fajnovka, kde si lze tipovat, kdo zařve jako první a kdo jako poslední. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Prequelovo pojaté pokračovanie rozbehnutej "Cabin Fever" série sa po bezproblémovej a zábavnej jednotke, nasledovanej inou; síce zábavnou, ale nedotiahnutou dvojkou dostáva v tretej časti zase trochu inde a starý známy mäso-napadajúci vírus sa tento raz rozšíri v malebnom Karibiku. Čo nemusí byť nutne zlé - závisí hlavne od preferencií diváka. Mne sa však ten kvalitatívny prepad zdal zase o niečo výraznejší než v predchádzajúcej časti a to prakticky vo všetkých aspektoch, ktoré "Patient Zero" ponúkal. Ale stále to nie je vyložene zlé či nepozerateľné. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Na Cabin fever 3 jsem se poměrně dost těšil, Andrews film Altitude byla průměrná blbůstka která zabavila a navíc takovýhle filmy nejsou zas tak časté. Ale bohužel film zůstal jen u slabého průměru. Kolikrát jsem měl problémy film vůbec spojit s Cabin feverem, scény kdy hlavní hrdinové putují po ostrově nebo po tom komplexu mi připomínalo totálně jiný filmy než CF. Nicméně krve a gore je poměrně dost a finální ženská bitka je PARÁDNÍ. Puchýře a strhaná kůže je pěkně udělaná. Ale film nakonec zabije divnej konec. Pro mě průměr. Jsem zvědavej jak se vytáhne 4 díl. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Chatařská horečka opět udeřila, z Mordoru ji tentokrát přitáhl Samvěd Křepelka, aby s Nulovou trpělivostí hemoragicky rozložila další partičku nesympatických hereckých antitalentů. Pokud vám po leasingu ještě nikdy nezůstal na bradě rozkládající se stydký pysk, tak nic nového pod sumcem. Podprůměrné čvachtání dekompozitujicími tkáněmi, blití si krvavě žlutohnědých žaludečních abscesů vzájemně do xichtů, odpadávání hnijících končetin a další standardní, unylé leproviny. Nejste li tedy jeden z těch místních mentálně narušených gore masturbantů, hoďte si raději doma do některého ze zábavných, tepelných či mělnících spotřebičů nějakého toho domácího mazlíčka, garantuji vám, že si užijete daleko více legrace. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Hlavním hrdinou tohoto milého rodinného filmu je jeden obzvlášť nebezpečný masožravý virus, jenž dokáže během pár chvil přetvořit obličejík krásné mladé dívky v opravdu mimořádně nechutnou držku. V hlavních třech chlapeckých rolích sice exhibují tři nesympatičtí retardi, ale vyvažuje je zase několik vytříbených nechutností - scény ze stanu, "show them your skin, Bridgett", no a nesporným vrcholem filmu je pak kočkování se dvou rozpadajících se slečen na pláži, z nichž jedna druhou ve finále umlátí (vlastně rozmlátí) olbřímým gumovým pyjem. A tahle scéna mě definitivně přesvědčila o čtvrté hvězdě, protože přesně takovéhle filmy mají dřevorubci po večeři rádi. A vzápětí navíc přijde hodně podařený konec. Ovšem objektivně je to samozřejmě jen taková béčková chujovinka s debilní kamerou. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Dominikánské republice. (Terva)

Reklama

Reklama