Reklama

Reklama

Ip Man 3

  • Čína Ye Wen 3 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V nejnovějším pokračování série o legendárním mistru Wing Chun Ip Man (Donnie Yen) čelí nejen hongkongskému gangu, jehož hlavu si zahrála boxerská legenda Mike Tyson, ale musí se vypořádat rovněž s vlastním rodinným životem. Ve městě protkaném korupcí, ve kterém se ho zároveň neustále pokouší konfrontovat konkurenční mistr Wing Chun, to však nemá jednoduché. (JardaBauer)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (190)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Nejslabší Ip s lehce parodickým Tysonem, ale pořád jeden z nejlepších čínských počinů vůbec. Mám tu trilogii velmi rád a i třetí, mnou velmi očekávaný díl, nemůžu zhanit, protože nemám za co. Mě to bavilo velmi. Donnie Yen je skvělý, kontaktní souboje jsou skvělé, příběh, i když není tak silný, tak funguje a využívá všechny prostory pro to, co si od žánru přát. Zamrzí jen absence tak silného dopadu, jako v předešlých dílech. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $36miliónovTržby USA $2,679,437Tržby Celosvetovo $156,600,000▐ zo začiatku je to dejovo trošku zbytočne pritiahnuté za vlasy, nahodilá zápletka okolo okupovania školy miestnym gangom nemá až také silné miesto, takže prvá polovica je hlavne o dobrých súbojoch, v tej druhej začne lepšia dejová dramatizácia a nastúpi na pľac ráznejšie aj Mike Tyson a celkom mu to aj ide, záverečný súboj o naj majstra je čerešničkou na torte, čo sa týka choreografie súbojov opäť výborná práca, dejovo troška kolísavé ale dá sa to zniesť, spokojnosť /80%/ ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Nebudeme si nalhávat, co se týče děje, tak trilogie Ip Man klesá strmě dolů. Z historického příběhu s reálnými kořeny zbyla jen triviální Jackie-Chanovka ze 70. let, v níž scenárista pouze vymýšlí záminky ke středu různých postav. Samo o sobě by to nebyl problém, pokud by do toho nebyla zakomponována ještě šíleně patetická vložka s umírající manželkou. Zatímco příšerná emocionální rovina filmu připomíná spíše test dávivého reflexu, bojové scény jsou naprostým opakem. Vyšperkované a perfektně natočené (přehledné) fighty mohou směle konkurovat nejlepším kouskům žánru. To co předvádí hlavní dvojice, plus překvapivě hrozivý Mike Tyson je nefalšovaná lahoda... 7/10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Dobrou polovinu stopáže mě přepadaly obavy, zda-li tenhle díl dopadne dobře. Myšleno čistě filmařsky. Nechápejte mě špatně, ale rvačka co 5 minut, kdy se mlátí pomalu všecko co má ruky nohy příběhu rozhodně nepřidává. Samozřejmě klobouk dolů před 52letým Donnie Yenem. Naštěstí se v druhé polovině začínají dostavovat ty správné emoce. A Asiaté je rozhodně umějí. Prostě druhá polovina je zcela regulérní Ip Man jak jsme na něj zvyklí. Těžké životní zkoušky a divák rozumí že pro našeho hlavního hrdinu není kung-fu v jeho tíživé situaci to nejpodstatnější. Oceňuji že tvůrci přemýšlejí jak se sérií dále směřovat a beru tenhle díl jako závěrečný. 80% ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

tak trochu zbytečný film o ničem, tady už se opravdu čekalo na začátky Bruce Leeho, ale ne, ten se tu objeví jen na dvě minuty, kopne pět krát do cigaret a utře si dva krát nos, ale hlavně že je tady Tyson, ten to celé pozvedl....jako ty scén kdy jich tam bojuje 100 a možná víc a stejně to nakonec prohrají, to už je fakt na hlavu tohle a toto má být podle skutečných událostí. Zklamání ()

Galerie (226)

Zajímavosti (9)

  • Konzultanty na Wing Chun byli u flmu bratři Ip Ching a Ip Chun. Jejich otcem byl mistr Ip Man. Mezi nejslavnější studenty, které vyučoval, patřil Bruce Lee. (Rominator)
  • Film sa odohráva v rokoch 1959 – 1960. V tom čase mal už Ip Man 66 respektíve 67 rokov. (ywo666)

Reklama

Reklama