Reklama

Reklama

Eega

  • Indie Naan Ee (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Po tom, čo ho sok v láske chladnokrvne zavraždí, vracia sa mladík Nani späť na svet ako reinkarnácia muchy. Jeho cieľom je uskutočniť krvavú pomstu. (sochoking)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Milostná romance sklouzávající k cukrkandlu se změní v momentě, kdy je Nani zavražděn a vrací se zpět v podobě mouchy. Zrození - voda - křídla - podrážka boty - bublifuk - tenisový míček - jablko - vrabec a přistání v nápoji s kostkami ledu a lístky meduňky připomene populární Mrňousky. Akce od té chvíle střídá akci a Nani má jen jeden cíl - zabít svého vraha. V tom mu pomáhá půvabná Bindhu, do níž se zamiloval a kvůli níž zemřel. Skvělá scéna v páře, křižovatka připomene vtip P. Kantorka a během havárie auta je cítit každé zrnko písku. Vrah Sudeep pozná, že zničit mouchu není jen tak. A zdá se, že ani černá magie nepomůže. Vtipné, skvělá hudba i kamera a závěr vskutku bombastický. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* z minula natěšený na zajímavé a netradiční bollywoodské filmy jsem zkusil tuto Mouchu, která už z obsahu vypadala hodně bláznivě. Ale na můj vkus už to bylo hodně, co bych dokázal překousnout - no řekněte sami jak by na Vás působila láska mezi dívkou a mouchou? :-). S nadhledem a s vkusem na divnosti jsem to však vydržel od romantického začátku až do drsného konce. Slabá známka ode mě neznamená, že je to vysloveně špatné, ale myslím díky dlouhému rozjezdu si to neužije fanoušek akčních filmů, kterého by to mohlo bavit nejvíc. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Výborná ukázka toho, jak ujeté a divné filmy mohou Indové natočit, ale přitom se jedná o snímek, který vás dovede vtáhnout a bude vás bavit. Zamilovali se do sebe, ale on si měl vybrat jinou ženu. Jeho sok ho brutálně zabije. Reinkarnace ale vede k tomu, že se mladík vrací jako moucha. A chce se pomstít. Prostě divně krásné. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ten zbytečně dlouhý úvod jsem si musel vyloženě protrpět (a jestli takhle vypadají klasické indické romantické komedie, které nesklouznou do jiného žánru, nevěřím, že by se mi nějaká mohla líbit), ale stálo to za to, protože to co nastalo po té reinkarnaci bylo skutečně něco. V tu chvíli se rozjel nesmírně kreativní, vtipný a zajímavě gradující příběh, který ze svého námětu vytěžil skutečně maximum a bavil mě pak až do samotného konce. Navíc i po filmařské stránce to bylo plné skvělých nápadů a jak režisér, tak i kameraman si s tím skutečně vyhráli. Jen teda ta neustále hrající hudba mi tam vadila (což vím, že k Bollywoodu patří, ale čeho je moc, toho je příliš) a občas i ty přehnané zvukové efekty, ale jinak jsem se bavil dobře a na typické bollywoodské scénáristické prvky už jsem si naštěstí zvykl, takže mi nevadí ani to, že je to strašně naivní a dokonce ani to, že ústřední záporák je pitomec a kdyby byl chytřejší, už by tu mouchu několikrát zabil. Klidně bych si to i pustil znova. Slabé 4* ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Je to blboučký, infantilní...dokonce i na indický film, ale kdo by se za to zlobil? Chcete nadávat dětem, že dělají skopičiny? Ne. Tak nespílejte Indům, že se tak rochní v romantice, lásce, emocích...že opěvují radost a štěstí. Nezavírají oči ani před tvrdou realitou, ale chtějí diváky bavit, ne jim ji připomínat. A tady to trochu vázne. Moucha je udělaná fakt moc pěkně, ale její záškodničení mě zprvu moc nebavilo. Příběh se smrskl jen na to, že se moucha snaží překazit snahu chlípného dacana, dostat pod sebe krásnou Bindu. Až do osmdesáté minuty to byla trochu nuda. Pak přišlo pár vtipných a originálních nápadů...dejme tomu, tak dvacet minut. Závěr neurazí, nenadchne, ale viděl jsem o dost lepší bollywooďárny. Ovšem dal by se z toho sestříhat skvělý půlhodinový kraťas. Očekávání tedy nenaplněna. Slabší 3 mouchy. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • Natáčelo se v indickém státě Andhra Pradesh ve městě Hyderabad. (Terva)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • V hindštině se film jmenuje Makkhi. (Terva)

Reklama

Reklama