Reklama

Reklama

VOD (1)

Kevin Costner září v Disneyho snímku McFarland, USA, dojemném filmu jeho oblíbeného žánru sportovních dramat, založeném na skutečném inspirativním příběhu outsiderů triumfálně překonávajících obrovské překážky. Když trenér Jim White přijede učit na střední školu, kterou navštěvují především Latinoameričané, poměry nejsou nejjednodušší. Když však trenér objeví výjimečné běžecké schopnosti chlapců, věci se mění. Kromě jejich talentu to je síla rodiny, vzájemné oddanosti a pracovní morálky, která je transformuje do šampionů přespolního běhu a pomáhá jim dosáhnout jejich vlastního amerického snu. Zažijte tuto povzbudivou oslavu lidského ducha v dramatu McFarland, USA. (Filmbox)

(více)

Videa (48)

Trailer 2

Recenze (165)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Další ze zajímavých rolí pro Kevina Costnera,který ani po letech neztrácí nic ze svého kouzla a i hraní.Příběh party mladíku ze školy na pomezí USA a Mexika o tom jak se s novým učitelem rozhodnout založit tým přespolního běhu a tím se na chvílí vzdálit od svého těžkého života kde už jako malý musejí pomáhat rodičům na poli.Běh pro ně znamená možnost dosáhnout úspěchu ,který do té doby moc nepoznali.Costner zde hraje učitele co dřív trénoval americký fotbal,ale potom co je to jediná škola kde ho vezmou se po anabázi se zkouškou uplatnit fotbal i zde nabídne jako trenér přespolního běhu a tak se mezi ním a sedmi chlapci vytvoří silné pouto,které vede k mnoha úspěchům.Navíc je snímek podle pravdivého příběhu.za mě celkově 85% a pět hvězd. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Sněhurka Kevin a sedm Speedy Gonzalesů.. Chudáka kouče Costnera sice buzeruje kdekdo (manželka v domácnosti, dcery, svěřenci běhající na tacos a vodu z hadice, ředitel školy i mexické matky), ale vy prostě víte, že úspěch se dostaví, i kdyby na teplákovky nebylo. Učebnicová klasika sportovních filmů o vzestupu podceňovaných outsiderů od A až do Z, speciálně vyčnívá písmeno K jako Kotva. Pod Disneyho produkcí zbavena jakéhokoliv explicitního násilí (viz.napadení dcery), místy docela vtipná, mile idealistická a plná nakažlivého optimismu. Mohlo dojít i k tomu že by si Kevin na závěr nechal nastříkat na kapotu svého auta podobiznu manželky mezi okvětními plátky růží, ale Niki Caro naštěstí znala míru, podobně jako Arkapaw při působivém nasnímání kalifornských exteriérů. Tak mě napadá, pokud by se jednalo o střední školu na mexické straně, uvažoval bych při nynějších Donaldových protiimigračních opatřeních o sportovním programu zaměřeném na skok o tyči.. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $17miliónovTržby USA $44,482,410Tržby Celosvetovo $44,632,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,016,075 //počet predaných kusov 43,200Tržby za predaj DVD v USA $4,771,583 //počet predaných kusov 170,516║ Kevin Costner sa chytil druhej šance a ide z jedného úspešného projektu do druhého čo mu moc prajem, príjemný pohodový snímok /60%/ ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Já se přiznám, že jsem měla obavy, když jsem viděla, jak se pomalu, ale jistě ujímá Kevin tréningu a začíná to brát vážně. Říkala jsem si, ajajaj to bude zase patosu a klišátek.......a bylo, ano v určité míře bylo. Ale mně ti kluci přirostli k tomu místečku, kde to v těle tluče a je to moc důležitý orgán mimo jiné i na disciplínu, kterou je běh. A když jsem na konci četla jak kdo dopadnul a viděla ty kluky v reálu, tak to bylo jasný jak facka, že půjdu o level nahoru. Kluci z McFarlandu byli jste prima parta, zdolávali jste nemožné, jen když namátkou vzpomenu na to ranní vstávání a pomoc rodičům, pak klusem škola a šup na tréning. To se nerozepisuji o ostatních nepříznivých okolnostech, v kterých byli a žili. A Kevin je stále stejně starý, nevím jak to dělá, kluk jeden? ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Na snímek z produkce Disneyho překvapivě nekompromisní, syrová a vcelku znepokojivá podívaná. Ve srovnání s jinýma sportovkama o přeměně loserů ve vítěze jsem v McFarlandu našel fakt pramálo útěchy a vyloženě pozitivních okamžiků, což v kontextu nelze hodnotit jinak než kladně. A kalifornská krajina se očividně podceňuje - zdejší panoramata mnohdy brala dech. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel dva dny v zemědělské oblasti v blízkosti Camarillo Premium Outlets na Ventura Boulevard. (007.)

Reklama

Reklama