Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thomas ‘Redd’ Reddman (Nicholas Hope), manažér a zároveň usvedčený masový vrah, je zavretý v psychiatrickej liečebni, kde im slúži ako pokusný králik pre rôzne nepríjemné „vedecké“ výskumy. Odsúdili ho napriek tomu, že svoju vinu nikdy nedoznal. Podarí sa mu však ujsť a následne uniesť a uväzniť šesticu ľudí, na základe svedectva ktorých bol kedysi odsúdený. Jeho dobre premyslený plán pomsty sa práve dostáva do finálnej fáze realizácie... (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Originální a příjemně odpočinková komedie podle mého gusta - hodně černohumorná, hodně krvavá a přitom pojatá s hodně velkou nadsázkou. Nicholas Hope je k sežrání a Kelly Paterniti jakbysmet. Dalo by se hovořit o jakés takés příbuznosti se sérií Saw, ale pouze rámcové; pojetí i vyznění Redd Inc. je hodně odlišné. Skvěle jsem se poklesle pobavil. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Kvalitní béčko, které se drží konceptu saw . Parta lidí je unešena psychopatem pro nějaký důvod do zamčené místnosti a umírají. V tomto snímku to jde trošku rychleji, jelikož víte, kdo je unesl, proč je unesl a co mají společného. Gore zvyšuje kvalitu filmu ještě o stupýnek víš, jelikož takové trhání nehtu jsem už dlouho neviděl. Herecké obsazení je průměrné, jen hlavní "záporák" byl sympaťák a uměl si udělat respect. Závěrečný twist nepotěší, ale také neurazí. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tohle mě bavilo. Masový vrah unese partičku lidí, policistu, právníka, senzibilku a nekolik svědků, zavře je do jedné místnosti, poskytně jem veškeré podklady jeho případu, stanoví pravidla a nutí je, aby přezkoumali fakta a dokázali tak jeho nevinu. Mě to přišlo celkem originální, protože si na podobné téma nemohu vzpomenout. Krve bylo dost, herci sympatičtí a postavy napsané tak, že jim člověk po většinu času nic zlého nepřál. Palec nahoru do Austrálie. 75% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Překvápko jak Prase! Inhuman Resources je perfektní Austrálský horor,který se vyhýbá veškerým klišé, a jde si originální cestou napříč celým filmem. Na make upu se podílel mistr Gore Tom Savíni,takže se můžete těšit na nejintenzivnější trhání nehtu za poslední dekádu a vůbec veškeré gore jako vypíchnutí očí, uříznutí hlavy mi připomínalo staré dobré,krvavé slashery,exploity před pár lety. Chytřejší než Vile,Krvavější než Would you rather. Must see! 80% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Priemerný hororík na spôsob zavrime pár ľudí do miestnosti, dajme im nejaké úlohy a kto neprejde pôjde z kola von. Samozrejme nie dverami :). Mám rád tento druh filmov, ale snímok musí vedieť zatlačiť aj na psycho strunu, ako napr. vo filme Exam (2009), a tu to v tomto smere dosť pokrivkáva. Na druhú stranu však potešilo to málo gore a pár vtipných scénok (noha použitá ako zbraň :D), takže film nie je ani stratou času a stojí za pozornosť. 60/100 ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama