Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thomas ‘Redd’ Reddman (Nicholas Hope), manažér a zároveň usvedčený masový vrah, je zavretý v psychiatrickej liečebni, kde im slúži ako pokusný králik pre rôzne nepríjemné „vedecké“ výskumy. Odsúdili ho napriek tomu, že svoju vinu nikdy nedoznal. Podarí sa mu však ujsť a následne uniesť a uväzniť šesticu ľudí, na základe svedectva ktorých bol kedysi odsúdený. Jeho dobre premyslený plán pomsty sa práve dostáva do finálnej fáze realizácie... (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Trochu zdĺhavý kancelársky thriller o šéfovi firmy, ktorého pristihnú krvavého vo výťahu, so sekerou v ruke a mŕtvou ženskou na zemi. Je odsúdený, no počas požiaru sa mu podarí utiecť a do kancelárie unesie ľudí, ktorí mali niečo spoločné s jeho uväznením. Tým poskytne svoje papiere a pod hrozbou smrti ich núti makať na tom, aby našli iného (skutočného?) vraha. Škoda, že je to až príliš stereotypné, pretože to mohlo byť určite lepšie; ako ukázala hlavne záverečná tretina a z priemeru to u mňa neťahá ani nudné herecké osadenstvo, v čele s divným psychošom, ktorý vyzerá ako nepodarený klon Dennisa Quaida s parochňou. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Dopředu jsem nečetl obsah ani komentáře, tak jsem netušil, do čeho jdu. A vyklubal se z toho příjemný film na dnešní deštivý podvečer, kde se pro useklou hlavu či nohu nejde daleko. Ano, je tu podoba se SAW, akorát usvědčený brutální vrah s přezdívkou Lovec hlav je přesvědčený o své nevinnosti. Po skupině lidí, co ho dostala do léčebny (kde se na něm tamější šílenci vyřádili), chce, aby vypátrali skutečného vraha. Jenže šestice nedobrovolníků připoutaných k počítačům nechápe, že po nich chce jen práci, a tak ho nutí k tomu, aby jim...tu vydloubl oči (velmi věrohodné, skoro bych řekl, že nešlo o trik), tam vytrhl nehet (mimochodem jeden z méně podařených triků) či jim ryl výstrahu na čelo. Největší problém jsem měl s jednou z hlavních postav - Annabel Haleovou (v podání Kally Paternitiové), jelikož vypadala jako Dusilová a přesně tak byla krajně nesympatická. Zato Nicholas Hope - nu, radost pohledět! V jisté chvíli jsem pochopil, kdo je kdo, ale naštěstí už se blížil konec.Hm, konec, že by otevřená zadní vrátka? Během závěrečných titulků zní líbivá Dirty Pretty Lies od Nelli Scarlet. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Annabell je svedkom poslednej brutálnej vraždy sériového vraha, Reddmana. S danou skúsenosťou sa vyrovnáva len veľmi ťažko. Aby toho nebolo málo, nedarí sa jej ani po pracovnej stránke. Nakoľko si privyrába ako striptérka cez internet, rozosiela životopisy po rôznych firmách, aby si tak konečne našla normálnu prácu. Po mnohopočetných neúspechoch prichádza vytúžená šanca na nový začiatok. Takto si ju ale určite nepredstavovala! Ja mám osobne tento druh hororov rád. Skupinka ľudí v jednej miestnosti hľadá odpoveď na "nezmyselné" otázky šialenca. Kto sa nechce "hrať", ide z kola von. Ani v tomto snímku to nie je inak. Príbeh jednoduchý, otrepaný a len vďaka slušnému gore dosahuje úroveň priemerného hodnotenia. Úplným záverom totiž režisér tento snímok totálne "zavraždil". Neskutočné ako sa mu ho podarilo doj....ť - 55%. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Úvodní, výtahová scéna - dokonalý rozjezd !! Musím říct, že tady jsem vypnul mozek a přehlížel jakékoliv nelogické chování. Gore, které tu bylo, vše vynahradilo a musím říct, že to byl opravdu nechutnej krvák !! Takové vyndavání očí, jsem ještě jinde snad neviděl. Paráda. Po herecké stránce velmi slušné, hlavní hrdinka celkem pěkná a solidní záporná postava. Po delší době luxusní krváček. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Redd Inc. přináší sice možná průměrný, ale velmi příjemný a výborně zpracovaný thriller se sympatickým ústředním antihrdinou ztvárněný Nicholasem Hope, který mi připomínal Douga Bradleyho. Během sledování jsem zaregistrovala jeho přízvuk, a když jsem se pak podívala na jeho profil a zjistila, že je to Brit, pomyslela jsem si "Já jsem to věděla!" Thomas Reddman je charakterní psychopat, jemuž se tým nějakých šílených doktorů dostal až příliš "do hlavy." Pomsta by mohla být velice krutá, ale pan Reddman se na to rozhodne jít systematicky a docela i lidsky. Jeho plán je propracovaný a jeho vybrané oběti nemusí trpět, pokud se o to samy nezapříčiní. Pořád jsem si říkala, jestli je on skutečně vrah, nebo je jím někdo tam venku. Nebo uvnitř...? Některé scény jsou hodně gore a závěr s odhalením také mírně překvapil. Celkově jsou Inhuman Resources solidní žánrovkou přinášející čerstvý závan v podobě námětu. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama