Reklama

Reklama

Hamilton: Pokud jde o vaši dceru

  • Česko Hamilton 2: Pokud jde o vaši dceru (více)
Trailer 2

Tajný agent Carl Hamilton mal kedysi svoju rodinu, zničil ju však krutý akt pomsty. Keď unesú jeho sedemročnú krstnú dcéru Natalie, dcéru policajnej riaditeľky Evy Tanguy, všetky bolestivé spomienky v ňom opäť ožijú. Najvyššie vládne kruhy nejavia veľký záujem o vyriešenie prípadu, Hamilton sa tak rozhodne pátrať na vlastnú päsť. Zistí, že Natáliu dal uniesť saudský ropný magnát, presvedčený o vlastnej nedotknuteľnosti. Nepočítal však s agentom Hamiltonom. (RTVS)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (89)

Kryton 

všechny recenze uživatele

Pokud předchozí Hamilton byl více jako švédská verze Bourna, tak druhý díl je více jako švédská verze Taken 1&2. Hamiltonovi unesou kmotřenku a ten se nasere a najde si ty špinavý teroristy a pěkně jim to dá sežrat. Do chvíle než unesou tu holku, tak je to nuda, ale pak se to pěkně rozjede. Tato švédská akční série se mi líbí a je to dobrá alternativa k hollywoodu. Sice by tu člověku chybělo více akce a okázalosti, co se týče stylu, ale o to více se snaží být reálnější. Btw. vůbec mi nevadil hranatý Hamilton, protože mi naopak více sedí než uhlazený Tom Cruise v Jack Reacher. Hodnocení OST:švédská elektro rutina. 5/10 ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Tři dávám pouze proto, že švédská trojka zní tak lákavě. Ve skutečnosti je toto styk s jednou Švédkou rachiticko-bezkoznou a druhou komatózní.... Monstrum, kterému osud nedopřál zroditi se ve správné době, jinak by bylo jasným vítězem výběrového řízení o šéfika 5. tankové divize SS „Wiking“, pobíhá po glóbu, zachraňuje unudlanku, kouká jak puk a je úžasně bezpohlavní. Jak by mohla dosvědčit nejen paní vyšetřovatelka, trpící ve feminizované zemi za feministický výrok (sic!), ale i ,,šéfka rozvědky OOP". Eh.... Ku Bondovi chybí větší rozmach, rozpočet a roznožka snědé cácorky, k nadhledu nebo Bournovi solidní scenárista. Nadsazuji za Evropu, ovšem pozor. Seveřané, zpitomělí z úspěchu jedné frndy, co do kdečeho kopla, začínají zahlcovat nejen knižní trh, ale i promítací sály slabší sortou svých výpotků. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už čekaně slabší než první díl, který byl vysloveně překvapením. Kamera už se víc kejve, celý příběh už je spíš jak pěst na voko a tak nějak se nemůžu zbavit dojmu, že to tady tvůrci sfoukli čistě na ráz z jedný vody a přitom nehleděli na samotnou kvalitu vyprávění. Škoda. Hamilton se mi po prvním díle slušně zaryl pod kůži. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Jendotka mi spočiatku prišla lepšia, kvôli širšiemu scenáristickému záberu. Ale aj keď Hamilton 2 vyzerá väčšinu stopáže ako jednohubka o jednom únose a jednej záchrannej akcii, drobnosti okolo hlavnej línie z neho napokon spravia nadpriemerny akčný triler. So sakramentsky sympatickým agentom... a záverečnou pesničkou, akú by Hamiltonovi mohol závidieť Bourne aj Bond... ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Švédské dřevo podruhé. Lehké a pro mnohé i stravitelné, hih hih. Skladné, ale nepříliš trvanlivé. To takhle agentovi SKRUVSTA unesou komodu... pardon, neteř, a ten se vám tak nazlobí, že dá ihned dohromady gerilovou jednotku složenou z jednoho žoldáka a kamarádky a letí znovu do Libanonu, vymačkat islámákům oči z důlků, jelikož zuby jim vykopal v prvním díle. Byla to stejná ftákovina jako předtím, ale pro mě poněkud přímočařejší a atraktivnější story. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo okrem Štokholmu a Londýna aj v španielskych mestách Almeria a Granada. (MikaelSVK)
  • Těsně před pokusem o vraždu palestinského politika je možné vidět, že jeden ze strážců v garáži nosí na krku visačku s logem společnosti Dice. Dice je švédská videoherní společnost, kde režisér Tobias Falk dříve pracoval. (Kritiq)

Reklama

Reklama