Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Oscar Svendsen se probudí k smrti vyděšený a zkrvavený. V rukách má pušku a nachází se v něčem, co kdysi býval výstavní striptýzový klub. Kolem něho leží osm těl a před ním stojí policejní vyšetřovatel Solør, který na něj míří pistolí. Solør je 100% přesvědčen, že Oscar je pachatelem, i když Oscar neochvějně trvá na své nevině. Oscar neochotně začíná vyprávět neuvěřitelný příběh čtyř kamarádů, kteří společně v loterii vyhráli 1 739 361 norských korun. Ta suma byla poněkud špatně dělitelná čtyřmi. (toma.baza)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (91)

danny79 

všechny recenze uživatele

Stylove podobny film jako toci G. Ritchie (Sbal prachy a vypadni, nebo RocknRolla) a krvavosti to ma zase blizko k Tarrantinovi (Fargo ...). Podobnych filmu jsem od dob, kdy Ritchie natocil Sbal prachy … videl mnoho, ale vetsinou se ani zdaleka nepriblizily Ritchiemu. Arme Riddere se na stejnou uroven sice nedostava, nektere cernohumorne sceny zas tak zabavne nejsou, originalni na tom neni nic, ale je dobre a urcite lepsi, nez vetsina poddobnych kousku. ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Bravurní honba za recyklací hnijících trupů zdatně uhňácaná příjemnými a politicky nekorektními, severskými prstíky. A to i přesto, že se závan papírové vypočítavosti neostýchá divákovi proplesknout čichové buňky a zanechat za sebou nedůvěřivě roztažené nozdry, neboť bez té naší papírové vypočítavosti by zábava byla cudná, obrýlená katolička s ohmataným růžencem v pravé kapse a sukní po kotníky. Do posledního cípu čtyřech zářivých hvězd nahrává fakt, že je celá mozaika protkána známými norskými ksichty a humorem černějším než etiopský maratonec (ne)šťastně vběhnuvší do análu Asi Akiry. A teď už snad jen dodám starý, teatrální a dokola omílaný povzdech, že takové pichlavé mnohovrstevné krimošky by mohly vznikat i v tom našem vrásčitém řiťáku Evropy, ale ti zodpovědní zrovna chlemtají další misku plytké tragikomické polévky. ()

Reklama

bassator 

všechny recenze uživatele

47th KARLOVY VARY INTERNATIONAL FILM FESTIVAL 2012 - VARIETY´S TEN EURO DIRECTORS TO WATCH - Deset evropských režisérů očima Variety (Arme Riddere / JACKPOT / Jackpot) - Parádní sranda a opravdu vtipné postavičky ve všech rolích. Vše se musí brát s velkou nadsázkou proto bych spíše doporučil na tu uvolněnou karlovarskou půlnoc... - 1. 7. 2012 - kino Thermal - Malý sál - Karlovy Vary - 80% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Když Rudá hvězda Oslo náhodou zremizuje s Baníkem Bergen a blbý, blbější, nejblbější a nějaký Thor Heyerdahl s půlkou mozku tak pustí norskému Horáčkovi trochu žilou, zvrhne se to v celku roztomilou a dynamickou vybíjenou. Scénář z Nesbøva zaprášeného šuplíku z dob, kdy ještě míval malé péro a servilně obrážel s Netopýrem nakladatele sice kdovíjakou originalitou neoplývá, nicméně několikrát jsem si poprskal rozžvýkanou treskou televizi a to se mi při mé naprosté absenci syslu pro tumor jen tak nestává! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Zkušenost mě naučila, že opice se velmi nerady dělí." Nerad trávím čas s debilama, leč stalo se. Mistři Norska ve vymýšlení blbejch plánů do toho šli naplno a já jsem neměl komu fandit. Na jejich obranu musím napsat, že 1,739.361 se opravdu špatně dělí čtyřmi. Třemi to jde, ale když jsou kladivo, pistole a brokovnice nepřátelé dělení, tak to musí jít jinak. Já jsem se tedy bavil nad absurditou některejch scén, ale nebavilo mě každou chvíli se utírat od krve. A nejvíc mě zaujalo, že Rosenborg Trondheim nemusí vždycky vyhrát. To bylo šokující zjištění. ()

Galerie (53)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno