Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Oscar Svendsen se probudí k smrti vyděšený a zkrvavený. V rukách má pušku a nachází se v něčem, co kdysi býval výstavní striptýzový klub. Kolem něho leží osm těl a před ním stojí policejní vyšetřovatel Solør, který na něj míří pistolí. Solør je 100% přesvědčen, že Oscar je pachatelem, i když Oscar neochvějně trvá na své nevině. Oscar neochotně začíná vyprávět neuvěřitelný příběh čtyř kamarádů, kteří společně v loterii vyhráli 1 739 361 norských korun. Ta suma byla poněkud špatně dělitelná čtyřmi. (toma.baza)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (91)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Nebavil jsem se sice tak dobře jako u Lovců hlav, ale bavil jsem se, a to je důležité. Tohle rozplétání příběhu nahlých úmrtí v malém norském městečku mě dokázalo často rozesmát, a určitě to nebylo proto, že se tady vyskytoval nadprůměrný počet blbů. Bylo to sice jednodušší a ne zrovna originální, ale nenudil jsem se a rozesmálo mě to, a to je u komedie základní požadavek. ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Bravurní honba za recyklací hnijících trupů zdatně uhňácaná příjemnými a politicky nekorektními, severskými prstíky. A to i přesto, že se závan papírové vypočítavosti neostýchá divákovi proplesknout čichové buňky a zanechat za sebou nedůvěřivě roztažené nozdry, neboť bez té naší papírové vypočítavosti by zábava byla cudná, obrýlená katolička s ohmataným růžencem v pravé kapse a sukní po kotníky. Do posledního cípu čtyřech zářivých hvězd nahrává fakt, že je celá mozaika protkána známými norskými ksichty a humorem černějším než etiopský maratonec (ne)šťastně vběhnuvší do análu Asi Akiry. A teď už snad jen dodám starý, teatrální a dokola omílaný povzdech, že takové pichlavé mnohovrstevné krimošky by mohly vznikat i v tom našem vrásčitém řiťáku Evropy, ale ti zodpovědní zrovna chlemtají další misku plytké tragikomické polévky. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taka ciernohumorna Ceonovka z Norska o stryroch debiloch, ktori vyhraju kopec penazi a v momente sa maju delit, tak sa ich pocet zacne postupne riedit az nakoniec zostane len jeden. Nic svetoborne to nie je, ale ma o kratku stopaz, obcasnu slusnu akciu, nejaky ten ciernohumorny vtip je celkom vydareny a samozrejme nemôze chybat ani prekvapiva pointa. Proste prijemna krvava jednohubka. 5/10. ()

Vesecký 

všechny recenze uživatele

No jo, akční thrilller, nic pro mě, jen jsem si říkal, že do toho Norové vnesou něco jiného než Hollywood. Anebo to taky mohla být parodie na hollywoodské krváky. Protože ty krve tam bylo habaděj. A stejně jsem nakonec byl zmaten, jak to bylo opravdu a jak Oskar všechny obalamutil. Slovu flashback ovšem nerozumím, takže nevím, co tím chce obsah říci. Mohl byto někdo vysvětlit česky? Rozhodně se divím, že tohle mohlo jít na MFF kamkoliv. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Ani nevím co bylo tak hrozný,ale film ve mně hrozně vyšuměl.Díky kratké stopáži dodíval,dvakrát pousmál a to bylo tak všechno. Popravdě ty odkazy zde na různý režiséry jsou sice pěkný,ale radši si pustím zdovolením tedy je.Vcelku nemilé překvapení ze severu,které sahá na průměr.A to docela "fargovský humor" mám rád.50% ()

Galerie (53)

Reklama

Reklama