Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1986 trápí malého Joshe Lamberta vidiny podivné staré ženy. Jeho matka Lorraine přivolá na pomoc experta na paranormální jevy Carla, který požádá o pomoc svou spolupracovnici Elise. Ta Joshe zhypnotizuje a i přes jeho varování se pokouší najít zdroj podivných jevů. V komoře v ložnici je ale čímsi nebo kýmsi napadena. Elise Joshově matce oznámí, že její syn má pozoruhodnou vlastnost astrální projekce, kterou se ale kdosi pokouší zneužít. Všichni tři dospělí se shodnou na tom, že bude nejlepší, když nechají Joshe na jeho schopnosti zapomenout. O 25 let později je Elise v Joshově domě za tajuplných okolností zavražděna a nyní dospělý Josh je hlavním podezřelým. Ten se se svými dětmi a manželkou Renai stěhuje dočasně k Lorraine. I v jejím domě se ale začínají dít podivné věci, tajemná stařena se znovu vrací a obyvatelé domu se ocitají ve smrtelném nebezpečí. (Falcon)

(více)

Diskuze

S.Quentin QUALE

S.Quentin QUALE (hodnocení, recenze)

maddy

Děkuji za vysvětlení! Po tom, co jsem po přečtení omdlel a prašil se do hlavy o rožek stolu, je mi hned všecko jasné... :D

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

maddy

:DDD Ty CAMRipy o tkerejch mluvis, uz dlouho nejsou tmavy, ale spise brutalne oriznuty  v tomto pripade byl ten CAMRip obrapvdu hnus, troufam si tvrdit, ze byl opriznutej tak 30-40%, ale azse an druhou stranu PRISONERSs WOlwerinem byl zase hodne slusnej.

maddy

maddy (hodnocení, recenze)

S.Quentin QUALE

jo, to je štandardný postup .. najprv si všetci stiahneme tmavé camripy, kde nie je nič vidieť (zvlášť u Insidious si to ani neviem predstaviť, keďže sa tam 3/4 odohráva v tme) a potom sa rozhodneme či ísť aj do kina ;) a samozrejme diskusiu u filmu, ktoré sa nám tak strašne nepáčil necháme zaškrtnutú, lebo čo iné cez deň robiť ako prudiť ostatných užívateľov

na příspěvěk reagoval duckman, S.Quentin QUALE

S.Quentin QUALE

S.Quentin QUALE (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Je mi celkem jedno, jestli se Ti to líbilo, nebo ne, jen se chci zeptat - to jsi se díval na bůhví co, abys zjistil, jestli máš jít do kina? :D

na příspěvěk reagoval maddy

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Hm tak já do kina určitě nejdu a dobře udělám páč bych byl nasranej. Nechci se tady nějak extra rozepisovat, jinak zas budu poslouchat, že jsem hejtr a že někomu útočím na jeho oblíbenej film. Takže kdo chce vědět víc ať si přečte můj komentář. Sem napíšu jenom 3 slova kterýma můj koment začíná: Tohle Wan posral tečka a víc se k tomu vyjadřovat nebudu. Conjuring byla jízda u tohohle jsem málem usnul.

na příspěvěk reagoval S.Quentin QUALE

montel

montel (hodnocení, recenze)

Tak jsem dnes zaregistroval, že Insidious 2 nakonec v kině bude. Pozdě ale přece, už se těším na 14.11.

Bloody13

Bloody13 (hodnocení, recenze)

Ale houby, o tolik dražší lístky by u nás neklaply. Jinak do kina jdu, rád si počkám.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Až takhle pozdě? FUCK THIS! Jebu ty šmejdy doufám, že do tý doby výjde solidní rip, páč já ty sráče co se teď budou natřásat, že to vůbec kdy milostivě vydali podporovat nehodlám.

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Ovce ze synestaru :DDD Prej diky infalcnimu skoku zpúusobenym JOhnym Deppem v Piratech, chteji ostatni herci vyssi mzdy a tudiz listky v roce 2014 budou v CR o 100 Kc drazsi, je to teda neoverena informace, ale ja tomu verim, ONI umi akorat regulovat prijmovou stranu a zrpavidla nikdy tu vydajovou, prakticky uplne kazda osoby podilejici se na vzniku vetsiho filmu je nekolikanasobne preplacena oproti skutecnym hodnotam ktere vytvari, coz je jen diky vam ovcim ze synestaru :D

na příspěvěk reagoval Pilda17

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

maddy

insidious 2 som našťastie tiež videl v kine ale ten Conjuring ma štve.ja som to čakanie nevydržal, tak ako asi polka slovenských divákov :)

maddy

maddy (hodnocení, recenze)

dr.horrible

mne nič "netreba" .. ja som Slovák a videl som Insidious 2 aj Conjuring u nás v kine ;) ale chápem naštvanosť našich českých susedov

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Whannell

Whannell (hodnocení, recenze)

Wann

Jasně jasně, a v FF 7 si na mě asi jen zapomněl, co? Víš, dokážu si poradit i bez tebe, ty čínská svině! Právě píšu scénář na film s Frodem, ve kterým budu, mimochodem, i hrát, takže to zvládnu!

na příspěvěk reagoval Wann, dr.horrible

Whannell

Whannell (hodnocení, recenze)

Wann

To je jedno. Chci se zeptat, v Conjuring ses na mě úplně vysral. Nemáš rád moje scénáře nebo....?

na příspěvěk reagoval Wann

Whannell

Whannell (hodnocení, recenze)

Wann

Ale jestli to nakonec do kin fakt půjde, rozhodně půjdu tadši tam než si zničit další kalhoty sám doma.

na příspěvěk reagoval Wann

Související novinky

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Kurt Russell hlavním padouchem v Rychle a zběsile 8

Kurt Russell hlavním padouchem v Rychle a zběsile 8

15.09.2013

Ano, čtete správně, osmý díl. Ještě nedávno se mluvilo o tom, že sedmička, jejíž první klapka padla tento týden, bude posledním dílem série. Jenže těch bezmála 800 milionů dolarů, které utržila… (více)

James Wan – hororový král léta 2013?

James Wan – hororový král léta 2013?

21.11.2012

Pokud o tom nevíte, nejvýdělečnějším filmem roku 2011 byl horor Insidious. Utržil sice v kinech „jen“ 97 milionů dolarů, ale byl pořízen za pouhého 1,5 milionu. Tomu se říká dobře rozjet investice. A… (více)

Reklama

Reklama