Reklama

Reklama

The Human Race

Trailer

Obsahy(1)

Skupinka osemdesiatich ľudí vytrhnutých zo svojich každodenných životov sa objaví na neznámom mieste, kde sú prinútení zápasiť o svoj život. Títo ľudia sú vybraní z rôznych etnických skupín, sú medzi nimi mladí i starí, športovci, zdravotne znevýhodnení alebo dokonca aj bezdomovci. Ak chcú prežiť, musia dodržiavať isté pravidlá, ako napríklad nevstupovať na trávnik, nezísť z cesty alebo neprestať súperiť na život a na smrť. Ak začnú porušovať pravidlá, zomrú. Osemdesiat boj začne, no len jeden človek preteky dokončí. Kto sa stane víťazom? (Steny94)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (68)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější hororové béčko roku. Upřímně - ten film vypadá hrozně. Ale když člověk zkousne ošklivou vizuální stránku, může si užít nekompromisní a brutální jatka, svěží násilnou akční jízdu, která nešetří nikoho - starce, ženy, děti. Osmdesát lidí se octne v jakési futuristické aréně a musí bojovat o holý život - a přežít může jen jeden z nich. Je to taková hororová variace na Hunger Games, potažmo Battle Royale. The Human Race si ale většina diváků bude pamatovat hlavně díky naprosto ulítlému twistu v závěrečných minutách (apeluju na ostatní, aby ho tu v komentářích nevyzradili), který mu svým způsobem dává takřka okamžitý kultovní status. Doufám, že Paulu Houghovi teď někdo dá alespoň deset milionů dolarů, aby si natočil remake trochu obstojnějších vizuálních kvalit, a pak hned dalších padesát mega, aby udělal sequel. Chci ho vidět hned teď! ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Začátek je celkem slušně našlapaný, objeví se i rozšířené vyprávění několika postav, které jsou nakonec vrhnuti do závodu o život. Bohužel během toho vyprávění, čas i lidé odpadají jako mouchy a film ztrácí na své původní intenzitě! To mu hodně škodí! Nevím přesně, čím chtěl autor tohoto "zajímavého" projektu zaujmout, ale ke konci už to je jen ztráta času! Sice ve finále se ještě snaží minimálně o jeden slušný zvrat, ale to už dávno film nefunguje! 30% ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Holt tohle se moc nepovedlo. Human race trpí velmi nízkým rozpočtem a look filmu je jako z 90. let. Naštěstí se při filmu člověk příliš nenudí, neustále se něco děje, ale je to dost neuspokojivé a nepotěší ani gore, které je špatně zpracované a raději bych byl, kdybych ho neviděl. Závěrečná pointa však má něco do sebe, ale stále mám spousta nezodpověděných otázek. 40% ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Za málo peněz koncertové představení. To byl docela nářez. Musím uznat, že mě prvně odrazoval celkový vzhled filmu, ale po tom, co se 80 lidí objeví v aréně a musí zůstat jen jeden, už mít to bylo jedno. Já se skvěle bavil. Efekty byli tak akorát, vzhledem k rozpočtu a neotravovali mě tak, že bych musel otočit hlavou. Ten nápad a celková pointa mě totálně rozervala a já na konci nechápal, jak se mnou rejža vytřel rybník. A také mě zaujal rejža v tom, že se nesral s ničím a s nikým . Film si nebere servítky a budete svědky docela zajímavých mordů. Skvělé, tleskám a doufám, že dá rejža o sobě ještě vědět. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Jsem možná pro někoho známý tím, že miluju tyto a podobné vyvražďovačky, kde je účelem přežít všechny okolo, takže jsem byl ve svém živlu. Opět se potvrzuje, že v dnešní době může film natočit opravdu kdokoliv, ale né každý to umí. Bohužel se mi styl natočení nezamlouval, výběr herců nic moc a nakonec se tu nedá nikomu moc fandit a v tom vidím největší problém. Když ale opomenu tyto nedokonalosti, jde o zajimavý film, který musí vidět každý milovník tohoto žánru. 3,5* ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama