Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do malé vesnice Babovřesky přijíždí mladý kněz. Pro místní vesnické drbny je jeho příjezd velké zklamání, ony si představovaly někoho staršího. Jenže to není jediná novinka. Drbna Horáčková, která dělá místnímu starostovi Stehlíkovi sekretářku, zažije šok. Na úřadu se objeví mladá a krásná Ivana, která se uchází o místo sekretářky. A protože Stehlík má Horáčkové plné zuby, Ivaně místo přislíbí. Jenže ona o práci moc stojí, a tak si před Stehlíkem doslova klekne na kolena. To uvidí Horáčková a dojde k přesvědčení, že se jedná o orální sex. A hned to samozřejmě roznese po celé vesnici. Do Babovřesk přijíždí Hálovi, kteří po smrti stoleté Trudy zdědili lukrativní pozemky se starým domem. Na ně má ale zálusk zdejší starosta a jeho povedený příbuzný. Jenže pozůstalí se rozhodnou, že si dům nechají. Když ho začnou opravovat, zjistí, že tam straší. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Možná sem to trochu přehnal a srovnání s cenzorem není to samý, ale nic lepšího mě nenapadlo, ale já mám prostě svůj názor na lidi co něco vůbec neviděli a pak se k tomu musí takle vyjadřovat ještě zakládáním FB stránek, to mi prostě připadá jako totální demence :) , bez urážky.    Já prostě nechápu lidi co řeknou, že po Kameňáku Trošku nesnáší, proč mají sakra potřebu tady furt něco psát....   Fakt nejsem jeho zastánce a nebyl sem vyslán abych tady ten film hájil :D mě se taky nelíbil, ale prostě nesnáším tohleto jednání, který je tady na CSFD úplně normální...     Neviděli ste to a ani to vidět nechcete? tak to nehodnoťe a táhněte diskutovat k filmům který vás zajímaj, to je tak co bych k tomu řekl....

na příspěvěk reagoval Aeres

Uživatel Croft smazal svůj příspěvek.

Aeres

Aeres (hodnocení, recenze)

Paulie88

Hodnotil jsem jako druhý - k mojí smůle na pozici neviděl jsem a neuvidím. Technicky proto, že u mě Troška skončil uvedením druhého Kameňáku, a pak prakticky se domnívám, že neudělit známku, je zdržení se komentáře k k snímku jako takovému. V tomto případě tedy moc nechápu srovnání s cenzorem, protože stejně tak mohu fungovat jako neovlivněná osoba (, která není sponzorována z Troškova konta), ale to už je o věci pohledu.

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Aeres

Počet "To se mi líbí" - 1 , pokud si to ty, tak asi jedinej hlas v anketě si taky ty a odpovědí film jsem neviděl a ani neuvidím, nejsi o moc lepší než ty cenzoři atd... ale jestli to nejsi ty, tak to pardon :)

na příspěvěk reagoval Aeres

Aeres

Aeres (hodnocení, recenze)

Paulie88

Špíše operuji s myšlenkou, že je snazší založit profil na Facebooku, než na ČSFD (orientačně jsem si zkusil udělat alterego a nějakých 80s), ale tyhle spekulace bych nerad rozebíral... především proto, že jsou to spekulace. Krom toho mám takovej malej pokus na http://on.fb.me/WTBqka , když cenzor nerad kritiku.

na příspěvěk reagoval Paulie88

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Aeres

Pokudá vím tak když si někdo založí Fake profil tak aby se hodnocení projevilo do celkovýho musí mít ohodnoceno na 200 filmů ne?

Jinak ten článek s tím odvodem je fakt zajímavej je až neuvěřitelný co je všehno možný.

 

Ale taky souhlasím s názorem, že když tu lidi hodnotí filmy jen podle traileru, nebo ho ani neviděli, tak to není moc velkej rozdíl v intelektu oproti FDB.

na příspěvěk reagoval Aeres

Aeres

Aeres (hodnocení, recenze)

Kobain

Akceptuji, že to někteří jedinci mohou chápat jako povinnost, nastolit v galaxii znovu rovnováhu tím, že se pleskne k profilu filmu ODPAD na základě traileru... Ale proč tedy jdou například hodnotit filmy před uvedením v českých/slovenských kinech, a proč vlastně troškožrouti uctívají jediného Boha především na FB, a neobtěžují se pokazit těm zlotřilým kritikům mizerné hodnocení, které je na ČSFD. Facebook profil má k dnešnímu dni téměř 60.000 přisluhovačů, a přesto je na ČSFD "pouze" nějakých 700 hodnocení (k 19.02.2013)- ano, vesměs špatných. Chápu, že ne každej milovník troškovin má účet na ČSFD, ale neříkejte mi, že kdyby velitel propagandy na Facebooku nezavelel útok na ČSFD, že by tu nebylo alespoň 50% hodnocení... Fake profily? Pohled na realitu...? "Trošku" svinstva? Ale né... lepší je omezit se na postoj feministek šroubující žárovku, které se plácají po ramenech a pochvalují si, jak to dobře zvládly, a že chlap by to neudělal lépe.

na příspěvěk reagoval Paulie88

Uživatel Aeres smazal svůj příspěvek.

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

Ale zase na druhou stranu na csfd dává plno "expertů" odpad aniž by film vidělo, takže mezi fdb.cz inteligenčně žádnej rozdíl.

na příspěvěk reagoval Aeres

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

Snad to není další důvod aby to tady některý kreténi hodnotili z principu odpadem....

na příspěvěk reagoval Aeres

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

Souhlasím s Lachtanem. Je to jejich stránka, můžou si tam mazat, co chtějí. Pokud tu stránku chtějí pojmout jako středisko Troškových fanoušků, je to jejich věc.

 

Na druhou stranu ale pak vyznívá velmi trapně, když tam jsou stovky příspěvků, kde lidi nadávají na ty zlé, zakomplexované, uslintané, závistivé kritiky a nepřímo i přímo je vyzývají k reakci - jenže jejich reakce pak tam nemá šance zůstat.

VaHo

VaHo (hodnocení, recenze)

mě to připadá, že si ty oslavný ódy na FB na dokonalost filmu píše Troška sám

Uživatel Deratizer smazal svůj příspěvek.

Killda

Killda (hodnocení, recenze)

Jo a můj příspěvek na FB Babovřesky zmizel během minuty :D už z toho něco plyne :D

Killda

Killda (hodnocení, recenze)

29% je Troškův životní úspěch ne? ... fakt nechápu kam se ta česká kinematografie a český lid spěje... a to po Ve stínu už vypadalo na lepší časy :(

Dreadd

Dreadd (hodnocení, recenze)

Kde neustále berete inspiraci pro další filmy?
Víte, mě pořád napadají různé kraviny.


To myslím hovoří za vše.

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

Aeres

Smazaný příspěvek nebyl nijak vulgární v rozporu s pravidly. Takže asi fakt organizovaná cenzura. To jsou ale ubožáci jen co je pravda :-) Že se nestydí klamat lidi dojmem, že není nikdo, komu se film nelíbí.

Aeres

Aeres (hodnocení, recenze)

A byl při natáčení nějaký problém?
Jediný větší problém byl s církví. Dva faráři nám zakázali točit v jejich kostele. Kdybych u toho byl osobně, asi bych jim rozbil hubu nebo je alespoň nakopal do koulí. Ale trochu jsem to tušil, že by taková situace mohla nastat, že Trošku nebudou chtít. Naštěstí ne všechny kostely patří církvím, takže jsme se mohli zařídit jinak. (Výňatek z rozhovoru: http://pardubicky.denik.cz/kultura_region/troska-podle-kritiku-jsem-nejhorsim-reziserem-v-celem-vesmiru-20130218.html )

Uživatel Deratizer smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Duhová kulička 2015

Duhová kulička 2015

29.04.2015

Lidi dostanete do kina dvěma způsoby: buď natočíte skvělý film, nebo začnete dělat dobrý marketing. Na ZLÍN FILM FESTIVAL se už třináctým rokem valí Duhová kulička – dvoudenní konference ze světa… (více)

Reklama

Reklama