Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní náčelník Pepa Novák je sice povýšen na majora, jinak má ovšem stejné potíže, a navrch ještě některé nové. Občané ho zlobí a stále se marně snaží sexuálně uspokojit náruživou manželku Vilmu. Navíc mu teď život komplikuje početná cikánská rodina v sousedství. Majitel fotbalového klubu Leo Kohn není příliš spokojený s výkony mužstva, nepomáhá ani podplácení rozhodčích. Navíc je stále na kordy s tchýní Ester, posedlou sázením Sportky. Leo se s tchýní pohádá. Z hádky vzejde neobvyklá sázka. Jestli Ester dokáže sestavit mužstvo, které Kameňákov porazí, stane se Leo jejím otrokem. Pokud ovšem Kameňákov zvítězí, odejde Ester z domu a už se nikdy neukáže. Je jisté, že v neděli půjde o hodně. (TV Nova)

(více)

Recenze (654)

Aleee89 odpad!

všechny recenze uživatele

Help help! Tak tenhle film se nepovedl jako jednička a dvojka dohromady... Zase ohrané vtipy, nudný děj, trapné je to od začátku do konce. Už mi připadá, že Troškovi dávno došly nápady, protože něco takového vypotit... Hlavně trapný je ranní sex Paulové a Vydry, to už by fakt mohli vymyslet něco lepšího... ()

Columbus 

všechny recenze uživatele

Troska prekvapil, verte nebo neverte, tohle uz je nejaky tvar. "Vtipu" je tu min, ale kupodivu je to dobre. Kupodivu jsou lepsi, mene zname a lepe zasazene do pozor! PRIBEHU. Ano zde se u Stonejokes Series deje zlom! V zadnem pripade se nejedna o necekany zvrat ke komedialni genialite, ale..... mno.... mistr se dal slyset, ze je to K. posledni... skoda nebo stesti? nevim..kdo vi, co by se stalo pri premiere K9...? ()

Reklama

anli 

všechny recenze uživatele

Chapu a je mi jasne,ze chtel Zdenek Troska predevsim bavit,takze scenari se ani scenar rikat neda a rezie spocivala ve vysvetlovani hercum,jak maji ten ci onen vtip zahrat.Herci se snazi a je i misty videt,ze si to uzivali.Osobne myslim,ze tenhle dil uz vzniknout nemusel.Parkrat jsem se pousmal,no a za to davam cistych 10%,protoze znam komedie,kde jsem se ani neuculil. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Když jsem v jedné recenzi četl, že "prodavače, kterého hraje Richard Genzer, ve filmu neustále pod pultem někdo feluje", začal jsem se děsit... Kameňák 3 má příběh!!! Promiňte, ale nehodlám tomuto "filmu" dávat hvězdičky navíc kvůli věci, kterou ostatní snímky disponují jaksi "mimochodem." Scénáristická bezradnost je zde znát víc než předtím, jelikož věty "Ty jsi blbej/blbá" tvořily podstatnou část "hlášek" filmu. I já jsem se ze začátku asi čtyřikrát zasmál, ale pak už to, jako ostatně u kažého Kameňáku, šlo rapidně dolů. Absolutní dno předvedli Monika Absolonová a Dolly Buster. Jsem rád, že máme ty tři příšerné roky za sebou, ale při pomyšlení na to, že Zdeněk Troška začne opět kurvit českou pohádku, nevím, zda mé vydechnutí bude tak hluboké... ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Zdenda prostě vykonal svou "potřebu" přímo na pláno, které znamená svět. A i když to vidíte v televizi, přec vám to podvědomě smrdí a do mysli vkrádá se obava, či předtucha zlá, že clean četa ve složení Mistr Propper, Domestos Pine fresh, Bref duoactiv a Brise spray Marine vzniklý nepořádek nevyřeší. Za dožitovní následky na mém zdraví bych si zasloužil nějakou rentu a v nočních můrách nepronásleduje mě po Elm Street Freddy, ale erektoGenzer a Gott v oblacích. Hrůzný to počin vhodný jako novodobá tortura.......... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Pacient nemocnice Uzlíček (Zdeněk Kozák st.) má nad postelí napsané své jméno a pod ním datum narození 1904. V prvním díle však povídal, že bojoval v první světové válce. V té by mu však bylo 10-14 let, což odporuje jeho výpovědi. (ELBobes)
  • Filmovou píseň "Nevěřím", v romštině "Na Pačav", nazpívali Yvetta Blanarovičová a Hynek Tomm. Hudbu složil Miloš Krkoška a otextovali ji představitelé romských rodičů z filmu Ervín Oláh a Ilona Ferková. (funhouse)
  • Všechny předchozí díly byly natočeny na film. Tento díl je natočen digitálně. (JT19)

Reklama

Reklama