Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vincenc Babočka, bezvýznamný zaměstnanec policejní stanice, si v soukromí hraje na detektiva přesvědčen o svých výjimečných schopnostech. Dovolená v Karlových Varech mu však zcela nečekaně poskytne příležitost dokázat, co v něm opravdu vězí. Omylem je totiž považován za mezinárodního a policií stíhaného dobrodruha Leona Webera. Rozhodne se využít záměny a odhalit Weberovy komplice, chystající krádež diamantů patřících maharádžovi z Yohiru. Podle Weberova plánu se s maharádžou seznámí v přestrojení za generála Nariškina, ale vše klape jen do chvíle, kdy se ve městě objeví skutečný Weber... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (88)

kaylin 

všechny recenze uživatele

V závěru už ten film sice pokulhává a ty gagy nejsou ono, ale vidět Buriana ve dvou různých rolí, kdy obě mu skvěle sedí, to je přece jen něco zajímavého. Navíc je to příběh dobrodružný, napínavý a zajímavý, kde jsou některé velmi dobré záběry. Spojení humoru a kriminálního filmu tady funguje dobře, možná i proto, že se Vlasta Burian tolik nepitvoří. ()

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Jedno vejce, co jsem zapomněl na vyhřátém parapetu, mi nějak zmizlo, vlastně jsem tam našel jen dvě prázdné poloviny skořápky, hm zajímavé. Druhé z lednice jsem měl možnost zužitkovat, jenže jsem omylem vyklopil na pekáč skořápku a vejce mi zůstalo v ruce. Třetí už jsem neměl. Nu což, i hladový divák je divák a Tři vejce do skla mi k tomu celkem sedly aneb hladovému do talíře nekoukej. Vejce sice nebudou Burianovým nejlepším filmem, ale jeho Nariškin je skvělý a kozáčka umí lépe než rodilý kozák. Akce s kobrou vyvolala salvu smíchu. 70%. ()

Reklama

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Přišel scénárista za režisérem a povídá mu, mám námět na film. Vlasta Burian si objedná tři vejce do skla, což bude heslo pro mafiány. No a dál? To stačí na komedii s Burianem ne? A natočili film. Já si však myslím, že to nestačí. Vlasta Burian se sice snaží, seč mu síly stačí, ale mimo jeho one man show je film naprosto ztracenou fraškou. Maximálně mne však pobaviíl jeho kozáček. Ale to je vše. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Nejslabší Burianův film je podle mě právě tento. Nabízí sice spoustu nezapomenutelných scén, hlášek a i písní, ale celkově je to na prd. Ovšem první polovina a hlavně scény v Burianově bytě, to jsou nejlepší věci filmu. Ta druhá polovina už je víceméně zmatená a já se dost ztrácel v ději. Celé to stojí na Vlastovi a jeho výkon tady je parádní, o tom žádná. Navíc tady ztvárnil převlekovou trojroli, což ho vždycky bavilo. Špatný je pouze scénář. Nakonec z této komedie vznikl jen lehký nadprůměr, tedy 60%. Ale je to Burian, tak se i na Tři vejce vždy rád podívám. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Toto je jeden z mála filmů, který mě vůbec nezaujal a to i navzdory faktu, že v něm hraje Vlasta Burian. Dokonce ho zde máme ve dvojroli. Mě se tak líbil jen jeho tanec kolem šavle zakončený kozáčkem. Zřejmě se mělo jednat o parodii na detektivní filmy, soudě dle úvodního textu, ale tentokrát sáhli tvůrci s humorem vedle. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (19)

  • Holandský obchodník s diamantami, ktorého stvárnil Antonín Novotný, sa volal van Houden. V holandčine toto slovné spojenie znamená "milovať". (Raccoon.city)
  • Ve filmu hrá Burianův pes Rolf. (adamc)
  • Na terase v Karlových Varoch môžeme počuť hrať kapelu Melody Boys známu tiež pod názvom Melody Boys R. A. Dvorského. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama