Reklama

Reklama

Recenze (62)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Budu to hodnotit jako reklamu ke hře, kterou tenhle krátkometrážní film také je. A jako taková, už nemohla být o moc lepší! V závěru nám ten jeden trik s pádem zabijáckého chodítka moc nevyšel, ale jinak na omezený rozpočet velmi dobrá akce. Možná nebýt utahaného začátku a s trochu výraznějším vizuálem, by to jako futuristická střílečka zafungovalo ještě o něco lépe. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná jednohubka, která sice postrádá cokoliv navíc kromě high-tech vojenské akce, ale co taky můžete očekávat od filmu (asi prvního z řady) podle série taktických stříleček;) Technické kategorie radost pohledět (za kamerou Blomkampův věrný souputník Trent Opaloch), zvláštní prémie pro Čechy v podobě Karla Dobrého, a jasný příslib pokračování. Zkrátka proč ne, že. Jen by to mohlo být krapet míň zmatené - do doby, než to vyřeší případné další díly to necháme na přátelských 70%. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Proč ještě nevznikl celovečerní film? Tenhle krátkometrážní nízkorozpočtový snímek je neuvěřitelně parádní ukázkou moderní (možná lehce budoucí) válečné akce a na necelé půlhodině nabízí víc zábavy než několik celovečeráků dohromady. Škoda, že z toho čišel nedostatek peněz, protože ve všech dalších ohledech to byla paráda. 90% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Skupina vojáků má před sebou docela všední úkol - vyrazit do opuštěné továrny, a překazit zde schůzku nepřítele s tím, že hlavní cíl nemůže uniknout. Ale standardní akce se mění v boj o život, když do přestřelky zasáhne bojový robot... Fakt nevím co by diváci ještě chtěli. Když se dívaj na obyčejnej akční film, tak remcaj, že je tam přiblblej příběh, a že se furt nic neděje, a když jim autoři naservírujou pod nos půl hodinovej akčňák bez jakýchkoliv zbytečných scén - co je komu po tom kdo je dobrý a kdo zlý, proč se prevíti scházej zrovna tady a jak naši vojáci objevili místo schůzku - o to tu vůbec nejde. Jde jen o čistokrevnou akci od úvodních do závěrečných titulků, a jako takový mi tento film bohatě stačí... ()

t.b.kat 

všechny recenze uživatele

Ubisoft překvapil. Každopádně je to jednoduchý a prostý příběh s akcí na závěr. Jen je škoda nevyužitý potenciál akce s robotem, nebo případně nepřátelští vojáci, kteří padají jak tráva pod sekačkou. "Ostravské" prostředí dalo tomu zajímavý šmrnc, ale jde vidět, že to nebylo nic jiného než herní intro vábící k paření her. 3* ()

Galerie (12)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení probíhalo v červnu 2011 v České republice, konkrétně například v v bývalé průmyslové zóně Dolní oblast Vítkovice v Ostravě. (Mtwongo)
  • Černý terénní vůz, který se ve filmu objevuje, je Toyota FJ Cruiser. (Adrai)
  • Ve snímku se mimo jiné vyskytuje i česká či československá armádní technika, a to konkrétně UAZ 469, Tatra 813, samohybná houfnice Dana, obrněný transportér OT 64 Skot nebo BVP v průzkumné verzi BRM-1K. (Adrai)

Reklama

Reklama