Reklama

Reklama

Recenze (62)

teutates 

všechny recenze uživatele

Parta futuristicky navlečených šulinu se hraje na vojáčky na jakési odlehle elektrárně někde v prdelakovicích, úžasné! A jak chytře sejmou toho robota, že? Ty jo 4/10 Být tohle celý film, rázem neusnu, tak je to... Sem úplně hotový z toho jak všichni tady žerou vojáčky. Pohoóov, čelem stenu urazit! poklusem klus… ()

Jurgen1488 

všechny recenze uživatele

Ti co jsou pouhými recenzenty filmů tento snímek nedocení, ti co jsou zároveň i hráči, mají na to jiný pohled. Jelikož tento snímek byl prequelem na hru Tom Clancy's Future Soldier. Takže ti co hru znají, tak ví že právě o tom spojení FUTURE SOLDIER to je, jelikož jak snímek, tak i hra ukazují vojenskou jednotku s vyspělou a futuristickou výzbrojí. A takhle by se ten snímek měl hodnotit. Není to čirý film, byť krátkometrážní. Ale je to reklama a i prequel ke hře. Za mě to je povedený snímek, akce, taktika. Zkrátka stejnojmenná hra přenesená do filmu. ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Budu to hodnotit jako reklamu ke hře, kterou tenhle krátkometrážní film také je. A jako taková, už nemohla být o moc lepší! V závěru nám ten jeden trik s pádem zabijáckého chodítka moc nevyšel, ale jinak na omezený rozpočet velmi dobrá akce. Možná nebýt utahaného začátku a s trochu výraznějším vizuálem, by to jako futuristická střílečka zafungovalo ještě o něco lépe. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Na to, že to má laciný look, tak je to fakt pecka. Jsem spokojený po stránce akční, spousta parádních nápadů a herecké obsazení je úplně v pohodě, akce je přehledná a občas nějaká fajn hláška. // Pár detailů bych dotáhl, chybí pokračování, žádný souboj. // Jinak je to fajnovej kraťas, na amatérské podmínky víc než nadprůměrný výkon. Chci celevečerák! 9/10 PS: P90, pojď mi! ()

VojinRyan 

všechny recenze uživatele

Prvý zárez od Ubisoftu. Miestami je vidieť, že je malý rozpočet, ale filmu to nevadí, lebo trvá iba 25 minút. A to je zlé. Prečo to trvá iba tak krátko. Už teraz sa teším, čo bude ďalej prinášať pre nás herné štúdio Ubisoft, od ktorých očakávam v budúcnosti veľké diela a hlavne celovečerné s plnou minutážou a vyzbrojením. 4* - 85%. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (9)

  • Černý terénní vůz, který se ve filmu objevuje, je Toyota FJ Cruiser. (Adrai)
  • V závěrečné scéně se objevuje těžký transportní vrtulník Mil Mi-26, který je nejtěžším, největším a nejvýkonnějším sériově vyráběným vrtulníkem, který byl v době vzniku snímku na světě. (Adrai)
  • Ve snímku se mimo jiné vyskytuje i česká či československá armádní technika, a to konkrétně UAZ 469, Tatra 813, samohybná houfnice Dana, obrněný transportér OT 64 Skot nebo BVP v průzkumné verzi BRM-1K. (Adrai)

Reklama

Reklama