Reklama

Reklama

Jde si pro nás noc

  • Indonésie The Night Comes for Us
Trailer

VOD (1)

Ito (Joe Taslim) v roli vymahače podsvětí, který se vrací do své organizace. Ovšem už po návratu ho potká zrada a ocitá se v chaosu, ve kterém neví, komu věřit. (Ouwen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Loňský Headshot se mi sice líbil více, ale opět tu máme parádní krvavou řežbu z Indonésie. Choreografie soubojů je skvělá a film člověka nechá vydechnout opravdu jen na chvíli. Mezi highlighty snímku patří souboj Julie Estelle proti dvoum lesbičkám a samozřejmě finálový fight. Pokud od filmu čekáte nějaký originální příběh, tak rovnou ruce pryč. Příběh tu sice nějaký je, ale slouží spíš jen jako kulisa. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Dvouhodinová jatka bez nějakého výraznějšího momentu. Režisér by potřeboval dramaturga a scénáristu, ten jeho vlastní scénář jen staví jednu scénu za druhou a šperkuje to kýčovitýma dialogama. Postavy jsou jen komiksové figurky, co se neustále staví do efektních póz a nezastaví je ani patnáct průstřelů, dvacet vpichů a fraktura lebky. Všichni jsou strašně mačo, a největší máča jsou satanistický lesby. Ten jejich fight s Julií Estelle je jedinej pamětihodnej. Gore je tolik, že ve finále by hlavní postavy už potřebovaly holínky, aby se těma řekama krve mohly brodit. Jedna bestialita střídá druhou, ale mně je to celkem jedno, protože nenacházím žádnou kladnou postavu, jen skupinu hajzlů, co se mezi sebou nelidsky mordujou. Čeho je moc, toho je příliš. ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele

Mega ultra brutální rubačka, ve které se nejvíc používají mačety, sekáčky a nože. Krev stříká, kosti praskají, mrtvoly se kupí, jako houby po dešti. Akce, souboje, přestřelky, skutečně ve vrchovaté brutalitě. Horší je to už se scénářem a příběhem samotným. Trhlin a nelogičností by se našlo habaděj, ale nějak to neřeším, v tomhle ohledu vítězí precizně natočený gorefest s výtečnou choreografií a naprosto kulervoucím vizuálem! Pastva pro oči!! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Příběh je v tomto případě věcí podružnou. Zmlátit, rozsekat, postřílet, upálit a rozřezat, to je to, oč tu běží. A všeho je tu vrchovatě, takže milovníci usekaných končetin a vyhřezlých vnitřností si přijdou na své. Jenže abych pravdu řekl, na mě toho bylo možná až příliš, což mělo za následek, že jsem finální souboj, který měl být vrcholnou ukázkou bojových schopností obou zúčastněných, kompletně odzíval. Nicméně za čas si zase podobnou řezničinu rád pustím. 70% ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Téměř nicotný děj mě osobně nevadí, naopak tento přístup uvítám raději, než některé jiné zoufalé pokusy o příběh, které diváka spíše uráží a/nebo nudí. Postavy zdejšího filmu relativně mají charisma, řada scén má i určitý emocionální náboj, takže podklad k akční části je uspokojivý. Bohužel ne každý bojový film se může rovnat s Raidem 2, Iko Uwais a jeho parta sice dokáže vytáhnout pár nových es z rukávu, ale sem tam udeří do oka nějaká drobná nerealističnost, která např. ve zmiňovaném Raid vidět nebyla. 7/10 ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Koncept bojových scén je sestaven z prvků MMA. (Ouwen)
  • První indonéský film produkovaný Netflixem. (MeanWhile)

Reklama

Reklama