Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezvýznamný dealer David Burke je obchodník na volné noze, jehož zdrojem příjmů je prodej marihuany té nejvyšší kvality. Když je jednoho dne okraden o výdělek i o zboží, dostává se do velkého maléru. Jeho dodavatel je ochotný odpustit mu jeho dluh, ovšem pouze v případě, že osobně dojede do Mexika a propašuje přes hranice novou zásilku marihuany. Aby nestrávil zbytek života v mexickém vězení, potřebuje dokonalé krytí. Prvním krokem je sehnat si falešnou rodinu. Takže si obstará zchudlou erotickou tanečnici, protřelou potetovanou puberťačku s piercingem a dementního chlapce z jeho domu. Slíbí jim prachy za to, že budou hrát rodinu, a rodina Millerových je na světě! (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (1 302)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe konečne dáka dobrá komédia. Perfektne som sa bavila a prežila som bez ujmy i blbečka, ktorý niektorým hláškam z filmu tlieskal. Vtedy som rozmýšľala či náhodou nie je mentálne zaostalý a proste sa len teší ako malé dieťa. No ale na moje sklamanie bol to "dospelák" a ja si teraz musím o ňom myslieť, že je trápny debil. Späť k Millerovcom. Fajn fajn fajn fajn aj to tam bolo fajn i to bolo fajn ale škoda toho trápneho ohraného očakávaného "sladkého" konca. Ten nebol fajn. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Schematické a predvídateľné? Určite. Lenže na tom je to postavené, že tvorcovia zo skvelého úvodného nápadu s falošnou rodinou vytvorili situáciu, v ktorej môžu brať rôzne klišé scény a rozsekať ich cynickými hláškami a zvratmi. A vydrží im to až do úplného konca. Herci výborní, ale Sudeikis ťažko vládne, najmä jeho pomrknutie do kamery pri Anistonkinom striptíze. Škoda, že toho zlého Mexičana nehral Danny Trejo. Iste, je teraz všade, ale tu by zapasoval. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu dobrý a originální nápad pro komedii a vcelku slušná první polovina s několika opravdu velmi povedenými momenty. Na stranu druhou slabší druhá polovina s podivným vývojem děje, pár zádrhely, trapnějšími situacemi a postavami (druhá rodinka) a zdlouhavějším koncem. UPDATE: Zvedám hvězdu, protože 3/4 filmu jsem viděl různě v TV už asi 4x, sice to nikdy nedokoukám, ale ten zbytek je prostě komediálně/odpočinkově chytlavý. 70% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

David je malým drogovým dealerom. Jedného večera, nešťastnou zhodou náhod, skupinkou teenagerov prichádza o svoj vak s dávkami pre zákazníkov. Dodávateľ nie je nadšený no má pre neho špeciálnu prácu, aby svoj prehrešok odčinil. Maličkosť. Prevziať v Mexicu "malú" zásielku marihuany a priviesť ju späť do Denveru. Slušná komédia z množstvom výborných frkov s rozprávkovým koncom - a žili spolu šťastne až .... P.S. Sledujte film až do úplného záveru. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Je to prdel. Falešná rodinka pašuje trávu přes hranice, přičemž jsou nuceni se chovat jako rodinka skutečná. Podobná zápletka tu ještě nebyla a i když je to krapet předvídatelné, tak je to vtipné. O tvrdší humor tu není nouze a třeba jsem se fakt smál, když hlavní hrdina přemlouvá naivního panice, aby vykouřil dick mexickýmu policajtovi. Nejvíc ale vládne Kathryn Hahn (o které bych přísahal, že je to Juliette Lewis), jako "typická" americká panička. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (24)

  • Pavouk, který pokouše Kennyho (Will Poulter), patří ke sklípkanům - konkrétně je to Sklípkan Smithův (Brachypelma hamorii). Je to pavouk, často se vyskytující na mexickém území, jehož typickou obranou je vyčesávání chloupků z horní části zadečku. Výpad je jako obrana velmi ojedinělý, protože je to neagresivní druh. Jeho jed není pro člověka nebezpečný (pokud není dotyčný citlivý na živočišné jedy). (cze.Oi)
  • Když David (Jason Sudeikis) vejde na začátku filmu do kanceláře drogového bosse a vidí plastikovou fólii se slovy "viděl jsem Dextera", vyděsí se. Ve filmu hrají Matthew Willig a Mark L. Young, kteří v seriálu Dexter (od r. 2006) ztvárnili oběti. (dandy11)

Související novinky

The Rock nájemným vrahem

The Rock nájemným vrahem

03.05.2015

Kalifornský režisér Rawson Marshall Thurber se po Vybíjené s Benem Stillerem trochu ztratil. Loňští Millerovi na tripu jej ale vrátili do hollywoodského hledáčku a momentálně už točí svoji další… (více)

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Bláznivá střela se vrátí

Bláznivá střela se vrátí

16.12.2013

A možná z ní bude něco jako Bláznivá pařba. Hollywoodu nestačil nový (strašný) Růžový panter, teď plánuje zmodernizovanou verzi další kultovní policejní parodie. Bláznivá střela se poprvé na plátnech… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno