Reklama

Reklama

Další generace Griswoldů v tom zase lítá. Dospělý Rusty Griswold (Helms) kráčí ve stopách svého otce a v naději na posílení rodinných pout se rozhodne překvapit svou ženu Debbie (Applegate) a jejich dva syny cestou zpět do Ameriky, do rodinného „oblíbeného zábavního parku" Walley World. (Freeman Ent.)

Videa (11)

Trailer 3

Recenze (349)

misterz 

všechny recenze uživatele

Vždy som letel na takýto strelený druh humoru. Ed Helms má síce od zlatého komediálneho veku Chevy Chaseho ďaleko, ale dokázal minimálne dôstojne v tejto skúške obstáť. Vo filme je pomerne veľa gagov podobných s tými s Prázdninami v Amerike, len v tomto prípade im autori dodali akúsi masku absurdnosti, často až šokantnosti. Niekedy to vyšlo, niekedy nie (ako napr. s tou blondínou na diaľnici), ale celkový dojem je pozitívny. Zároveň sa filmom tiahne akási smutná melanchólia a nostalgia za časmi dávno minulými, ktoré naberú na intenzite keď sa na scéne objaví vypapkaný a staručký Chevy Chase. Spokojnosť. 70/100 ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Ano, je to dementní, je to místy docela trapné a někdy přehnaně fekální, ale po hodně dlouhé době mě dokázala takhle retardovaná komedie opravdu pobavit a dokonce i několikrát rozesmát. Některé fóry mají hodně dobrý timing a jsou často i celkem provázané a dobře vystupňované. Ed Helms je dobrý komik, děcka mají úderné hlášky a cameo Chrise Hemswortha nemá chybu. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $31miliónovTržby USA $58,884,188 Tržby Celosvetovo $104,884,188 Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,540,443Tržby za predaj DVD v USA $6,639,345║ tuctová planoba, kde nič poriadne nefunguje tobôž to otrasné obsadenie a prízemný humor tu nemá ten správny dopad a len vyprcháva do prázdna, na desať suchých gagov pripadá jeden vydarený, čo je strašne málo, oproti tématicky podobným My sme Millerovci je toto dosť zbytočná záležitosť /videl v kine: 35%/ ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Nechci srovnávat s původní Bláznivou dovolenou, především proto, že si ji defacto už moc nepamatuji. Beru to tento snímek jako sám o sobě. Pobavilo mě to, není to sice nějaká super-bomba, ale ani neurazí. Průšvihy rodiny Griswoldů jsou vtipné, občas až neuvěřitelné a to je přesně takové jako to mělo být! Klasický originál zůstane pořád "kultovkou" ale noví Griswoldovic se nemají za co stydět! Slušné akorát padnoucí tři hvězdičky si zaslouží... ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem váhal, jestli dát 1 nebo 2 hvězdy a nakonec jsem zůstal jen u jedné. Jako uznávám, že vzájemné šikanování bratrů a zpěv Sealovy Kiss from Rose nemělo chybu. Jenže jinak to bylo jedno velký klišé a to množství fekálního humoru, brrr, na to jsem obzvlášť alergický. Takže sečteno podtrženo = už to nechci vidět :-D ()

Galerie (48)

Zajímavosti (11)

  • Randy Quaid si nemohol zopakovať rolu bratranca Eddieho, kvôli jeho zatknutiu. (Game90)
  • Kamionista (Norman Reedus) prenasleduje Griswoldovcov na ťahači Kenworth W-900. (Laslo)

Související novinky

Kdo natočí Flashpoint od DC?

Kdo natočí Flashpoint od DC?

17.01.2018

Ve světle nedostatečných tržeb Ligy spravedlnosti (655 milionů dolarů nestačí ani na výdělky Muže z oceli) se filmový vesmír od DC maličko překopává. Jeho řízení teď bude mít na starost Walter Hamada… (více)

Kdo sepíše Spider-Mana?

Kdo sepíše Spider-Mana?

19.07.2015

Tobey Maguire (Spider-Man) a Andrew Garfield (Amazing Spider-Man) si užívají pavoučí důchod a Tom Holland (Nic nás nerozdělí) se naopak chystá na svůj marvelácký debut. Poprvé ho jako Petera Parkera… (více)

Thor bude krotit kafe

Thor bude krotit kafe

11.06.2015

Chris Hemsworth (Avengers: Age of Ultron) má novou práci. V minulých letech si vydělával jako superhrdina v Thorovi, elitní řidič v Rivalech nebo kyberpostrach v Hackerovi, letos ale bude předvádět… (více)

Reklama

Reklama