Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Živelná komedie plná zmatků a dobře mířených facek. Nebudeme si nic nalhávat, Isabel je lehká holka. Nejstarší profesí se snaží našetřit, aby se mohla stát herečkou, ostatně jako každý v New Yorku. Jakmile ale opravdu vstoupí na Broadway, spustí lavinu bláznivých situací a zábavy. Někdo se do ní totiž zamiluje a někdo zas až moc dobře poznal její neřestnou kariéru. A všichni jsou tak trochu ženatí nebo vdané. (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (163)

Fr 

všechny recenze uživatele

„VŠECHNO JE TO TAK ZAMOTANÉ… A ZAMOTANÉ…“ /// Ukecaná komedie plná „osudovejch“ setkání, během který mi radostnej škleb nezmizí z ksichtu. Sympatickej zmatek nevzniká kvůli stokrát vohranejm nedorozuměním, ale díky profláklejm průserům. Peter Bogdanovich si natočil svýho Birdmana. Na Oscara sice nedosáhne, ale pobaví víc lidí než Iñárritu s tím svým ptákem. Navíc si to tady těch pár herců parádně užilo! Stejně jako já (navíc si myslím, že mám rád filmy minimálně stejně jako ON!) (On? Tak to je silný kafe!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Věřím, že smích spaluje kalorie. 2.) Veverky oříškům. (…a to je jako co? Neřeš a naval prachy!) 3.) Thx za titule „bandolier.wz“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Na první dobrou.....Woody Allen kopírka hadr. Na druhou dobrou....tuctovější Woody Allen kopírka hadr. Na třetí dobrou.....začínám tam cítit i executive producenta Wese Andersona. Ne, Allena mám rád (především do roku 2000), ale tahle levnější kopie mi vůbec nesedla. Přitom potenciál by byl. Výřečná vztahová komedie tlačená silným hereckým pohonem. Navíc režie Peter Bogdanovich.....ano, ten Peter Bogdanovich co to s námi táhne už od roku 68 a má na svém kontě skvosty jako Maska, Co dál, doktore?, Bijásek nebo Papírový měsíc. Tak kde se kruci stala chyba? Šnečí start, v průběhu s občasnými nádechy, ale překombinované a beze směru, tlačené kamsi. Mel jsem problém obšťastnit tuhle báječnou lehkou děvu na jeden zátah, protože místy bych si raději odskočil dát si na terasu kouřovou....a to prosím jsem, ortodoxní odpůrce tohoto zlozvyku. Za mne rozhodně: "Nový Co dál, doktore? se nekoná" ()

Reklama

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Netypická americká komedie, ve které se hodně konverzuje a příjemně se na ni dívá. Jemně ztřeštěný příběh, který vypráví ambiciózní mladá (a sympatická) šlapka. Právě její vstupy s vyprávěním toho, co již proběhlo, by v jiném filmu mohlo působit rušivě, ale zde bylo nezávadné. Chvílemi jsem měl pocit, jako bych se díval na nějaký neznámy film od Woody Allena. Atmosféře ještě místy dopomáhala hudba jak z francouzského retro filmu. Imogen Poots se hlavní role zhostila lépe, než nějaká známá top herečka. Spousta okolních postav byly "správné postavičky" a úderná psycholožka Jennifer Aniston byla mňam. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nějaká Isabella v pozici prostitutky vypráví novinářce svůj příběh. A my máme možnost, v komediálním ražení, se to dozvědět také. Milostný trojúhelník zase trochu jinak. V bláznivějším a užvaněnějším tempu, než by si kdo myslel. Bohužel, stala se ta věc, že vše patřičné i nepatřičné postrádá lesk a nabízí bídu. Nevraživost, naivita, ponurost a odhodlání. Hodně často se zdá, že mnozí herečtí představitelé v zájmu věci přehrávají. Tah na branku je, ale proč tak rozdivočele? Vlivem toho je dějový vývoj nepřehledný a nijak zvlášť uchopitelný. Co by mělo pobavit, se jeví směšně a ta ponurá rozdivočelost s ženskou hysterickou ukřičeností spíše vyvolává odpor. Ale jo, různé charaktery vyvolávají různé konflikty a zadostiučinění, ale když je kakofonie předností, dost málo diváků dokáže správně pochytit stav věci. Především to, co tím chtěl vlastně básník říci. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Místy až okatě náhodná (ty náhody jsou občas až iritující) ztřeštěná komedie. Imogen Poots má jiskru, Rhys Ifans je kouzelný, Jennifer Aniston naprosto tragická (to u ní ale moc nepřekvapí) a Kathryn Hahn? ... Až budou za pár let točit remake Prci, prci, prcičky, Hahn bude dokonale boží Stiflerova máma. Ta pouhým pohledem rozpálí i v Antarktidě zapomenutá kamna. Vrrr... ()

Galerie (61)

Zajímavosti (15)

  • Keď sa o filme uvažovalo už v polovici 90. rokov, tak hlavnú ženskú rolu mala hrať Tatum O'Neal. Neskôr sa o nej už neuvažovalo, ale Bogdanovich po vydaní filmu povedal: "Tento film je venovaný pre ňu." (Arsenal83)
  • Snímek měli již diváci možnost vidět na filmovém festivalu v Benátkách, kde v srpnu 2014 proběhla jeho oficiální světová premiéra. (Plechpetr)

Související novinky

Zemřel Peter Bogdanovich

Zemřel Peter Bogdanovich

06.01.2022

V prvních dnech nového roku přichází smutná zpráva pro celý svět filmu. Ve věku 82 let zemřel americký režisér, scenárista, herec, producent, filmový kritik, historik a v prvé řadě cinefil, Peter… (více)

Reklama

Reklama