Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Živelná komedie plná zmatků a dobře mířených facek. Nebudeme si nic nalhávat, Isabel je lehká holka. Nejstarší profesí se snaží našetřit, aby se mohla stát herečkou, ostatně jako každý v New Yorku. Jakmile ale opravdu vstoupí na Broadway, spustí lavinu bláznivých situací a zábavy. Někdo se do ní totiž zamiluje a někdo zas až moc dobře poznal její neřestnou kariéru. A všichni jsou tak trochu ženatí nebo vdané. (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (163)

Khalesi 

všechny recenze uživatele

No áno, muži... Povedia vám ako strašne vás milujú, ako ste jediné na čom im záleží, ako bez vás nemožu prežiť ani minútu. Akoby sa vzdali všetkého len pre vašu lásku a potom stačí, že na chvíľu zídete z očí a už majú niečo, alebo niekoho kto je zaujímavejší. Všetci by vás chceli ochraňovať a zachraňovať, ale v podstate sú to oni sami, kto potrebuje zachrániť. Nepoznám žiadnu múdru ženu, ktorá v tomto verila mužom. Múdre ženy totiž vedia, že muži sú celý život ako deti. Zaujíma ich to, čo ich práve v danej chvíli upúta, zmenia svoje rozhodnutia z minúty na minútu a ak na vás nemajú náladu, tak máte proste smolu. Zaujímalo by ma, akoby sa im páčilo, keby im ženy oplácali rovnakou mincou. Vlastne pár takých žien poznám a teraz ma napadá, že sú skutočne šťastné. Možno by som mala nasledovať ich príklad:) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nějaká Isabella v pozici prostitutky vypráví novinářce svůj příběh. A my máme možnost, v komediálním ražení, se to dozvědět také. Milostný trojúhelník zase trochu jinak. V bláznivějším a užvaněnějším tempu, než by si kdo myslel. Bohužel, stala se ta věc, že vše patřičné i nepatřičné postrádá lesk a nabízí bídu. Nevraživost, naivita, ponurost a odhodlání. Hodně často se zdá, že mnozí herečtí představitelé v zájmu věci přehrávají. Tah na branku je, ale proč tak rozdivočele? Vlivem toho je dějový vývoj nepřehledný a nijak zvlášť uchopitelný. Co by mělo pobavit, se jeví směšně a ta ponurá rozdivočelost s ženskou hysterickou ukřičeností spíše vyvolává odpor. Ale jo, různé charaktery vyvolávají různé konflikty a zadostiučinění, ale když je kakofonie předností, dost málo diváků dokáže správně pochytit stav věci. Především to, co tím chtěl vlastně básník říci. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Tohle je povedená komedie. Trošku mi to připomínalo styl Woodyho Allena, ta hudba i ten propletený příběh. Ale ta propletenost se mi na tom velice líbila, bylo zajímavé sledovat, jak se tvůrcům jedné divadelní hry dokázali zamotat vztahy. Hlavně to bylo dost vtipné. I díky Owenovi Wilsonovi a Jennifer Aniston, kteří prostě komedie umí. Líbil se mi i Rhys Ifans a také Imogen Poots, která se mi v jiných filmech zatím nelíbila, ale tady byla fakt dobrá. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Na první dobrou.....Woody Allen kopírka hadr. Na druhou dobrou....tuctovější Woody Allen kopírka hadr. Na třetí dobrou.....začínám tam cítit i executive producenta Wese Andersona. Ne, Allena mám rád (především do roku 2000), ale tahle levnější kopie mi vůbec nesedla. Přitom potenciál by byl. Výřečná vztahová komedie tlačená silným hereckým pohonem. Navíc režie Peter Bogdanovich.....ano, ten Peter Bogdanovich co to s námi táhne už od roku 68 a má na svém kontě skvosty jako Maska, Co dál, doktore?, Bijásek nebo Papírový měsíc. Tak kde se kruci stala chyba? Šnečí start, v průběhu s občasnými nádechy, ale překombinované a beze směru, tlačené kamsi. Mel jsem problém obšťastnit tuhle báječnou lehkou děvu na jeden zátah, protože místy bych si raději odskočil dát si na terasu kouřovou....a to prosím jsem, ortodoxní odpůrce tohoto zlozvyku. Za mne rozhodně: "Nový Co dál, doktore? se nekoná" ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slušné. Největším lákadlem je herecký cásting ( Owen Wilson, Will Forte a Jennifer Aniston) a překvapivě nejzajímavější je zápletka a scénař, kde dochází v skutku zajímavým zvratům a nečekaným situacím. Sešlost v Restauraci je opravdu lahůdkově vymyšlená, ale co se týká humoru, tak se zde člověk příliš nezasměje, spíše film baví, než nutí diváka políbit smíchem koberec. PS: Imogen Poots je fakt kus.65% ()

Galerie (61)

Zajímavosti (15)

  • Hlavné natáčanie trvalo 29 dní od 11. júla 2013 v New York City. (Arsenal83)
  • V roku 2020 bola kópia Bogdanovichovho pôvodného zostrihu filmu stále s názvom "Squirrels to the Nuts" nájdená na eBay v ponuke Jamesa Kenneyho, 51-ročného lektora angličtiny na City University of New York. Po Bogdanovichovej smrti v januári 2022 bol strih predstavený v newyorskom Múzeu moderného umenia a je tam od 28. marca 2022. (Arsenal83)
  • Keď sa o filme uvažovalo už v polovici 90. rokov, tak hlavnú ženskú rolu mala hrať Tatum O'Neal. Neskôr sa o nej už neuvažovalo, ale Bogdanovich po vydaní filmu povedal: "Tento film je venovaný pre ňu." (Arsenal83)

Související novinky

Zemřel Peter Bogdanovich

Zemřel Peter Bogdanovich

06.01.2022

V prvních dnech nového roku přichází smutná zpráva pro celý svět filmu. Ve věku 82 let zemřel americký režisér, scenárista, herec, producent, filmový kritik, historik a v prvé řadě cinefil, Peter… (více)

Reklama

Reklama