Reklama

Reklama

Billy McMahon a Nick Campbell jsou podomní prodejci, kteří si však začínají uvědomovat, že podomní prodej už je za zenitem, protože do hry vstoupil internet. Proto se oba přihlásí na stáž do společnosti Google. Mezi ostatními stážisty jsou ihned k poznání, protože jsou téměř o dvě generace starší. Celé léto mají strávit jako členové týmů stážistů, které navzájem budou bojovat o to, kdo nakonec nastoupí do společnosti Google na plný úvazek. Billy a Nick se spojí s několika dalšími stážisty, kteří zůstali tzv. na ocet. Jsou to Stuart, který je neustále ponořen do svého mobilního telefonu, Jo-jo, kterého doma vyučovala přísná matka, a Neha, naivní studentka bez jakýchkoliv zkušeností s chlapci... (TV Nova)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (682)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Pozor!! Tento komentář může obsahovat několik až hodně nevybíravých výrazů explicitního charakteru, od kterých se autor předem distancuje, neboť byly zapříčiněny enormním afektem, vyvolaným sledováním tohoto audiovizuálního zvratku! Zkurgůglvenci vyjegůglbaní, gůgllizační! Jako by jim nestačilo, že za každým internetovým bukem už číhá džímejl, aby pečlivě uložil navěky vaše emaily, bez chrómu si může jeden nechat akorát tak pozlatit pevnou linku, z téměř každého zasragůglného mobilu na vás čumí android, co se jen třepe na to zaznamenávat vaší polohu a stahovat soukromá data včetně inkriminujících esemesek se všemi vašimi lízátky, bez tytrubko už by se neobešel jediný úchyl produkující videoodpad a bez adwords můžete vlastní stránky hledat na nějakém zkurgůglveném 42 564 místě, a to už i u Bóbika. Ne, nestačilo! Ti zmrgůgldi vám ještě pod rouškou rádobykomedie napálí hezky podprahově a bez skrupulí pomrgůgldanou korporátní reklamu a vyplachovací náborové video v jednom, kde vám banda šprťáckých, čerstvě zletilých závisláků na spotřební elektronice a dva trapní pračuráci (tady by ten gůgl nevyzněl) naservírují, jaké je to kůl a IN být členem obří rodiny monopolních šmíráků a vykrádačů dat, co mají komunistickou kantýnu, a kde si o přestávce můžete s ostatními postiženými zahrát famfrbál. No, s tímhle táhněte do pigůglče, soudruzi! Říkejte mi Sibyl, ale tvrdím, že jednou nám to Velký bratr nablije zpátky do xichtů i s úroky. Až se děsím, co po téhle kogůglkotské gůglmédii xblití příjde příště! Namátkou třeba Vygůgli mě, když to dokážeš, Ztraceno v gůgltranslatoru, Starwars VII - Android vrací úder, James Bond 26 - Džímejly jsou věčné či snad katastrofický Den, kdy se zagůglila země? ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Ne, že bych si v tom kritizování lahodil, ale v tomhle případě mě tak vysoké hodnocení (70% v době po shlédnutí), opravdu rázně zaskočilo. Pusťte si 15 minut ůvodu a potom 15 minut konce. O nic nepřijdete, všechno z "děje" pochopíte a můžete svůj drahocený čas využít mnohem efektivněji. Ani z poloviny to neni tak vtipné, jak jsem čekal a to mě strašně mrzí. Co víc, ke konci se z toho všeho stává "děcká" souťěž plná nezajímavých, klišoidních, občas spíš trapných a neskutečně otřepaných situací a šílených hodnotových proslovů a motivačních promluv. Scénář nění u komedie důležitý, pokud se člověk opravdu baví, ale tady od poloviny nefunguje ani jedno. Průběh je průhledný jak mikrotenový sáček a v tom závěru mě to naprosto přestalo bavit. Nejlepší část je povyražení v klubu pro dospělé, ale ani ta neni úplně TOP. PS: Nesvatbovi byli poctivá zábava, ale tohle je odvar. Možná si tu reklamu gůgl jen pěkně zaplatil... ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru velica dobrá komedie o dvou chlápcích, kteří ačkoliv už jsou možná za zenitem, tak se chtějí poprat o práci v Googlu. Velice dobrý příběh, líbilo se mi, že se to odehrávalo v Googlu a mohli jsme tak trošku vidět jak to tam vypadá, navíc to bylo vtipné, perfektní byla i ta scéna v nočním klubu. Samozřejmě byli tam i takové ty tradiční scény, které jsou v každé komedii a člověk v některých momentech prostě ví co přijde, ale takových momentů tam bylo minimum, takže tato komedie v čele s výborným Vince Vaughnem a Owenem Wilsonem zaslouží 4* ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Tak trochu nechápu hodnocení, nicméně jsem šel do kina na komedii, chtěl jsem se hlasitě zasmát, stalo se. Na néťu, na netu, na néťu, na NETU, na néťu, n a n e t u... Já jsem se prostě bavil, aneb komedie když pustíme o generaci starší (dinosaury) ke googlu. Taky musím ocenit, že ukázali rozdíl mezi člověkem, co má strach jít za svými sny, má útrpný život, nebo člověkem, co jde za svými sny, nedaří se mu a má také útrpný život, akorát si žije v tom oparu. Beru opar. :) A poznámka pod čarou: jsem rád, že využívám poměrně velké spektrum google možností, trochu z filmu kouká komplex. ;) 80 %... ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že ma príjemne prekvapila až na jednu scénu s Ferrellom a jednu s Rigglom absencia dementne perverzného humoru. Inak na Stážistoch nevidím nič, čo by ich aspoň trochu povytiahlo z tuctového amerického priemeru až na jednu výnimku - síce len veľmi ťažko reálne, ale predsa prostredie pracovísk Google. Inak však bieda a haldy vŕšiacich sa klišé nepomáhajú. 45% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • V závěrečných titulcích se neobjeví jméno Willa Ferrella ani Johna Goodmana. (=woody=)
  • Po "google" titulcích je možné vidět ještě jednu scénu. (Will_X)

Související novinky

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Reklama

Reklama