Reklama

Reklama

Amazing Spider-Man 2

  • USA The Amazing Spider-Man 2 (více)
Trailer 2
USA, 2014, 142 min (Special Edition: 165 min)

Být Spider-Manem (Andrew Garfield) je skvělé. Peter Parker nezná úžasnější pocit než se prohánět mezi mrakodrapy, být skutečným hrdinou a trávit čas s Gwen (Emma Stone). Být Spider-Manem ale má také svou cenu: jedině Spider-Man je schopen ochránit ostatní Newyorčany před pozoruhodnými padouchy, kteří město ohrožují. Když se na scéně objevuje Electro (Jamie Foxx), je Peter nucen čelit nepříteli, který je mnohem silnější než on sám. A když se vrací i jeho starý přítel Harry Osborn (Dane DeHaan), uvědomuje si Peter, že všechny jeho nepřátele něco spojuje: společnost OsCorp. (Falcon)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

nevím, mě tohle po trailerech přijde rozhodně lepší než jednička a dost pravděpodobně lepší než trojka a nejspíše i jednička Raimiho trilogie. Mám pocit, že jak u některých filmů vzniká až nezdravě pozitivní hype, tady se stal přesný opak. Protože z trailerů to vypadá prostě hodně snesitelně a jestli někdo nadává na triky, měl by si možná uvědomit, že ne vše musí být sterilní Bay :)
Můj nejméně očekávaný film roku je http://www.csfd.cz/film/367008-mean-moms/ :D

Uživatel TheDarKnig smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

michald99

michald99 (hodnocení, recenze)

Mě osobně to třeba přijde, jako že tenhle díl bude o dost horší o proti tomu prvnímu :( ... kterej taky nebyl nějakej boží výtvor... ale klidně se nechám překvapit, ostatně, Kapitán Amerika 2 mě dost překvapil, protože od něj jsem taky moc neočekával ;)

canucks333

canucks333 (hodnocení, recenze)

No... po troch trailerocha  hŕbe fotiek usudzujem, že aj napriek tomu, že som Spideyho fan tak na to do kina nepôjdem. Príšerné efekty, nesympatickí herci (až na Emmu Stone), zničenie klasických postáv ako Electro, Rhino a Green Goblin. Už v jednotke to bolo slabé. Proste sériu Amazing Spider-man považujem za masové B-čko. Jedine Raimiho filmy sú pravým Spideym, aj keď stáel ešte nikto tú postavu nevystihol správnym spôsobom. Maguirov Spidey bol príliš ustráchaný a nevtipný a Garfieldov zase ukecaný a namyslený. Z extrému do extrému, čítajú tí ľudia vôbec komixy? Kedy uvidím vtipného, normálneho Spideyho? Dočkáme sa toho vôbec?

na příspěvěk reagoval michald99

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Bordel v tom bude, pokud ho v něm uděláš. Pro pořádek je tlačítko "odpovědět", možnos používat odstavce... a nejlépe nepsat vůbec, resp. se zamyslet, jestli je třeba reagovat na vše a jestli to stojí za zvěčnění v diskuzi filmu. :)

 

A kvalita triků je mi u blockbusterů, které si nezakládají na hyperrealističnosti, poměrně ukradená, když má jít o pouhé atrakce, u nichž záleží na množství.

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Bluntman , Wicky

A bude v tom zase bordel... ach jo.

 

Spíš divný.... takový nezkutečný, jako by snad neexistovali nějaké přírodní zákony, či limity...

Je to sice cool, ale takové hodně dětinské...

na příspěvěk reagoval Bluntman

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

microice

Smyslem té reklamy je nejspíš to... že kdo chce být dlouho mlád... musí vodu z ledovce chalovat... :)

Jo smysl, je fan... když maj reklami občas smysl...

ale taky dobrý, sice bych tam spíš vyděl na místo Spíďa na spídu... nějakého Dědu.

Kde by ten efekt, dítěte určitě vynikl víc... ale, jako reklama na pobavení.. super. :)

na příspěvěk reagoval microice

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

st.ranger

Tak určitě by to dopadlo lépe než jako v případě Scarerofa... v BB... kdy si tvůrci mohly vymyslet prakticky cokoliv a vypadnul z nich jen schadowe rider a pár zombie baterek.... B)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

No ten první mněl aspoň nefritový meč.... tenhle má jen masochistickou verzy otvíráku na konzervy... Ale jo, vypadá to COOL.

Dokonce dost Cool.... jen si tak říkám, jak někdo může pomocí elekřiny létat? 8)

microice

microice (hodnocení, recenze)

jh666

To ti nemůžu říct, už od mala jsem to vzdal, co se týče reklam. A taky se najdou lidi, kterým se to nemusí líbit.

Související novinky

Alfred Molina by se mohl vrátit jako Dr. Octopus

Alfred Molina by se mohl vrátit jako Dr. Octopus

08.12.2020

Po dřívějších zprávách, že ve třetím samostatném filmu o Spider-Manovi s tváří Toma Hollanda se má objevit herec Jamie Foxx znovu jako Electro, tedy postava, již ztvárnil už v roce 2014 ve snímku… (více)

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí Electro

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí Electro

01.10.2020

Poměrně šokující zpráva dorazila od studia Sony, potažmo Marvelu. Ve třetím Spider-Manovi s Tomem Hollandem se totiž jako záporák vrátí Electro s tváří Jamieho Foxxe. Pokud si teď v hlavě snažíte… (více)

V Sony chystají další pavoučí spin-off

V Sony chystají další pavoučí spin-off

23.03.2017

Minulý týden jste se dozvěděli, že dostane vlastní film Spider-Manův protivník Venom, a teď tu máme další projekt, který má rozšířit nový pavoučí vesmír. Scenárista Chris Yost (Thor: Ragnarok) dostal… (více)

Venom se znovu chystá do kina

Venom se znovu chystá do kina

17.03.2017

Vesmírný symbiont, který „posedne" Spider-Mana a posléze se stane jeho velkou nemesis, už byl na velkém plátně dvakrát. V závěru pavoučí trilogie od Raimiho jste ho určitě viděli, na konci Amazing… (více)

Reklama

Reklama