Reklama

Reklama

Bývalý tajný policista Phil Broker se rozhodne odejít do civilu poté, co se nepovede jedna speciální akce. Je přesvědčen, že malé venkovské městečko mu zabezpečí klid na výchovu jeho dcery a se svým dávným kamarádem tam chce začít podnikat. Netuší však, že místní drogový mafián se ho hodlá zbavit tím, že informuje Brokerovy bývalé nepřátele o jeho pobytu. Na policistu ve výslužbě tak čeká další z bojů o život, tentokrát ale zároveň i o život jeho dcery. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (438)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jason Statham tisíckrát stejně. Homefront má sice hodně hustej název, kterej mi v paměti určitě nějakou chvíli uvízne. Také mu scénář napsyl Sly. Na druhou stranu si ale myslím, že scénář k tomuhle filmu nebylo zase tak těžký napsat. Jason tady hraje tajnýho, kterýmu fízlové poserou operaci uprostřed nějakého motorkářského kartelu a syna šéfa tohoto moto klubu rozstřílej napadrť. On uteče, změní identitu, jenže oni si ho stejně najdou a chtěj mu řádně naložit. Jenže to by nesměl bejt Jason, který ze všeho unikne, všem natrhne prdel a ještě u toho nehne ani brvou. ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Asi takhle. Přistupovat k dílu od Sylvestra s Jasonem v hlavní roli a očekávat intelektuální masírku typu Fontána, je hloupost. Takže tu máme v rámci žánru koukatelnou podívanou s lehce nepřehlednými nakládačkami, což je Trošku škoda. Nejhezčí zákrok má totiž malá Stathamová hned zkraje filmu. Jo, sorry spoiler. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ááááá, stará dobrá klasika. Stallone jako scénárista nezklamal a naservírovali nám s Feldrem Jasona coby policistu-vdovce, který dostane do kriminálu motorkářský gang a odjíždí s dcerkou na rok relaxovat na venkov. Jenže jak už to tak bejvá, čert nikdy nespí a policajt je ve službě pořád. Střílení, bouchání, mlácení, autonahánění a zmalovaná Winona. Všechno co jsem chtěl, jsem dostal. A kdo čekal něco jinýho, je tele. 80% ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Pokud je tohle bývalý scénář na Ramba V, tak ještěže to zfilmovali takhle. I když si myslím, kdyby měl Stallone čas a odvahu. Byl v hlavní roli a natočil to pořádnej režisér, tak by to nemuselo být vůbec špatný. Homefront se tak řadí do průměrů akčních "stathamovek". I když slovo akční není na místě. Jason sice jako agent Broker sem tam někoho zmlátí, ale až v poslední třetince filmu se začíná střílet. Mezitím od začátku uběhne hodina a ve filmu se prakticky nic neděje. James Franco jako záporák je vkusně zajímavý a tu roli mu věřím. Ale vážně, na tomhle snímku není nic víc zajímavého. Akční průměr, který je bez akce a spíše sází na tísnivou atmosféru, která tam ve výsledku není. Jak říkám, pořádný režisér by, ale s tímhle mohl dokázat divy. (57 %) ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Taková ta typická, béčková, Stathamovská vybíječka, která má tuctový námět, ale na večerní pobavení bohatě stačí. Má to spád, kvalitní akci, od začátku to šlape jak hodinky a závěrečný home invasion připomíná nového Ramba (Stallone u scénáře, náhoda?). Hlavní postavě tady šikovně sekunduje James Franco a Frank Grillo, což určitě není na škodu, i když jejich "životní role" to asi nebudou. Když není do čeho píchnout, tak proč ne, příjemně mě to překvapilo, a vzhledem k tomu, že Stathama jsem už dlouho neviděl a jeho postavy a filmy mám rád, přihodím tady tu hvězdičku navíc. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (8)

  • Winona Ryder povedala, že prijala túto úlohu, pretože jej dovolila preskúmať pre ňu úplne niečo nové. (chesterko)
  • Inspiraci filmoví tvůrci čerpali z knihy "Homefront" Chucka Logana. (Conspi)

Související novinky

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

01.11.2023

Rýsuje se nám zde nová dlouholetá spolupráce na poli akčních filmů? Populární britský herec Jason Statham si údajně natolik užil natáčení nového snímku v režii Davida Ayera (Sebevražedný oddíl,… (více)

Reklama

Reklama