Reklama

Reklama

Lovec hlav

  • Česko Likvidátor (více)
TV spot 2

Obsahy(1)

Stopař je nájemný žoldák, tzv. Lovec hlav, který za peníze likviduje zločince, na něž policie nestačí. Po splnění úkolu vždy jen oznámí: „Vymalováno, uklizeno.“ Svým způsobem stojí na straně zákona, avšak policie dává od něho a od jeho metod ruce pryč. Nyní stojí Lovec před mimořádně těžkým úkolem – má vypátrat a zlikvidovat nepolapitelného zločince Francie, zvaného Jestřáb, který při svých loupežích vraždí svědky i ty, jež při svých zločinech využívá. Najde bezprizorního mladíka, přemluví ho k přepadení klenotnictví a pak zastřelí všechny svědky. Policie nezná Jestřábovu totožnost a její poslední nadějí je Lovec hlav. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

TV spot 2

Recenze (208)

L'Alpagueur 

všechny recenze uživatele

Lovce hlav považuji za nejlepší film Jeana Paula Belmonda, přitom je to film natočený zjevně za málo peněz. Kromě Belmonda musím pochválit zejména představitele hlavní záporné postavy Bruno Cremera. Často se setkávám s názorem, že český film je podfinancovaný. Částečně je to pravda, ale kvalitní film nemusí být pouze Cameronův Titanic natočený za obrovský rozpočet. Škoda, že u nás někdo nenatočil něco podobného. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Kriminální film, tentokrát s větší dávkou akce, (a je i trochu slabší než třeba Strach nad městem) představuje Jeana – Paula Belmonda coby Stopaře, člověka, co tajně tajně pomáhá policii při dopadávání nebezpečných zločinců při různých druzích kriminality. Kromě jiných akcí musí odhalit i zákeřného muže (Bruno Cremer), chladnokrevně popravující všechny svědky svých zločinů. ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

Kdysi, když mi bylo 14, dávali tenhle film v televizi. Neviděl jsem první možná víc než hodinu a neviděl jsem posledních asi pět minut, protože mě to moc nebavilo. Včera jsem to shlédnul celé a tentokrát mě to už bavilo. Je to mnohem temnější a drsnější film než ostatní detektivky s Belmondem, není tu takový ten jeho typický humor, ale jedná se o poctivou drsnou francouzskou kriminálku :-) ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Pro mě, v této době, nudné, nepřehledné, nejasné, divné. Určeno pro fandy Belmonda, což nejsem, pro fandy naprosto ulítlého střihu - vůbec sem při sledování netušil, která bije, což taky nejsem, pro fandy starých kriminálek ála Francouzská spojka, což nejsem. Po hodině koukání jsem se přistihl, jak zároveň pročítám zdejší komentáře a nestačím se divit vysokému hodnocení. Hold, Belmondo je už passé. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Jean-Paul Belmondo jako precizní, profesionální a chladný (!) lovec hlav. Je to nezvyk. Když jsem film viděla poprvé, pořád jsem čekala, kdy se usměje se, hodí hlášku a zavěsí se na vrtulník. A ono nic. Ovšem vzhledem k tomu, že jeho protivníkem je ultramagor v podání Bruna Cremera, je asi namístě, aby šel humor a frajeřina stranou. A doporučení na závěr: vyhýbejte se obloukem náhodným známým, co vás z ničeho nic začnou oslovovat „Koko“. Nemyslí to s vámi dobře. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Ve chvíli, kdy Stopař (Jean-Paul Belmondo) pomůže vězňovi k útěku, schovávají se v cisterně s vínem. Když však cisternu opustí, jsou oba suší a čistí. (AllShallFall)
  • Vrah (Bruno Cremer) dává svým kumpánům přezdívku Koko. Přezdívka údajně napadla režiséra poté, co cosi vysvětloval štábu a přikusoval svačinu, u čehož se zakoktal. Smyčka byla poté použita do filmu. (Arnost.Dadak)
  • Ve filmu si menši roli zahrála Belmondova sestra Muriel Belmondo, která se objevila celkem ve třech filmech, kde hrál její slavný bratr. Jedná se o snímky Lovec hlav (1976), Samotář (1987) a Neznámý v domě. (1992). (Georgex)

Související novinky

Zemřel Jean-Paul Belmondo

Zemřel Jean-Paul Belmondo

06.09.2021

Přichází smutné zprávy z Francie. Svět filmu dnes přišel o jednu z velkých hereckých ikon, ve věku 88 let totiž v Paříži zemřel oblíbený francouzský herec a producent, charismatický Jean-Paul… (více)

Reklama

Reklama