Reklama

Reklama

Daddy's Little Girl

  • USA Daddy's Little Girl
Trailer 2

Obsahy(1)

Derek je rozvedený muž, ktorý nadovšetko miluje svoju jedinú dcéru. Jedného dňa je jej bezvládne telo objavené voľne pohodené na pláži. Polícia konštatuje znásilnenie a následné umučenie na smrť. Keď už sa zdá, že páchateľ zostane nepotrestaný, Derek úplnou náhodou narazí na stopu. Následné dolapenie vraha spúšťa sled udalostí, na ktoré do smrti nezabudne. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (75)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Jeden naštvaný otec, touha po pomstě po mrtvé dceři a vrah připoutaný ve sklepě. Více než 3/4 filmu jsou o tom, jak je vrah brutálně mučen a tak pokud máte chuť podívat se jak je někdo provrtáván, řezán, zapalován a už ani nevím co všechno, zde je toho více než dost. Já bych ale přeci jen požadoval více. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Uff ! Už dlouho jsem neviděl něco takového. Přibližně hodinu se skoro nic neděje, krom toho, že se dozvíme o znásilnění a zabití jeho dcery, což je ale velice emotivní. Pak ale přijde to, na co jsem se těšil celou dobu. No .. musím uznat, že tohle už je pro hodně silné žaludky a troufám si říct, že jedno z nejlepších mučení, co jsem kdy viděl. Při některých scénách, jsem se chytal za hlavu a řval s obětí. Opravdu kvalitní, brutální film. Nedoporučuji a doporučuji :o) ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Doplňující prekvél ke Ctihodnému občanovi, který naprudko a bez servítků podrobně ukazuje, co se vlastně dělo v garáži Žerárda Řiťlera, na což tehdy Holýúd neměl koule. To klokani jsou z jinačího těsta a přinášejí do obýváku nejednoho pošahaného sadisty hodinku čirého vzrušení a zběsilých masturbačních fantazií, nejednoho popeláře s večerně vystudovanou filmovou teorií hodinku čiré nudy a „intelektuálního“ opovržení a nejednoho soudného diváka hodinku pocitu čiré spravedlnosti a všeho, co chybělo v Padesáti odstínech šedi. A tak zatímco Smaženic utírá z monitoru čerstvý ejakulát a Livingblb si otráveně raději skočil vyprstit ségru, já tomu napálím trestné tři za zdržování a doufám, že v Padesáti odstínech temnoty se Kristián zmůže alespoň na ten anál ostnatým drátem, aby si u toho pár těch patologicky obézních krav, co způsobily šíření té hnisavé infekce, zděšením rozmačkalo svou oblíbenou kočku. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Pomerne nevydarený pokus o torture drámu, v ktorej sa papá pokúša filmovo už dávno peskúšaným spôsobom načrtnúť spravodlivosť. Celé je to mylka a smrť dcéry je len zámienkou na pár krvavých radovánok pre cielenú divácku obec. Tá sa síce dočká, no nepotrebnými vsuvkami, ktore spôsobili tú závratnú minutáž.. Bolo už ďaleko lepšie aj bez "gore " a preďaleko úprimnejšie. Kengura teda takto žáner nenakopla. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Celý film ve víceméně jedno velké béčko, ve kterém celá první polovina je vlastně jen nudná vata, která spolu s nijak dobrými herci a béčkovou kamerou do filmu diváka až tak neláká, ale jakmile dojde na pomstu a následné mučení, tak je teda na co se dívat. Hodinu trvající gore je výživné, brutální, nápadité (ostnatý drát do prdele, lámač kolene..) a celkově se na něj moc dobře kouká, což dělá z filmu solidní přírustek do torture subžánru. Nicméně z mého pohledu jsou tyhle filmy takové splachovací – na jedno podívání svým vizuálním obsahem určitě zabaví, ale že bych si na něj s radostí v budoucnu vzpomněl, to asi ne. Žánrově lepší nadprůměr, z hlediska filmové kvality už jen průměr. ()

Reklama

Reklama