Reklama

Reklama

V blízké budoucnosti se zrodil nový typ hrdinů – novodobých lovců skalpů. Poté, co nejmocnější společnosti z mocných ovládly veškeré světové dění, země se změnila v pustinu a největší aglomerace lehly popelem, bylo zapotřebí vytvořit nový pořádek. Čerstvě ustanovená Rada Devíti začala nemilosrdně soudit všechny provinilé a na jejich hlavy vypisovat tučné odměny. Tehdy se objevili oni – lovci manažerů, bezskrupulózních kravaťáků, jež zavinili pád společnosti. Nejslavnějším z lovců se stal Drifter (Matthew Marsden), ale prostý lid měl zanedlouho opěvovanější a pohlednější hrdinku - Mary Death (Christian Pitre). Protože spolu lovci krutě zápolili, málokdo z fanoušků věděl, že jejich dvě největší ikony spolu kdysi tvořily tým. (dopitak)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (109)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Na prvý pohľad je jasné, že toto má byť predovšetkým zábava. Na to, ako sa to celkom dobre rozbieha a ukazuje to, že by to mohla byť drsná paráda, tá úvodná scéna je skutočne výborná, tak zrazu zisťujeme, že sa niečo veľmi zaseklo a že to nefunguje ako skvelé - za vlasy pritiahnuté béčko. Zrazu je z toho úplne obyčajné béčko, kde nie je nič z toho, čo očakávate. Čakáte totiž, že sa tu bude veľa strieľať, bude sa tu prípadne veľa jazdiť v autách a budú tu nahé frndy. Lenže mohužiaľ toto sa nekoná. "Bounty Killer" sa mení na ukecanú prehliadku, ktorá sa chce hrať na emocionálny blábol. A blábol to väčšinu času je. Trochu reputáciu snímke zachraňuje záver, od chvíle, keď sa ocitneme v kancelárii so sexi Kristannou Loken, ktorá je neskutočne zvodná. Tu to začína byť zase zábavné a zase je to veľmi krvavé. Táto nevyrovnanosť snímke nepristane. "Bounty Killer" až moc laxne pristúpil k látke, čo vedie k tomu, že až moc ľahko zapadne. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,…VELKÁ SVĚTOVÁ MĚSTA HOŘELA PO MNOHO LET. Z POPELA SE ZRODILA RADA DEVÍTI, JENŽ SLÍBILA OBNOVU A DALA NADĚJI PŘEŽIVŠÍM Z PUSTIN…“ /// Mary si zapálí doutník a ukáže, že se zbraněma nemá problém. Tohle je totiž DOBA LOVCŮ LIDÍ, soutěžících v počtech mrtvol, prahnoucích po slávě a balících peněz... Béčko, u kterýho dlouho přemejšlím, jak moc je dobrý. Nebo blbý. Nevím, jestli mi vaděj jednoduchý dialogy, špatný herecký výkony a nedokonalý triky. Přemejšlím, jestli to přetluče fakt, že cigáni jsou zmrdi s kaunovskejma ksichtama, hodně krve a akce se sexy postavou Christiany Pitre. Cení se pokusy vo hlášky, ale výsledek je stejnej, jako celej film. Ale dosť boľo plkání. Tohle není látka určená k filozofování, takže přes všechny ty minely to je celkem vodsejpající zábava. Byť ubohá. Ale kdo chce kam … /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Grafický romány z pera Jasona Dodsona jdou mimo mě. 2.) Zjistím, že krev na ostruhách bílejch kozaček, může vypadat sexy. 3.) Mám slabost pro vražedný a nepříčetný cigánky. 4.) Thx za titule ,,raxor“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Real Tom Hardy odpad!

všechny recenze uživatele

"SO LONG, SUCKERS. SEE YOU IN ANOTHER LIFE." ------------ Pulzujúco žltý Mach 1 zo 60 sekúnd, atmosféra à la séria Mad Max, Kniha prežitia či fenomenálny herný Fallout: New Vegas, nádherná Christian Pitre, ktorá vyzerá úplne ako Jessica-Jane Clement, na ktorej ulietaval pravdepodobne každý tínedžer, ktorý navštevoval pochybné fóra na začiatku tejto dekády, potoky krvi a stupidity, takto by sa dal v skratke opísať Bounty Killer. Niekedy to stačí, niekedy nie. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Brutální komiksový krvák s černým humorem, který si bere vzor v Mad Maxovi i Sin City. A překvapivě drží pohromadě, některé černohumorné scény jsou skutečně vyvedené (nic pro slabší nátury, třeba souboj v přívěsu), ale hlavně je zde cítit nadhled tvůrců, kteří sebe ani film neberou až tak vážně, a tím jej odlehčují. Některé vtípky nebo repliky patří skutečně k tomu lepšímu. Pak je zde však pár ne moc vydařených scén a dokonce i nudných, časem i ta cákající krev začne být chvílemi nudná, a třeba závěrečný souboj má sice něco do sebe, ale člověk asi čekal i něco efektnějšího. Gary Busey nebo Beverly D'Angelo se filmem v podstatě jen mihnou, škoda. Zajímavý je nápad lovců manažerů, což je myslím tajný sen mnoha lidí, kteří pod podobnými týpky kdy dělali. Vtipné je i využití westernových prvků v moderní době - třeba zde místo dostavníku taženého koňmi máme skutečně velmi netradiční vozidlo. :-) ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Absolútny náser. Výborný okulahodiaci mix Fatal Femme with Mad Max, hosting by Easy Riders vs. Killyabitch ft. Funny. Ľahkovážne filmové spracovanie ničoho do metráže, ktorej výrazne napomohol trendovo zaužívaný strih. V tomto prípade to ale u mňa nemalo na zábavu žiaden účinok.Bavila som sa a to išlo. Garymu to seklo a Sara so svojím KILL to len potvrdila. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Film měl premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu v Dallasu 2013. (Terva)
  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie v lokalitách Santa Clarita, Los Angeles, Glendale a u vyschlého jezera El Mirage. (Terva)

Reklama

Reklama