Reklama

Reklama

V blízké budoucnosti se zrodil nový typ hrdinů – novodobých lovců skalpů. Poté, co nejmocnější společnosti z mocných ovládly veškeré světové dění, země se změnila v pustinu a největší aglomerace lehly popelem, bylo zapotřebí vytvořit nový pořádek. Čerstvě ustanovená Rada Devíti začala nemilosrdně soudit všechny provinilé a na jejich hlavy vypisovat tučné odměny. Tehdy se objevili oni – lovci manažerů, bezskrupulózních kravaťáků, jež zavinili pád společnosti. Nejslavnějším z lovců se stal Drifter (Matthew Marsden), ale prostý lid měl zanedlouho opěvovanější a pohlednější hrdinku - Mary Death (Christian Pitre). Protože spolu lovci krutě zápolili, málokdo z fanoušků věděl, že jejich dvě největší ikony spolu kdysi tvořily tým. (dopitak)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (109)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Dnešní béčka už nemají ten šarm a půvab osmdesátkových kousků. Prostě moc čpí novotou. Ale i přesto je tohle zábavný kousek, kde je vidět nadšení pro věc. Je tam hodně krve, docela dost dobrých nápadů a hlavní hrdinka je sexy černovláska v minisukni. Dost mě překvapilo, že neukázala kozy a přijde mi to vůči divákovi nefér. Příběh o lovení korporátních managerů, kteří zavinili apokalypsu je roztomile debilní a finální masakr mě fakt pobavil. A dokonce vyhrabali i Gary Buseyho, který tam má bohužel jen velmi malou roli. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

"Oh God, it tastes like boobies." Jak výstižný citát z filmu, který ve své podstatě je něčím zcela obyčejným, ale při tom nabízí tolik potěšení. Důvod, proč tento titul vyčnívá oproti desítkám jiných okázale brakových zetek, spočívá v komiksové předloze, která kombinuje vděčné postapokalyptické prostředí s absurdní nadsázkou. Vyprávění staví na premise světa, kde všemocné korporace způsobily globální kolaps, načež na jejich hlavouny byly vypsány odměny, po kterých baží lovci hlav, z nichž se staly celebrity, které stejnou měrou dbají na výmluvnost svého arzenálu jako na svou image. V praxi to znamená, že skupinka chlapíků v kvádrech se žlutými kravatami dostává na prdel od hrdinů, kteří vlastně cosplayí za různé postavy z populární fikce (od aluze na fetišistické úbory zdravotních sester přes western, Šíleného Maxe a jižanksé burany po burlesque a punk). Vedle stylizace postav zachraňuje předloha film i tím, že nabízí pestrý svět plný nadsazených detailů, které tvůrci věrně adaptují a neucuknou ani před těmi nejujetějšími jako je koňské spřežení z motorek. Díky tomu, že de facto s každou sekvencí se představuje nějaký zcela nový aspekt zdejšího universa, nikdy film nezabředne do rutiny, jako ostatní laciné brakovky s galerkou vyžilých pseudo-hvězd, které na sebe ukazují umělými pistolemi, k nimž jsou postprodukčně domalovány záblesky od hlavní. ()

Reklama

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Už krátce po začátku jsem si říkal na co to sakra koukám. Ten film je od začátku dost ujetý, a prakticky nedává žádný smysl. A to je co říct na to že se jedná o originální scénář a ne nějakou komiksárnu. Je to neskutečná kokotina, ale svůj styl to má, navíc herci se v průběhu natáčení museli fakt brutálně bavit. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Gore bráška podobně nápaditého a podobně slabého Six-String Samurai. Když se střílí, někdo hází nože a nebo rozprskává lidi bazukou, tak je to docela zábava. Mimo tyhle momenty je až moc vidět, jak celý film stojí akorát na nadsázce, několika průměrných hercích, rádobydrsných hláškách a krásné babě v titulní roli. Fešanda z plakátu je taky asi jediný pádný důvod, proč si Bounty Killer zapnout. Pro fajnšmekry stojí za zmínku i Gary Busey ve své typické záporné roli. Hrál tenhle chlap ,mimo Predátora dvojku, i nějakou kladnou postavu? ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení! Moc nescházelo a dal jsem i plnej počet! Mary Death je kočka jaxviňa. Gun caddie je trefný zpestření. K tomu perfektní soundtrack á la Pulp Fiction. Moc pěkná a nápaditě zpracovaná komiksová grafika prokládající některé scény. Palec hore také za výběr vymazleného vozového parku. Svět, kde six-pack piv má větší cenu než prachy? Hell yeah! Hodně povedené béčko se svižným tempem, které jsem si užil od začátku do konce. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Film měl premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu v Dallasu 2013. (Terva)
  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie v lokalitách Santa Clarita, Los Angeles, Glendale a u vyschlého jezera El Mirage. (Terva)

Reklama

Reklama