Reklama

Reklama

Vše, co řekneš, tě bude pronásledovat. Bude tě děsit všechno, co uvidíš. Vše, co uslyšíš, tě přivede na samý okraj. Jsou letní prázdniny a novopečený student Lewis Thomas se rozhodl s dívkou svých snů Vennou vydat napříč kontinentem. Ale jeho romantické naděje pokazí objížďka, když zastaví svému staršímu bratrovi Fullerovi a ten ho přemluví, aby si udělali krutý žert z osamělého řidiče nákladního auta. Nebezpečný Rusty Nail, kterého nikdy osobně neviděli a znají ho jen z vysílačky, se ale chce smát naposled... a hodlá se mstít. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

Matty 

všechny recenze uživatele

Oddychovka výborná a znepokojující stejně jako ozvěna na tomto profilu. Více Leelee a černého humoru, méně patetických keců a namísto lepších tří jsou to horší čtyři. Pro mne ještě pádnější důvod, proč se přemísťovat zásadně vlakem nebo letadlem než Duel (a o něco méně pádný než Stopař). 65% Zajímavé komentáře: Marius, Bluntman, Tommy987, Ender66, Niella, Filip.S, Lookass ()

FunnyXis 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že to bude zase nějaký Americký rádoby Thriller, který bude spíše k smíchu. Nicméně byl jsem mile překvapen a musím říct, že mě to opravdu bavilo. Sice bylo už hodně ráno, kdy jsem na to koukal, takže jsem nebyl zcela při smyslech, ale bavil jsem se dobře. A bylo fajn vidět Paula Walkera taky v nečem jiném, než Rychle a Zběsile. 4/5 ()

Reklama

Cheeker 

všechny recenze uživatele

Na to, že je v popisu Drama / Horor / Mysteriózní / Thriller, tak první polovinu filmu jsem se náramně bavil, hlavně když Paul Walker mluvil do vysílačky, a vypadalo to spíš na komedii. Ale druhá polovina nezklamala a napínala mi nervy až k prasknutí. Ve své podstatě jde o normální road movie s hororovým podtextem. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Takový ten průměrný horor, který je sice o něco napínavější, než jemu podobní (tím myslím ty ostatní průměrné horory), ale i tak se nejedná o nic převratného. Pár scén se mi tu líbilo a finále bylo správně napínavé, bohužel ho zkazil ten klasický "nečekaný" konec, který mi leze na nervy. Každopádně se mi tady to spojení thrilleru, hororu a road movie celkem zamlouvalo, i když je to ve výsledku jenom průměrný horor. 3* ()

ink flo 

všechny recenze uživatele

John Dahl servíruje překvapivě dobrej thriller odehrávající se v jeho oblíbených kulisách - tzn. texaské pláně a její nekonečné dálnice, kolem kterých jsou rozeseté hostely a benzínky. Dobrý je, že velkou část filmu vnímáme zloducha jen zprostředkovaně buď skrze vysílačku, nebo schovaného v obřím trucku, který je jakoby zástupným symbolem nebezpečí a zla. Má to fasádu i feeling horrorů z té doby alá "Vím, co jsi dělal minulé léto", "Vřískot" apod. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Pro noční scény byly vyměněny světla kamionů a aut za přistávací světla letadel kvůli vysokému jasu. To pomohlo k absolutnímu ztmavení oblohy i při svítání. (Cheeker)
  • K filmu byly natočeny tři různé konce. (Holina)

Reklama

Reklama