Reklama

Reklama

A teď něco úplně jiného

  • Velká Británie And Now for Something Completely Different (více)
Trailer

A teď něco úplně jiného je jedinečná kolekce těch nejlepších scének z prvních dvou řad oblíbené televizní šou Monty Pythonův létající cirkus. Režisér Ian MacNaughton se snaží ukočírovat hysterické dovádění Johna Cleese, Grahama Chapmana, Michaela Palina, Erica Idleyho, Terryho Jonese a Terryho Gilliama. Uvidíte zverimex, kancelář manželského poradce, podivné londýnské ulice, hňupy z vyšší třídy, staré dámy na motorkách, rvačku mlékařů, bankovní lupiče, špinavé vidláky a především smrtící vtípky. Stejně jako v televizní šou jsou jednotlivé scénky propojeny zajímavými animacemi. Oblíbeným terčem Monty Pythonových vtípků je jako vždy armáda, policie, britská vláda, soudy a televizní reportéři. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Od Monty Pythona jsem zatím viděl Svatý Grál a Život Briana, které mě opravdu dostaly, ale s Monty Pythonovým létajícím cirkusem prozatím nemám moc velké zkušenosti. Proto jsem byl hodně zvědavý a natěšený na film s nejlepšími scénkami z tohoto seriálu (dle trvzení tvůrců snímku). Naprosto chápu, že zde někteří kritizují nevyrovnanost (skvělý vtip, pak 1 slabší, další super vtip, potom 1 ne moc vtipný, atd.), ale zase je podle mě docela nemožné chtít jen samé super vtipné scénky (navíc každému sedne něco jiného a btw, u jiných filmů od Monty Pythona jsem se taky pořád nesmál a přitom to beru za super zábavu). Protože jsem zhlédl scénky mnou prozatím neviděné (narozdíl od jiných, kteří znají serál jako svoje boty ;-)), tak jediné co bych vytkl je fakt, že jsem z filmu cítil jistou poslepovanost, takže to místy trochu drhlo. Ale jako seznámení s humorem Monty Pythona to poslouží výborně. Lepší 4*, vřele doporučuju ;-) ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

Většina scén výborná, ale jsou tu i takové, místo kterých mohlo klidně být něco úplně jiného. Za to animované pasáže jsou trefně ujeté, občas by se snad daly nazvat až poetickými. Tedy ke scénkám padnou a dobře je propojují. Každopádně Cirkus je Cirkus, musím si ho zase po dlouhých letech připomenout. Končím, kočka mi žere barák. 75% ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Další důkaz toho, že ačkoliv jsem milovník britského humoru, Monty Pythoni jsou příklad toho, že tohle fakt nedávám. Některé scénky jsou perfektní a ani já bych se je nebál označit za přímo geniální, některé jsou podivné a trapné a ty bohužel v druhé polovině převažují. A ani předěly Terryho Gilliama mi nikdy nebyly extra sympatické, totéž tedy samozřejmě platí i zde. John Cleese je neskutečný génius, ostatní členové jsou jen výborní. Tři hvězdy si film taky nezaslouží, protože prostě není ničím průměrný, ale i tady je to v mém případě těsně a u úplně všech ostatních čistě o osobním kusu. Tímhle filmem asi s Pythony už definitivně končím. 70%. ()

FeriusParfax odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jestli jsem o Policajtovi z Beverly Hills napsala, že to bylo trapné cosi, tak se musím kát a stydět. TOHLE bylo trapné cosi. Většinu stopáže jsme zkoukli zrychleně a celou tu dobu jsem se zaobírala otázkou, ČEMU se může někdo smát. Až jsem se občas z těch trapných scének červenala. No bylo to fakt děsný. Obzvlášť, když jsem se na konci a po plejádě nadávek na tuhle trapnost dozvěděla, že se jedná o výcuc toho nejlepšího. Jsem ráda, že je tento otřesný zážitek za mnou. ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Pořád výborná zábava, která ale za původní televizní sérií v mnohém zaostává. Hodně skečů je zkrácených (Papoušek - v té kleci je navíc úplně jinej papoušek, Vraždící babičky, Vtip - zabiják), některý jsou trošku jinak nasnímaný a zabíraný z jiných úhlů kamery. Animace jsou vtipný a trhlý zároveň, přesto je to trošku nesourodý, chybí mi některý skeče (hlavně ministerstvo švihlé chůze), některý mi přidjou, že jsou zas navíc. Jako seznámení s Pythonama dobrý, ale na televizní sérii to nemá. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama