Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojice vyšetřovatelů hledají ztraceného studenta a vejdou do jeho domu, kde naleznou sbírku videokazet. Na kazetách jsou děsivé záběry a vyšetřovatelé si spojují souvislost mezi kazetami a jeho zmizením. (Nivenx)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (245)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Po strašlivém prvním dílu, ve kterém nedávala ani jedna povídka žádnýho sysla, je to příjemný překvapení.Hlavní dějová linie není konečně tak debilní a ve finále navazuje na všechny povídky a má pointu i smysl, kamera je sice pořád otravně šedivá, díky bohu už ale moc neirituje neustálým zrněním a výpadky až na jednu povídku ke které se taky dostanu.První povídka je celkem slušná lekačková duchařina, příběh by si zasloužil víc rozvést a určitě by stačil na celovečerní film.Hlavní hrdina je sympaťák a lekačky, leč jsou předvídatelné, fungují, prostě čistý průměr jako Brno, tudíž 3*.Druhá povídka je komedie jako prase, zombie jsem bral vždycky s mrtě nadsázkou a tady se není čeho bát, režisér si z tho dělá prdel a já mu zase dám čistý 3* průměr.Třetí povídka je jak z jinýho světa!Atmosferický náhul, který se zvrhne v brutální okultní gore masakr s temným kontextem, kdyby to nebyl z půlky vykradený španělský REC, dal bych jasně 5*, takhle jen husté 4*.Poslední povídka je debilní mrdka s nejhorší kamerou, pubertální píčoviny ala JackAss se zlejma ufonama, který vypadaj jak postavičky z Kinder vajíčka.Hroznej trapas a furt sem se smál a navíc zabili psa děvky, takže odpad.Dojem z poslední a stupidní povídky napraví jak už jsem zmínil slušná pointa hlavní dějové linie.Suma sumárum nebýt poslední povídky, dal bych 4* a zašnul nad tím progresem od jedničky, takhle můžu jen konstatovat, aby si to do třetice nenechali na konci zprznit nějakým posraným debilem, co zabije psa gumovým mimozemšťanem.60%. ()

Khalesi odpad!

všechny recenze uživatele

Holy shit ! Netuším, čo ste všetci hulili, ale ak sa tak dívam na vaše komentáre a hodnotenia, musel to byť hodne dobrý matroš. Inak si totiž neviem vysvetliť, že takáto sračka zožala viac ako 60%. Neskutočne ma iritovala rozkývaná kamera a blikajúce svetlá, nehovoriac o tom, že nič nesúviselo s ničím a než som sa aspoň čiastočne zžila s jedným príbehom, už bol ten tam a šupli tam ďalší, takže to na mňa pôsobilo, len ako veľmi podpriemerná zlátanina. Nepomohol tomu ani drak s hlavou capa, ani mimozemšťania a korunu tomu nasadil záber na zakrvácaného umierajúceho psa ! Potom, že nám mládež degeneruje. Niet divu, ak jej servírujeme úchylné hovädiny tohoto druhu. Pre mňa čistokrvný ODPAD ! ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak škoda po výborných recenzích a ohlasech jsem čekal že mě film bude bavit stejně nebo možná i více než jednička, nicméně jsem očekával asi hodně protože film mě nechal poměrně chladným. Hlavní příběh je tentokrát o dvou lidech hledající jakousi dívku. Nic extra a celé to bylo dobré jen na konci.40%. Další povídka o operaci oka je docela dobrá, hlavně má výborný nápad. I když není zas tak originální díky Oku. Ale i tak nadprůměr. 70%. Další povídka o zombie byla výborná a originalita tu jen sálala, jedná se o nejlepší povídku. 80%. No a teď údajně hlavní tahák filmu. Tak ten mě zklamal nejvíce, ze začátku mě nudil a ke konci jsem se smál. Sice je hodně fajn brutalita tohohle snímku ale u mě vyšel naprázdno. 40%. No a poslední povídka je o mimozemšťanech, nic extra to nebylo ale pár dobrých scén tu bylo. 50%. U mě je druhý VHS průměr. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Po průměrném prvním dílu jsem do volného druhého pokračování šel spíše ze zvědavosti, než že bych se na něj vysloveně těšil. 1/ První, duchařsky laděná, VHSka mě ale mile překvapila. Pohled první osoby, doslova, byl moc dobrý a celkově příběh krásně říká, že "oni" tu vždy s námi byli, jsou a budou, jen je většina nevidí/neslyší. V těch pár minutách byla skvělá atmosféra s dobrým vizuálem, který mě donutil se i leknout, což jsem nečekal. Závěr neméně dobrý. Jsem i nadšen. 2/ Druhá VHSka zůstává u one-person pohledu díky kameře na helmě a dostáváme se na ní do zombie prostředí, které již okamžitě je znatelně vizuálně horší a spíše připomíná béčkovou produkci. Je patrná nadsázka, a až vtip ze zombie žánru, kterou dovršuje to, že zombie nedokáže otevřít dveře auta (či se o to aspoň pokusit), ale brokovnice jí nedělá problém. Nu co, i tak se na to kouká dobře a po až strašidelné první VHSce je to příjemné odhlečení, (3/) aby hned v nadcházejícím příběhu přišel obrat o 180 stupňů. Natáčení o jakési náboženské organizaci je totiž jeví z počátku nevinně. Po příjezdu do jejich sídla je ale čím dál více jasné, že se tam děje něco jiného, nicméně nic co by znalejší hororocý divák již neviděl. Zvrat událostí a odstrartování šíleného teroru přichází ale náhle. Šílenství a velká beznaděj filmařů se každou vteřinu zvětšuje. Galony krve ale rostou ještě 10x rychleji. Perfektní psycho podívaná, kde již tolik, v poslední době, oblíbená i nesnášená ruční kamera dokonale utváří celkovou scénu. A co více: Přijde i na samotného Satana! 4/ Pokud poslední minuty se Satanem byly pro někoho moc sci-fi, tak poslední VHSka už na něj bude asi moc. Naprosto sci-fi příběh, kdy se můžeme hádat, zda kamera v druhé jeho půlce je nešťastná a nebo skvěle umocňuje děj. Tak i tak se shodnem, že je nereálná, jelikož je celkem nemyslitelné, aby se zrovna její nositel podíval přesně žádaným směrem. Čert to vem. Nekouká se na to špatně, dokáže i dostatečně zaujmout a námětem jde o super věc, která by šla obstojně roztáhnout do většího děje se širším záběrem, než jen na partu kamarádů. 5/ Jde vlastně o meziděj mezi jednotlivými VHSkami, který považuji za, vzhledem k jedničce, nutnou vatu či spojnici. Neurazí, nenadchne, i když děj po poslední VHSce má i své kvality. Nicméně doteď nechápu, proč člověk nepomůže své kolegyni která je očividně těžce raněná. A i kdyby byla prokazatelně mrtvá, tak si raději pustí VHSku jen proto, že je na ní napsáno "Watch". 1-5/ Oproti prvnímu dílu mě V/H/S/2 opravdu dost bavilo a až nadchlo. Hlavně první a třetí VHSka a velice rád si to někdy pustím s přáteli. Opravdu super překvapení a 96 minut. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

VHS 2 tak ako v prvej časti ponúka jeden základný a štyri nezávislé príbehy, autenticky zachytené na kamerách ľudí z rôznymi osudmi. Súkromný detektív spolu so svojou asistentkou vstupujú do opusteného domu aby tak prišli na stopu nezvestnému chlapcovi. V obývacej izbe nájdu niekoľko kaziet - 80%. Prvá vyobrazuje duchársky príbeh mladého muža, ktorý po autonehode podstúpi operáciu oka. Od daného momentu však vidí veci, ktoré by radšej nevidel - 60%. Druhý zombie príbeh zachytáva nešťastnú náhodu trialistu, ktorý doplatí na svoju dobrotu pri poskytovaní prvej pomoci - 70%. Tretí, satanistický, vykresľuje interview v špeciálnej škole s veľmi zvláštnou výukou mladých študentov - 90%. Posledný, o mimozemšťanoch, znázorňuje domácu párty osamotených teenagerov, ktorí ostávajú bez dozoru rodičov. Nečakaná nočná návšteva mení zábavu na boj o život - 80%. Jednoznačne lepšia časť ako jednotka. Milé prekvapenie, ktoré v každej z 5 príbehov ponúka to, čo má žáner horor ponúknuť. Celkové hodnotenie - 80%. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo ve Frederick County v Marylandu. (Terva)
  • Pracovní název filmu byl S-VHS. (Terva)

Reklama

Reklama