Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojice vyšetřovatelů hledají ztraceného studenta a vejdou do jeho domu, kde naleznou sbírku videokazet. Na kazetách jsou děsivé záběry a vyšetřovatelé si spojují souvislost mezi kazetami a jeho zmizením. (Nivenx)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (245)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce po všech stránkách zlepšení, což pro mě tedy bylo obrovské překvapení. Příběhy mají výrazně propracovanější a zajímavější obsah a jejich aktéři nejsou protivní retardi, obraz je kvalitnější a kamera se většinou o něco zklidnila. I hlavní "spojovací" dějová linie o dvojici pokoutních slídilských filcek se vcelku povedla. Skvělá byla povídka č.2 o zombiích, z té by mohl být parádní celovečerák, ať už v takovémhle lehce nadsázkovém a úsměvném duchu, nebo zahraný na vážnější a brutálnější notu. Ovšem naprosto kulervoucí je 3.epizoda o jisté ďábelské indonéské sektě se šíleným pedofilním guruem v čele. Škoda jen epileptické kamery v závěru. A škoda i slabé čtvrté povídky s nepůsobivou home invasion emzáků a kňučícím čoklem. A propos co takhle třeba začít točit FFka aspoň moderními smartphony se stabilizátorem obrazu? ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Kvalita druhého dielu je, nech si hovorí kto-chce čo-chce, zhruba na úrovni prvého dielu (tretia poviedka sa od tohto tvrdenia trochu odlučuje). S tým rozdielom, že: Zatiaľčo prvým poviedkam chýba atmosféra, v druhých sa jej náznak aspoň niekedy vyskytne. Ak sa mám vyjadriť k poviedkam a ohodnotiť ich, prvá nahrávka je v mojich očiach rozhodne najslabšia. Tá je prinajlepšom do určitej miery zaujímavá (očná kamera, videli sme napr. v The Gracefield Incident), avšak celá jej existencia je zbytočná. Je bez akéhokoľvek hlbšieho zmyslu, dobrých 90% sa tam nič nedeje (nepočítajúc nudná prehliadka domu) a ak sa má (zvyšných 10%) niečo diať, všetko je úplne zlé. [1*] Druhá poviedka je na tom o niečo lepšie a prináša výrazné zlepšenie. Tá síce nie je nijaká skvelá a zo zombie hororov ničím nevyniká, za to sa jej však darí diváka upútať prostredníctvom slušnej dávky gore. No ničím viac. [2*] Tretia poviedka je zo všetkých tá najlepšia. Zatiaľčo prvá polovica je nudná a nezaujímavá, postupom času divák dostane dobrú mieru napätia, atmosféru a shocking scény. Kazia ju snáď len nesympatické postavy a prvých 15 min. [3*] Štvrtá poviedka je lepšia než prvá, no viac kladov nemá. Postavy sú otravné a nesympatizujem s nimi, tak isto aj domáca párty a stret s mimozemšťanmi je suchý, nezaujímavý. Rozhodne z toho mohli vyťažiť viac. [1*] Summa summarum, zhruba na úrovni prvého dielu, skôr sa mi to nepáči než páči. ()

Reklama

Khalesi odpad!

všechny recenze uživatele

Holy shit ! Netuším, čo ste všetci hulili, ale ak sa tak dívam na vaše komentáre a hodnotenia, musel to byť hodne dobrý matroš. Inak si totiž neviem vysvetliť, že takáto sračka zožala viac ako 60%. Neskutočne ma iritovala rozkývaná kamera a blikajúce svetlá, nehovoriac o tom, že nič nesúviselo s ničím a než som sa aspoň čiastočne zžila s jedným príbehom, už bol ten tam a šupli tam ďalší, takže to na mňa pôsobilo, len ako veľmi podpriemerná zlátanina. Nepomohol tomu ani drak s hlavou capa, ani mimozemšťania a korunu tomu nasadil záber na zakrvácaného umierajúceho psa ! Potom, že nám mládež degeneruje. Niet divu, ak jej servírujeme úchylné hovädiny tohoto druhu. Pre mňa čistokrvný ODPAD ! ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Povídky z rozklepané kamery, část druhá. První povídka má slušnou atmosféru, druhá mě pobavila cyklisticko-zombie zápletkou, indonéská sekta je nejoriginálnější (byť svou béčkovitost neskrývá, ale staví ji na odiv) a pak už to jde jen s kopce. Poslední povídka už je hodně podprůměrná a rámcující historka také k ničemu čímkoliv zajímavému nedospěje. Omezení daná konceptem kameramanů na place jsou tak velká, že se s nimi málokdo popere s úspěchem, je třeba přijít s něčím novým a netočit další díly... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Red band trailer i seskupení režisérů slibovalo lepší hororovou srandu. Pokračování je v podstatě to samé, co jednička. Dva silné segmenty jsou vyvážené dvěma horšími, navíc orámovanými jednou zbytečnou sračičkou, která jim dělá slepovací kaši. Za nejslabší část považuju hned tu první, kde Wingard OKOukal mnohokrát použitý námět s transplantací nějakého orgánu. Na Eisenerovu variaci Blízkého setkání třetího druhu jsem se těšil asi nejvíc (v traileru vypadala fakt děsivě), ale doplácí na nepřehledné noční sekvence. Mnohem lépe je na tom Sánchezův černohumorný pohled na zombie epidemii z druhé strany barikády. Kvalitativně ale nakonec vyhrál třetí segment od tvůrců The Raid a Macabre, který je nejen přehledný, ale nechybí mu napětí, gore a na závěr jedno (ne)milé překvapení. Jako celek tedy lepší průměr. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • V příběhu číslo 1 je muži do oka implantována kamera, avšak součástí záznamu je i zvuk, přestože mikrofon součástí implantátu nebyl. (ROASTER)
  • Pracovní název filmu byl S-VHS. (Terva)

Reklama

Reklama