Reklama

Reklama

Během jediného dne je město Silverton zpustošeno nebývalým náporem tornád. Celé město je vydáno na milost a nemilost nevypočitatelným smrtonosným větrným smrštím a podle předpovědí má to nejhorší ještě přijít. Většina lidí hledá bezpečný úkryt, zatímco jiní utíkají k větrnému víru a sledují, jak blízko k tornádu se dostane lovec tornád, aby pořídil snímek, který se podaří jen jednou za život. Příběh je natočen očima a objektivy profesionálních lovců tornád, amatérů hledajících vzrušení a odvážných obyvatel města. Film V oku tornáda vás vrhne přímo do oka větrné smršti a prožijete ty nejextrémnější podmínky, jaké nám matka Příroda dokáže připravit. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (457)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Být to více ambicióznější, tak skáču momentálně radosti. Celkem mi zde chyběla Americká vláda, meteorologové a všichni, co by se tuhle problematiku snažili globálně vyřešit, ono se to bohužel soustřeďuje jen na hrstku postav, což mi vadilo. Efekty jsou super, ale film se taktéž rozjíždí pomalu a než se příjde na věc, skončí film dříve než řeknu švec. 60% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Teda popravdě nic moc. Nic extra, děj je chabý (i střih a kamery), obyčejný, herci také. Chvílema nepříjemný, jako když vám něco vletí do oka. Světlou stránkou byla chvíle, kdy auto proplouvalo okem tornáda a vystoupalo nad mraky, kde vykouklo sluníčko, jinak průměr a z některých dialogů se mi dělalo šoufl. Lepší dvě. ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"I DUNNO HOW BIG. THEY'RE TORNADOES, THEY DON'T DO COURTESY CALLS." ------------------------------- Odvtedy, čo som po prvýkrát zočil vynikajúci a bezchybný de Bontov majsterštik menom Twister, sa už na katastrofické snímky, v ktorých figuruje búrka, víchrica, fujavica, orkán, hurikán, tornádo či akákoľvek iná smršť, nedokážem pozerať rovnako. Latka bola nastavená príliš vysoko, jej podliezanie sa netoleruje a nepreskočí ju už pravdepodobne žiadny iný film. Into the Storm, žiaľ, nebol výnimkou... ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Kdyby to byla jen přehlídka tornáda, které ničí vše, co se mu postaví do cesty, tak je to perfektní film o délce 55 minut. Jinými slovy, ty debility, co postavy v tomhle filmu říkají mě zase tak nepálí (ale více než 5x se mi oči protočili o 720 stupňou, bo ... no hlouposti). Jako katastrofický film ale Into the Storm obstojí minimálně s vyznamenáním ! ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Tady je asi úplně jedno, jak to kdo hodnotí, protože se na to každý díval z jiného úhlu pohledu. Já osobně kvůli efektům i když pár filmů s tornády jsem už viděla. Takže příběh a to kolem nebudu moc rozebírat, některé jasně neuvěřitelné situace také ne, to je zbytečné. Ale hlavně ke konci jsem se přistihla, že se občas mrknu ven z okna na oblohu, byla jsem nervní, jestli mně neklikne PC a párkrát jsem mrkla očkem po mobilu, jestli má signál, což je můj filmový barometr vzhledem k hodnocení. Chvílemi tam všechno lítalo jak při ohňostroji, včetně letadel bez pilota, s tou školou to taky nebylo špatné, zkrátka na efekt super a co jsem chtěla, to jsem dostala, navíc všechno mi doma funguje a tornádo v našich oblastech nehrozí i když jeden nikdy neví. To žel nelze říct o místech, kde si taková tornáda zažívají často i v reálu, ale pochopitelně ne asi v takovém měřítku jak bylo v Black Sky. Lepší trojka. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (7)

  • Původní název filmu zněl Black Sky. (BLANIK.)
  • Natáčalo sa v Detroite, Rochestri a jeho okolí. (Erik7595)
  • Ve scéně, kdy má ředitel Thomas Walker (Scott Lawrence) na začátku příběhu proslov před školou, bylo využita jeho podobnost s Barackem Obamou. Prostředí vypadalo jako volební pult a herec tak zahrál i některé jeho pohyby, úsměv a mračení, když začalo pršet. (Terva)

Související novinky

Gerard Butler poletí do vesmíru

Gerard Butler poletí do vesmíru

15.04.2014

U Warner. Bros teď frčí obří destrukce. Po květnovém setkání s novou Godzillou se na začátku srpna ocitneme V oku tornáda, nejspíš to ale bude jen předkrm k dalšímu katastrofickému velkofilmu, který… (více)

Reklama

Reklama