Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Je rok 1924, dva roky po Epsomském derby. Tommy navenek pořádá dostihy a prodává auta. Tajně pracuje pro Winstona Churchilla. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

Slasher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrčí tým to má zase o kus pevněji v ruce, ubylo béčkové kvality i nesrovnalostí v logice a dějově nabíráme na síle - nechybí velký zvraty ani divoká karta v podobě prohnilých ruských aristokratů (svůdná Petrovna je skvělá postava). Žádný med pro nikoho z hlavních aktérů a už se těším, jak víc je to ještě hezky semele. 85% ♪♫ ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak se mi druhá série nelíbila, tak ta třetí se mi pro změnu líbila opravdu hodně. Tenhle seriál opakovaně staví na jednom triku, a sice že Tommy je vždycky minimálně o dva tahy dál, než my diváci. V závěru se takhle trhnul i od rodiny, což dříve neměl ve zvyku. Naše (divácké) překvapení to jen znásobilo. Už jsem na tuhle hru přistoupil a odmítám se zabývat tím, jak by to v reálu mohl Tommy všechno stihnout. Tohle reál není, je to televizní tvorba. A tentokrát uznávám, že vážně kvalitní. Bavilo mě to moc. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když je to zatím nejslabší série, pořád je to za velmi silných pět hvězd a pořád je to naprostý vrchol televizní tvorby. Cillian Murphy je stále naprosto excelentní. Helen McCrory dostala více prostoru, atmosféra je ještě úchvatnější a soundtrack naprosto nejlepší ze všech sérií. Ty songy jsou boží a absolutně se do toho seriálu hodí, takže já jsem nejvíce spokojený hlavně za hudbu, ale i příběh je stále silný a zajímavý. A navíc se už i sem dostal Alexander "Bashir" Siddig, ten chlap je fakt všude. Tom Hardy ani Sam Neil tomu vůbec nescházeli a já se už hrozně těším na další sérii, protože tohle Peaky Blinders jsou jako celek jedna obří paráda. 90%. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až si říkám, jestli šest epizod (opět) nebylo málo na tu slotu, co se na Peaky Blinders navalila. Každý díl spolehlivě vtáhnul a emotivně sepral, ovšem v mezidobí děj docela skákal, přestože se jinak soustředěně držel nekalého obchodu s Rusy, jenže na doteky s vyšší politikou či dotažení psychických stavů hlavních (anti)hrdinů už mu prostor úplně nevystačil. Což nic nezměnilo na síle a kvalitách 3. série, která mě doposavad odpálila nejvíc. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(kinda spoiler incoming, just to be sure) Ten konec byl opravdu libový. Slast pohledět. Hlavně Tommy, jak jen tak stojí a všemu jen přihlíží. :) Tato série hodně potemněla, ale za to jsem i ráda..nějak jsem Tommymu nežrala jeho radost z nového života. Nějak mi to k němu nesedělo. A taky mi Grace nikdy nepřirostla k srdci, takže mi její odstranění ze seriálu moc nevadilo. Ale nástup ruské rádoby carevny? Meh... by the orders of Peaky Blinders! nechte Rusáky spát :D ta jejich angličtina je hnus prostě. I ta směšná orgie party, co tam měli. Co se týče kněze - jo, to už jsme tady párkrát viděli (ale na Tommyho se nesahá! >:) nebo to vrací i s úroky na deset let dopředu), ale Michael mě překvapil. Hezký vývoj z jeho strany (jak přítomnosti, tak i minulosti..jak to všechno do sebe zapadá, že jo). Moje hodnocení by bylo asi nejlépe 4,5*, ale ten konec byl fakt úžasný, takže se přikloním k 5*. Aneb jak krásně všechny zase doje*at, ale ve velkém stylu tentokrát! Tleskám Tommymu, ten konec se mu povedl překrásně. ()

Galerie (195)

Zajímavosti (8)

  • Když Michael (Finn Cole) najde kněze, tak mu míří revolverem na levé oko. V dalším záběru mu ale míří mezi oči. (Duoscop)
  • Když si Thomas (Cillian Murphy) sedne v 9. minutě ke stolu, tak si vytáhne cigaretu. V dalším střihu už ale pije ze sklenice a kouří. (Duoscop)

Reklama

Reklama