Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (978)

Sobis87 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu vrchol nevkusu a nejhorší na tom je, že některé scény z tohoto "filmu" nedokážu vytěsnit z paměti i po tolika letech (lejno ve vodě a mačkání jebanů...). Dobré vtipy by se daly spočítat na prstech jedné ruky a kromě přehrávajícího Rhyse Ifanse se u Klubu sráčů (neskutečně hovadský překlad, na to jsou naši distributoři experti) nedá snad ani mluvit o nějakých hereckých výkonech...o komediálním talentu ani nemluvím. Tohle je ukázková sr*čka, ruce pryč! ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Tohle je šílenost extra ultra. Naprostý úlet od hnusu po brutální až buranský humor. Třebas scéna mačkání beďarů je k jídlu fakt silný kafíčko. No i když je to blbý, hloupý, vodporný, oplzlý, příšerný, šílený, nadsazený, humusoidní, fekalofilní, beďaroidní, mazoidní, bláznivé, úchylné, extravagantní, neurovnalé, nekoukatelné, nepochopitelné, nevymačknutelné, nepolikatelné, neztravitelné, odporné, fuckoidní, shitofonní, přehaný, přerostlá, oteklý, sračkoidní, pissoidní, sprosté, buranoudní, rosoloidní, pasoidní, prostě sem tam mě to celkem pobavilo. Nadsázka na ty pubertózně přeplácané teenage romantičnosti a komedie jak se patří. Žaludky do pytlíků na zvracení a mozky do košů na odpadky, kde by po shlédnutí jisto jistě stejnak skončily. Třebas jen sváteční filmový znalec nad tím ovšem musí lomit ruce. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

No, myslel som, že keď to točia Briti, nájdem vo filme aspoň štipku inteligentnosti, či anglického humoru, ale tento shit sa vyrovná aj najväčším americkým teenagerským sračkám. V polke filmu, keď už to aj tak dosť nudilo, som si ešte hovoril, že kde ostatní vidia tie fekálčiny a nechutnosti, ale keď prišli na radu zvratky, ejakuláty a hnis, skoro mi prišlo zle. Za zhodnotenie zvrátenosti stojí aj fakt, že hlavných teenagerských dementov hrali takmer štyridsaťroční herci, z ktorých jeden bol žena! No, ale na tých úbožiakoch sa dalo občas aj od ľútosti zasmiať a kto znesie občas aj techno, nemôže dať odpad! 20%. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Je to také zlé, také choré, také nesympatické, také úbohé. Ťažko objektívne ohodnotiť tento skvost. Je to také blbé a zlé a samo seba ponižujúce až to je sranda takých rozmerov že som skoro pukol od smiechu. Tínedžerská komédia s nenormálnym hereckým obsadením. Kevin a Perry sú pošukovia toho najväčšieho kalibru. Takýmto filmom sa dáva zvyčajne odpad! No musel som sa krotiť aby som nestrelil 5 hviezd ()

sta odpad!

všechny recenze uživatele

Gratuluji: tomuhle snímku se nezdráhám dát nálepku absolutně nejhorší "film" v dějinách kinemaografie. Asi mám film (obecně) až moc rád, takže tohle dílo bych filmem snad ani nenazýval. Prostě hloupost x kravina to celé na nekonečnou. A co je nejhorší - český distribuční název, jenž připomíná (asi ne náhodou) jeden Fincherův film (což je víc než zavádějící). ()

Galerie (32)

Zajímavosti (19)

  • Nejnavštěvovanější britská komedie roku 2000. (chaometic)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno