Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (981)

lamps odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takhle si představuju vrchol trapnosti. Dva třicetiletý chlapi hrajou nadržený repující puberťáky ve filmu s nejdebilnějšími a nejoplzlejšími pokusy o rozesmání, jaké jsem kdy v televizi zaznamenal. No prostě HUMUS, oproti kterému je občas i takový Kameňák docela snesitelné dílo. Nechápu, jak to mohlo nabrat těch 39%, protože pro mě je to určitě jeden z nejhorších filmů vůbec. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Bezchybné dílo, plné lásky a porozumění. Lepší je v rauši sledovat snad už jen South Park nebo Teletubíky. Byť by se znázornění německých turistů mohlo jevit jako kulturně stereotypické, sedí jak prdel na hrnci. No a Perryho musela zahrát baba, protože takhle hnusnýho chlapa i přes masivní casting nenašli.Takže jestli už nejsi starej a skoto mrtvej, a víš o čem hrají Oasis, bav se jedinče. Jo. Jóó. ()

Reklama

Derek odpad!

všechny recenze uživatele

vedel som, že ten film bude sračka (hrozné recenzie, snáď vo všetkých periodikách), ale že až taká? klub sráčov je prvá komédia u ktorej sa mi bolo zle od žalúdka (vytláčanie "jebákov" - znie to drsne, ale ešte hnusnejšie to vyzerá), je to prvá komédia u ktorej mi boli hlavní hrdinovia od začiatku do konca absolútne nesympatický (už ste videli aby puberťákov hrali 30 ročný chlap a žena?), je to komédia u ktorej som sa skoro vôbec nezasmial (ale počas celého filmu som sa cítil trapne, asi preto že som sa na to pozeral). potrebujete ešte viac varovaní? ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Miluju celou sérii Scary movie, miluju Blbý a blbějšího 2, miluju RRRrrrr, miluju Hele vole, kde mám káru?, miluju jiné podobné filmy, ale tady tohle mi připadalo více než ujeté. Tohle už vážně bylo trapné. Chápu, že se to nějakým puberťákům může líbit, dokonce i unás ve třídě jich bylo pár. Chtěl jsem dát alespoň dvě hvězdy, abych tomu tady nekazil hodnocení ,-)) Ale ta hudba byla IMHO otřesná !!! Nesnáším techno, tekno nebo co to vlastně bylo !?!?! Fuj. Tenhle film je už vážně pro dementy ,-).......::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Seznam deseti nejhorších filmů, co jsem viděl, má nového člena, možná i předsedu. Odpudivější, trapnější a míň vtipný film bych hledal těžko. Vrchol nevkusu a trapnosti a víc negativních věcí mě nenapadá, ale jestli mě časem napadnou, rád se vrátím a přidám je. Proti tomuhle by se mohl ohradit i Zdeněk Troška. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (19)

  • Ve filmu jdou Kevin (Harry Enfield) a Perry (Kathy Burke) do klubu Amnesia, ve skutečnosti byl však použit vchod do klubu El Divino. (juta)

Reklama

Reklama