Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keďže sa Kristy potrebuje pripraviť na jednu zo záverečných skúšok, ostáva počas Dňa vďakyvzdania osamote na internátnej škole. Potom, čo jej dôjdu nápady na zabitie nudy, rozhodne sa, že odbehne zo školského areálu, aby si tesne pred spaním na neďalekej benzínke zakúpila jedlo a pitie. Pri platení účtu dochádza medzi Kristy, predavačom a neznámou, podivnou ženou k nedorozumeniu. Následky budú pre mladú študentku hrozivé. Príjemný večer sa s odstupom času mení na krutý boj o život proti partii násilníkov. (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (141)

TheDon 

všechny recenze uživatele

Výbornej film, hlavně svoji atmosférou. Víc než sympatická Haley Bennett jako Justine v klasické zápletce zvané lov na člověka. Celý se to odehrává jen na pozemku školy, ale tím je to možná zajímavější a to tempo, kterým od záčátku film letí jak šutr, se udrží až do konce. Pár solidních lekaček a alobalový masky jsou pecka nápad. Ikdyž je to samozřejmě docela předvídatelný, nenudí to ani chvilku. Ta propíchaná holka je dost "creepy" . 80% ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Scénář : Holka zdrhá...Špinavá blondýna typ Haley Bennettová , nééé to je Haley Bennettová. Zdrhá před úchylem. Vlastně před úchylama ono jich je víc, mají masky z alobalu a lepenky (které ale vypadají hnusně) a vede je...moment...fakt je vede Ashley Greene z Twillight ságy? Ta sexy upírka je tady nemilosrdná vražedkyně? No tak to bude mazec ne? A byl !! Atmosféra hustá jako krupicová kaše, Justine, které se tu říká Kristy je ze začátku typická oběť značky ubulenec. Ječí, brečí, zmítá se v křeči a fofruje co jí nožky stačí. Pak však vrahouni udělají něco, co fakt neměli...Daná situace Justýnu naštve a přepne z levelu UBULENEC na level ZABIJÁK a začne masáky likvidovat pěkně jednoho po druhém a celkem mazaně. Krásně se na to kouká a ani nevadí, že to není extra krvavé...PS : Ta Ashley ale pohořela, co? PPS : Díky za titulky LIVINGDEAD, alespoň jsem se nemusel soustředit na překlad :-) ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Osamělá studentka, dva již předem mrtví strážní kampusu a čtveřice vrahounů. A lov v atraktivním prostředí školního areálu může začít. Má to vlastně všechno, co od žánrovky člověk čeká. Atmosféru, napětí, dostatek odpovídající akce a navrch solidní představitelku hlavní role plus odpudivou Ashley Green. Snad bych uvítal víc krve, ale čert to vem. Podobné záležitosti si nechám líbit. 80% ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Vyvražďovačka z prostredia takmer ľudoprázdneho areálu školy, ktorej nič moc nechýba a ani nepridáva na hodnote. Ľakačky vnucované zvukom fungujú asi na málokoho, ale nasrať tiež už veľmi nedokážu. Pobavil ma aj fakt, že hlavná hrdinka, typovo pripomínajúca Jennifer Lawrence, dostala meno Justine, čo by sa dalo interpretovať aj ako just teen. Celkovo taký príjemný štandard, ktorý neurazil, no predstavy vraždenia laikovi ani moc nerozšíril. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Dobré hodnotenie a repete Ashley Greene v hororove ladenom snímku si dám rád. Bohužiaľ neobjavila sa tu v spodnom prádle a tak film za veľa nestojí, celí čas má polku tváre zahalenú kapucňou čiže nič nevidí a rovnako aj ostatným vraždiacim panákom masky na ksichte veľmi v rozhľade nepomohli a to sa odzrkadlilo na ich výkonoch. To Haley Bennett zaujme viac, predvedie vyšportovanú postavičku, zabehá si po rozľahlom areály a využije poznatky z chémii pri likvidácii záporákov. Film napriek výbornej technickej stránke je priemer pri ktorom sledovaní ma štvalo viac ako je pekné, kopa dejových nelogičností, správaní obetí a vrahov (na jednej strane ohromný supermani – mimo kameru, na druhú stranu – amaterizmus pri útokoch) a celkových nevierohodných situácií. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama