Reklama

Reklama

Mortal Kombat 2: Vyhlazení

  • Česko Mortal Kombat 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mortal Kombat 2 je novým dobrodružstvím, které začíná tam, kde předchozí film skončil. Odvážní bojovníci musejí opět čelit protivníkům ve službách nelidského Shao Khana, vládce Vnějšího světa, který prorazil vesmírný tunel mezi Vnějším světem a Zemí, aby ji ovládl. Jeho Armádu temnoty vedou nemilosrdní bojovníci s nadpřirozenými schopnostmi - Sindel, kdysi krásná královna, nyní hrozné ztělesnění smrti, obrovský kentaur Motaro a ninja Ermac, mistr telekinetických sil. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Jak byla skvělá jednička, tak dvojka je úplný opak. Téměř žádné souboje a když už jsou, trvají deset vteřin a jsou nepřehledné a sestříhané. Postavy jsou nudné a nic jim nevěříte. Většina osazenstva byla přeobsazena výrazně horšími herci, možná věděli, proč už v tomhle nehrát. Přibyly nové postavy, které jste zrovna vidět nechtěli. Film ztratil tu super atmosféru první dílu, efekty jsou laciné a film nudí, toto už není Mortal Kombat. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Bože, za co? Trapné, nelogické, až se člověk za ty bláboly a dementí výkony na úrovni amatérského filmu 5. D základní školy styděl. http://www.dvdextra.cz/dvd-kratke-recenze/mortal-kombat-2.html ----- Druhý díl začíná přesně tam, kde jsme hrdiny opustili v prvním díle. Jenže tentokrát jde o tak trochu jiné hrdiny.   Bože, za co? Trapné, nelogické, až se člověk za ty bláboly a dementní výkony na úrovni amatérského filmu 5. D základní školy styděl. Máme zde stejné hrdiny jako v prvním díle, ale jen některé hrají stejní herci. Např. Christophe Lambert zde naštěstí nehraje. Hrdinové se stali pitomější. Poté, co kdoví proč turnaj nepřinesl nakonec kýženou záchranu Země a brány zla jsou netušíte proč opět otevřené, musí se naše skupinka vydat (zorbingem v tunelech pod zemí) do země na druhé straně a se zlem opět bojovat, Celou dobu jsme svědky naprosto nesmyslných soubojů, každou chvíli se nějaký zlý bojovník objeví zcela bez ladu a skladu, aby se mohlo bojovat, ale zcela to postrádá logiku. Navíc dialogy jsou typu: Musíte jít tam a tam. Ne, ne vlastně tam nechoďte. Běžte jinam. Nebo přece jen běžte tam. A taky radši sem a tamhle, Bohové mi lhali. Jsem svůj bratr. Jsem její dcera. Jsem tvoje mrtvá matka. Ten zloduch je můj bratr. Skutečně to často zní jako z Cimrmana.  A k tomu další nelogičnosti typu - holka bojuje v blátě, jednu chvíli je tedy od bláta, v dalším záběru má ale vše čisťounce vyprané!    Disk je naprostá mizérie! Nesjížděl jsem dabing, bonusy tu nejsou, ale ty české podtitulky!  Chybí u nich totiž háčky, takže není rozdíl mezi slovy přát a prát, už vůbec netuším, co je slovo 'preci' (ono ani přeci totiž není spisovně), a v celku je v těch titulcích takových pravopisných chyb, že je musel vytvářet Tatar nebo nějaký Zorg, ale Čech rozhodně ne. Však se pár ukázkami pokochejte také. ()

Reklama

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

V kvalitatívnom páde a hnusnosti pri tvorbe pokračovana sa tejto odpornej sračke vyrovná snáď len NEKONEČNÝ PRÍBEH 3. Alebo analytickejšie - veľmi snaživý veľmi zlý film, pri ktorom zohráva svoju úlohu nekritické zbožňovanie prvej časti mojou maličkosťou. Je tu toho ďaleko viac, než v jednotke, ale realizované je to takmer nepredstaviteľne horšie. Do výtvarnej podoby a efektov bolo vložených minimálne toľko isto nápadov a nadšenia, takisto kvalita bojovej choreografie je silne premenlivá, ale réžia katastrofálne zlyháva a herci sú ťažko otrasní ochotníci. ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

No, Leonetti ani náhodou není Paul Anderson, a lepší herci z jedničky dobře věděli, proč se zdekovali a do tohohle nešli...to je taky důvod, proč to dopadlo jako to dopadlo...jestli měl MK:A evokovat dojem videohry, tak se mu to rozhodně nepodařilo nulovým příběhem, "překvapivými" zvraty a vůbec vším ostatním, protože výsledkem je zmatek...anebo zmetek, jak se to vezme... ()

Triple H odpad!

všechny recenze uživatele

Jednotka bola fajn. Dvojka fajn nie je. V skutočnosti je to odporná kaďa toho najgrcnejšieho filmového hnusu, ktorý patrí do najzapadlejších dedinských videopožičovní. Nemohli z toho vykresať aspoň slušný akčňák? V kine som vtedy JEDINÝ krát v mojom živote naozaj zvažoval či odísť, alebo neodísť. Vydržal som, ale ku koncu už v polospánku. Efekty nestoja za reč a herci...samý malinový materiál. James Remar je ako Raiden tak tragický, že mi bolo až do plaču. Charizmy má v sebe asi toľko ako moja ľavá ponožka. Obrovská škoda a dúfam, že trojka sa podarí lepšie. Leonetti môže radšej režírovať reklamy na chipsy. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • Aj keď herečky Musetta Vander a Talisa Soto hrajú vo filme matku (Sindel) a dcéru (Kitana), v reálnom živote je Musetta len o 4 roky staršia. (beso74)
  • I když se populární postavy z počítačové hry jako Mileena a Noob Saibot objeví ve filmu, nikdy nejsou osloveni jménem. (HellFire)
  • Část filmu se natáčela na Parys Mountain na ostrově Anglesey. (Shley)

Související novinky

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

MK3 sa začne nakrúcať

MK3 sa začne nakrúcať

09.08.2005

Séria Mortal Kombat, ktorú solídne započal Paul W.S. Anderson a rozdrvil John R. Leonetti, sa čoskoro stane trilógiou. "Trojku" s podtitulom Devastation nakrúti istý mink - režisér, ktorý už má na… (více)

Reklama

Reklama