Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bez jakéhokoli varování zmizí po celém světě jen tak miliony lidí. Zbudou po nich pouze šaty a osobní věci... a pocit hrůzy. Není nikdo, kdo by komukoli mohl poskytnout nějaké informace.
Pilot Ray Steele se pokouší přistát s poškozeným letadlem plným hysterických lidí, kteří viděli své blízké mizet přímo před očima. Ovšem každé letiště je plné hořících vraků, a tak mu nezbývá, než doufat, že bude moci alespoň jednou v životě ještě mluvit se svou rodinou. Jeho dcera Cloe Steele se pro změnu vydává nalézt svou matku a bratra ve světě, kde zavládlo zoufalství a chaos. A Bruck Williams bojuje s pochopením nepochopitelné zničující události. Toto je příběh těch, kteří zůstali. (Zuzik.Bubu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl dát jednu hvězdu za parádní kabriolet SAAB 9-3, ale když ho za pár minut nechají vybuchnout a hořet a zbytek filmu je nebetyčná sračka, nemůžu. Chování kapitána letadla je okoukané asi od Rampy McQuáka, kecy o lítání jsou jak z Teletubbies. Strašný. Každýho, kdo chce někdy letět letadlem, nebo kdo se v tom trochu orientuje, varuju, NEKOUKEJTE NA TO!!! NIKDY!!!!! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nastává konec světa dle eschatologie, nebo si jen Bůh otevírá řetězec second handů? Když se zaměřuje na dětské velikosti, proč si nevzal toho nerudného islamofobního liliputa? Proč chybí mezi jmény scénáristů Ned Flanders? Proč na konci, kdy zastavili čumákem půl metru od cisterny, si všichni stoupli pár metrů od letadla a mezi ohnisky menších požárů si nevzrušeně povídali? Chápu. Když jde o Zjevení svatého Jana, požární bezpečnost jde stranou.. Nicolasův kulomet tragikomických rolí se ne a ne zaseknout. Prý mizeli i lidé z kin v průběhu představení, ale bylo to včetně oblečení.. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem strašlivý průšvih a katolickou agitku, ale kupodivu to nebylo zas tak strašné. Left Behind je s nadsázkou o světě po konci Avengers: Infinity War, kde Thanos lusknul a půlka lidstva zmizela. To znamená chaos, emoce, rabování a také padající letadla. V jednom z nich letí Nicolas Cage a zoufale se snaží vrátit za svou dcerou, které lhal. Je to ubulená limonáda, s výpravou, vizuálem a hereckými výkony na úrovni všech těch Turbulencí a podobných přes kopírák tvořených katastrofáků 90. let, které plnily regály videopůjčoven, ale jako 90s retro to celkem funguje včetně dramatického přistání. A katolická agitka? Inu za "lusknutím" tady stojí Bůh, který je tu vykreslen víceméně jako zmrd - veme si věřcí bez ohledu na to co jsou zač, zatímco spravedlivé a pocitvé lidi co nevěří, či lidi jiné víry (muslim co věří že Bůh je jen jeden) nechá za sebou v chaosu. Tak trochu Chuck ze Supernatural. Žádný zázrak, ale žádný odpad. PS: Leu Thompson jsem v ničem neviděl od osmdesátek, takže i obszaení je retro. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

"I chodil Henoch s Bohem. A nebylo ho, neboť ho Bůh vzal." A potom vzal Hospodin Bůh na nebesa i všechny pravověrné křesťany, aby je zachránil před sedmi lety temna. A ten zbylý bezbožný dobytek ať se na Zemi pere a žere ad maiorem Dei gloriam, haleluja, amen... Tedy ne že bych chtěl rýpat, ale na Zemi všechno docela klapalo, než si ten poťouchlý a zlomyslný Jahve vycucnul bez varování něco lidí tam někam nahoru. A nahatých. Jo jo, to byly časy, když Coppola/Cage zpíval v saku z hadí kůže "Love Me Tender", teď už chudák hraje i v takovýchhle lobotomizovaných sračkách. Nebo že by mu pravověrně křesťansky hráblo a hraje v tom dobrovolně a rád? Nicméně na odpad! to není, je to celkem švanda a viděl jsem už mnohem větší sračky... třeba Kolju. A moc rád bych viděl dvojku, o těch sedmi letech temna, o armádě temnot se Satanem, knížetem pekel v čele, která na Zemi zavádí svůj řád... vlastně zlořád. ()

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Toto zpracování se rozhodně nemůže měřit s tím předchozím, několikadílným. První zpracování je totiž o vlastním zmizení - proč jak, a co dál. Tohle zpracování si zmizení vypůjčilo jen pro vytvoření chaosu na palubě letadla a v celém filmu jde v podstatě o to, dostat letadlo na zem, což je trošku škoda. A když se přece jen dostalo dolů - člověk měl opravdu dojem happyendu! Což je ale blbost, protože zmizením, respektive vytržením, tady těm zůstalým teprve začne tóčo! Což Chloe sice v úplném závěru podotkne, ale není to tak důrazné, jako ten dojem happyendu. Klad tohoto filmu je, že dle mého názoru mnohem lépe vystihuje bezprostřední okamžiky po vytržení. A tak je z toho tak trochu guláš a nedivím se, že ho hodnotí jak ho hodnotí. Nepřiklání se totiž na žádnou stranu. Je na hranici mezi Bohem a světem. Jakoby se snažil obsáhnout jak ateisty tak i věřící, čímž si ale spíše více lidí rozkmotřil než naklonil. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (3)

  • Film získal na konferenci katolických biskupů, oddělení pro film a vysílání, známku A-III, což znamená "morálně nezávadné pro dospělé". (AGAMENON)
  • Ve filmu se krátce v roli obsluhy u letištní brány objeví mistryně světa v běhu přes překážky na 60 m Lori "Lolo" Jones. (Zuzik.Bubu)

Reklama

Reklama