Reklama

Reklama

Dva výtečníci

  • Česko Dva poldové (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill v roli policistů proti své vůli. Nouze a neustálé potíže s mafiány a jinými nepoctivci přivedou Buda do řad policistů, kteří navíc mají tak krásné motorky. V podstatě podobně je na tom i Terence. Brzy však poznají, že služba u policie byla jejich největším životním omylem. Dělají tedy všechno pro to, aby se uniformy zbavili. Ale vždy u nich nakonec zvítězí smysl pro spravedlnost. (Levné knihy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

"Jmenuji se McCarthy" "Ja ne!" "To mas hezky jmeno, takovy kratky" :) Klasicke komedie moc rad nemam, vzdycky mi to pripadalo jako zanr pro blbce :) A nikdy jsem nemel v oblibe filmy s Budem Spencerem a Terence Hillem, protoze mi vzdy prisly postavene jen na radoby legracnich "hospodskych" bitkach, ktere doprovazi ruchari umelymi zvukovymi efekty facek, padu apod. A i tady takove bitky jsou, ale kupodivu jsem vydrzel koukat na cely film a byl prijemne prekvapen, ze mezi temi inscenovanymi rvackami je fura vtipnych hlasek a kamenaku. A to nemusi byt ani vysloveny, staci gesta nebo naznaky. I samotna zapletka je spravne ujeta...dva krupani a lumpove z Miami se hrou osudu nejen stanou policisty, ale dokonce jim to skvele jde, i kdyz nepouzivaji zrovna ortodoxni metody :) Fakt jsem se bavil, nebylo to vubec trapne a prijde mi ze slavna Policejni akademie odtud i leccos prevzala... ()

tron 

všechny recenze uživatele

Vydarená, zábavná talianska (to je dosť dôležité) akčná komédia so spoľahlivým duom Hill/Spencer. Akonáhle sa občas osamostatnili, nevyšlo im to, ale keď držali pokope a stáli proti presile, skoro (hoci sa našli temné výnimky) vždy to bola skvelá zábava. Vychutnajte si scénu, v ktorej jeden hrá chromého a druhý hluchonemého. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

A je to tady zase, tuto dvojku můžu. Další příběhy tenkého a velkého, tentokráte v rolích flroridských policistů. Jejich neotřelé bitky jsou nezapomenutelné a já jsem se u těch "dnešních" dobře bavil. Jasně, většinou je to plácání do vzduchu, ale některé údery a pády jsou perfektní:-) Hlášky mladého tygříka a bitky velkého draka jsou prostě špica:-)Bouchni jej do břicha:-)70% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Před tvůrci slapsticků s dvojicí Girotti & Pedersoli vždycky stály dva těžké úkoly. Ten první padnul na zvukaře postprodukce, který musel v pravý čas zařadit zvuk úderu do trupu, zvuk úderu pěstí do obličeje a jen v jemných nuancích odlišný zvuk úderu otevřenou dlaní (tzv. „budspencerovka“). Při výjimečně praktikované oboustranné budspencerovce pak přišel zvuk připomínající rozkmitání nože zabodnutého ve dveřích. Druhý úkol ležel na scénáristovi, který musel ty dva na začátku dát nějak jakoby náhodou dohromady. No a pak už to šlo samo.. Někoho ztřískat, dlabanec, někoho ztřískat, dlabanec, někoho velkolepě ztřískat, nabyté bohatství a dobrý skutek spojený s jeho odevzdáním. To vše vyplněno vatou infantilního humoru různého stupně trapnosti. Tady byl vysoký.. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Komedie s dvojkou Hill – Spencer ve své nejlepší formě. Zahráli si chlápky hledající práci, kteří se shodou okolností dostanou k policii a stanou se postrachem místí bandy, která obchoduje s drogami. Film sice není zcela naplněn mlátičkami, ale přeci jen je jich docela hodně se slušnou choreografií, hlášky jsou suché jak vyschlý pomeranč a hlavně oba dva včetně Spencera vypadají výborně (navíc v policejních uniformách jim to fakt sekne) a zřejmě se u natáčení také skvěle bavili. Tento snímek patří určitě k tomu nejlepšímu, co natočili. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (14)

  • V USA se film dočkal premiéry až na přelomu let 1979/1980 a byl zkrácen asi o 17 minut. (Jorge87)

Reklama

Reklama