Reklama

Reklama

Superpolicajti z Miami

  • Itálie Miami Supercops (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Agenti FBI Doug (Terence Hill) a Steve (Bud Spencer) jsou pověřeni vyšetřením případu, který nebyl za celých sedm let vyřešen. Tehdy bylo při bankovním přepadení uloupeno 20 milionů dolarů. Jeden z lupičů byl dopaden a strávil sedm let ve vězení, peníze však nalezeny nebyly. Úkolem našich oblíbených hrdinů je zjistit, kam 20 milionů zmizelo a kdo zavraždil lupiče, který byl před pár dny propuštěn z vězení. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

Han22 

všechny recenze uživatele

Poslední film z 80. let ze Spencerem a Hillem přinesl jednu podstatnou změnu. S trochou nadsázky by se dalo říct, že je to pokračování Dvou poldů a ukázka toho, co by se stalo, kdyby dvojice z toho filmu zůstala u policie. Spencer a Hill vyšetřují vraždu bankovního lupiče, kterého dostali do vězení a pátrají po zmizelých 20 milionech. Spíše než na pěsti spolíhají na zbraně a více než komedie je to klasická policajtská kriminálka s celkem slušně tvářícím se příběhem. Bohužel je to od začátku do konce esence všeho průměrného co si přestavíte pod pojmem policajtský film z 80. let a vzhledem k absenci bitek a jakýchkoliv větších vtípků to na víc než na tři hvězdičky nevychází. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Nenáročná a zábavná kriminální komedie. Prostá, ale vtipná, výborně slouží k odreagování. Agent FBI Doug Bennett alias strážník Jay Donell (solidní Terence Hill) a jeho bývalý parťák Steve Forest alias strážník L A Ray (solidní Bud Spencer) se společně dostávají na odhalení tajemství, které stojí za dávným nedořešeným zločinem. Důvtip, neohroženost, vytrvalost a rozhodnost je dovádí k jejich cíli, odhalení zločinného padoucha a jeho bandy a vítězství spravedlnosti a dobra nad zlem ve slunném městě Miami na Floridě. Z dalších roli: policejní nadřízený Tanney (C. B. Seay), starý známý ústřední dvojice, indiánský hromotluk Charro (William 'Bo' Jim), pomáhající dvojici, zločinec s předělaným obličejem Robert Delman alias Ralph Duran (Ken Ceresne), vytoužený cíl hledání dvojice, informátorka Irene (Jackie Castellano), do které se rychle zakouká Doug, řidička kamionu Anabella (Rhonda S. Lundstead), fascinovaná silákem Stevem, a hoteliér Pancho (Buffy Dee). Jednoduché, zábavné, přispívající ke zlepšení nálady. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já vím, že jsem na dvojici Bud Spencer a Terence Hill docela ujetý, ale nemohu si pomoct, mě jejich filmy prostě baví. Čiší z nich taková bezstarostnost, taková pohoda, že se u nich prostě bez problémů uvolním a cítím se prostě v pohodě. Tahle komedie třeba není tak skvělá, ale oni dva ji bez problémů táhnou. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Chybí tomu takový ten styl jejich předchozích komedií. Už to taky ukazuje trochu jinou dobu, která Buda s Terencem zabíjí. Místo chytlavé hitovky na úvod je k poslechnutí nějaké podivné disco a bitek se nedočkáte. Naštěstí ani tady nechybí jejich vzájemné pošťuchovaní a přátelství. No a kriminální zápletka by v lepším zpracování nemusela být úplně marná. Pozitiva trochu vařím z prázdné vody, ale ty tři ještě dám...alespoň má Barandov pořád, co vysílat....tam to jede každej den stejně jako má každej den Jana Maláčová dobrý nápady, jak říká Jaroslav Kubera. ()

Delfador 

všechny recenze uživatele

Tady se ukazuje, že jen přítomnost Buda a Terence nestačí. Navíc jak se Budovi na klín posadila ta slečna, uvědomil jsem si, že si ho s nějakou ženou vůbec představit nedokážu. Na klukoviny a předvádění se před nějakou slečnou byl vždycky Terence, takže když prostě vidím zestárlého a obtloustlého Buda s ženou na klíně, která chce aby ji pořádně stiskl.... ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně na začátku přestřelky ve skladišti, kdy si indián Charlie svléká košili a ukazuje, že pod ní má prostřílenou vestu, má v ní kulky i s nábojnicemi. (Stejšn)
  • V čase 01:03:53 je v bočním skle odjíždějícího auta možno vidět část filmového štábu. (fisus)

Reklama

Reklama