Reklama

Reklama

Superpolicajti z Miami

  • Itálie Miami Supercops (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Agenti FBI Doug (Terence Hill) a Steve (Bud Spencer) jsou pověřeni vyšetřením případu, který nebyl za celých sedm let vyřešen. Tehdy bylo při bankovním přepadení uloupeno 20 milionů dolarů. Jeden z lupičů byl dopaden a strávil sedm let ve vězení, peníze však nalezeny nebyly. Úkolem našich oblíbených hrdinů je zjistit, kam 20 milionů zmizelo a kdo zavraždil lupiče, který byl před pár dny propuštěn z vězení. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

PeteBuck 

všechny recenze uživatele

Akoby pokračovanie dvoj výtečníkov. Inak titulky to mali ako zvučka nejakého krimi seriálu z osemdesiatych rokov. Aj to tak vyzeralo. Asi ako dokopy dve časti A-Team alebo TJ Hookera. Spencer a Hill hrajú proste dvoch polišov, ktorí riešia záhadu stratených 20 miliónov dolárov a jednu vraždu. Celkom sa to dalo, ale často som sa tam nudil. Ako podmaz k žehleniu, kde potrebujete mozog odviesť iným smerom, sa to dalo. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Absolutně nic nového, zajímavého ani extra vtipného. TH a BS se potkávají jako že po letech u starého případu. Pěsti lítají vzduchem a protivníci padají ještě než se jich někdo dotkne, s výraznými zvuky. Zajímavostí tohoto filmu jsou dvojí dabing, první vyrobený narychlo v malém počtu dabérů (Sejk, Saic a Tůma mluví dohromady asi šedesát postav, v hlavních rolích Oliva a Zavřel), a druhý už z éry odfláknutých dabingů z dílny NOVY (Mrkvička, Schánilec). ()

Reklama

kaposlav 

všechny recenze uživatele

To zaujímavé z tohto filmu by som zmestil do 15. minút a ostatok bola celkom nuda. Už ako keby bol duet Spencer a Hill vystrieľaní a mlel z posledného. Predpokladám, že práve po tomto filme ich súhra v komédiach bola spečatená a film Botte di Natale (1994) bol už len pokus o nejaký reštart, ktorý sa nepodaril. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jeden z posledních společných filmů mé megaoblíbené dvojice nedopadl bohužel vůbec dobře.Již notně postárlá dvojice začala místo pěstí používat pistole,místo přímočarých rozhodnutí přišlo na řadu přespříliš přemýšlení,skvělé a zábavné dobrodružství a pořádný spád děje byl nahrazen nudou a nezáživným,až moc vážným krimi.Prostě už to není v tomto filmu ta zábavná,rozverná dvojička,ale spíš duo postárlých chlápků,unavených životem a chystajících se na definitivní odchod z výsluní. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Ač to nerad píšu, tak by se měli držet tý svý klasiky. Tohle je velmi špatný a nepovedený pokus o regulérní akční krimi film. Bohužel jejich herecké výkony jsou opravdu špatné a scénář je naprosto příšerný. Aspoň, že tam zakomponovali pro ně typické rvačky a jejich škádlení. Film si objektivně zaslouží 2*, ale proto, že je mám rád, tak to nemůžu dát! Nejde to! Je to tedy jen pro fanoušky, jinak pryč od toho. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • Při velké automobilové honičce při cestě na zápas amerického fotbalu na záběru z kamery uvnitř auta zatáčí auto doleva, při dalším záběru z kamery v křižovatce se ale vytáčí doprava. (PX)
  • Ve scéně na začátku přestřelky ve skladišti, kdy si indián Charlie svléká košili a ukazuje, že pod ní má prostřílenou vestu, má v ní kulky i s nábojnicemi. (Stejšn)
  • V čase 01:03:53 je v bočním skle odjíždějícího auta možno vidět část filmového štábu. (fisus)

Reklama

Reklama