Reklama

Reklama

Jdi na to

  • Itálie Nati con la camicia (více)
všechny plakáty
Trailer 2

VOD (1)

Terence HillBud Spencer se opět setkávají na Floridě, ale tentokrát se z nich stane dvojka neohrožených superšpiónů... Tulák Rosco (Terence Hill) se prohání po amerických dálnicích na kolečkových bruslích a míří, kam ho vítr zavane. Bezcílné svobody si užívá i Doug (Bud Spencer), kterého právě pustili z vězení, kde seděl kvůli menšímu nedorozumění s jedním jachtařem, co mu plašil ryby. Oba se náhodou setkají v zastrčeném motorestu uprostřed ničeho a od té chvíle to jde od deseti k pěti. Nejdřív se jim podaří omylem ukrást kamion, a aby si zachránili kůži, sednou na první let do Miami. Naneštěstí tím ale zaberou místa dvěma elitním špionům na tajné misi a do klína jim spadne kufřík s milionem dolarů. Aby dvojice z celé šlamastyky v pořádku vybruslila, rozhodnou se dál vydávat za agenty Steinberga a Masona a plány zákeřného gangstera K1 na ovládnutí světa překazit po svém – holýma rukama a s pořádnou dávkou štěstí... Ztřeštěnou italsko-americkou komedii s nerozlučnou hereckou dvojkou natočil Enzo Barboni, v titulcích uvedený pod pseudonymem E. B. Clucher. V zásadě jde o volné pokračování snímku Dva poldové (1977), namísto policistů proti své vůli se tu však Spencer a Hill úplnou náhodou stanou tajnými agenty a vyvléknout se z mise pro ně nebude vůbec snadné. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (199)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jestli můžu radit, tak raději nechoď.. Jsou a jmenují se Hill & Spencer. Populární italští klauni-mlátiči se jako obvykle drží zavedené šablony spočívající v něčí záměně, stoickém klidu za všech okolností a v mlaskavých pěstních výměnách, což je v případě Jdi na to na udržení zábavy v minutách zoufale málo.. Už mi není let, abych se u jejich filmů náramně bavil a hlavně, začínám docházet k šokujícímu zjištění, že jejich takřka identické kopie z filmů o Šimonu a Matoušovi jsou vlastně lepší než originál. Sakra, kam mi zmizela čísla..!? ()

*Colorado 

všechny recenze uživatele

Nebojím se dát všech *****, protože tomu nemám co vytknout. Tenhle snímek s dvojičkou Bud Spencer & Terence Hill beze zbytku splňuje má očekávání, které bych na "jejich" bedra nakladl :) Tady se podobně jako u Jestli se rozzlobíme, budeme zlí také rád a od srdce zasměju, nehledě k tomu, že film má spád, nenudí a ona i zápletka není vůbec špatná. Reakce doktora na 'rekonvalescenci' zmlácených individuí z baru: "To by bylo lehčí udělat z játrové paštiky znovu játra." :-D ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Super, bavil jsem se jako snad ještě nikdy jindy s touto oblíbenou dvojicí..Jejich filmy jsou povětšinou na jedno brdo a někdy nudí. Avšak v tomto filmu, možná po scénářské stránce jejich nejpropracovanějším, nejde jen o samotnou rvačku, pěstní souboje a honičku, jaké z jejich filmů dobře známe, ale především o humorně vedený dialog, vtipné scény a vskutku vynalézavé nápady - viz mluvení břichem nebo sekané hovězí atd. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Jde o příjemnou, ale ne kdoví jak zábavnou komedii. Bud Spencer a Terence Hill se díky omylu stávají tajnými špiony, získají velké bohatství a zároveň vyřeší zapeklitý případ. Bitek je pomálu, jejich choreografie však potěší, Hill i Spencer jsou stále svěží a dobře se na ně kouká. Překvapí velká pohyblivost Spencera při scéně s čínskými číšníky. Obecně jde o lepší průměr filmografie obou ranařů. ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Agent 007 se kdesi zdržel, takže ho dík nepravděpodobné záměně musí zastoupit výtržníci Spencer a Hill. Zdá se, že stojí proti zločinecké organizaci, s níž si nezadá ani Spectre. Fabule je tak roztomile pitomoučce načrtnutá, až si zaslouží slitovné odpuštění. Tady se nehraje s plány v plánech, tady se jednoduchými, nesmyslnými můstky postrkuje děj od mlátičky k mlátičce přes honičku zase k mlátičce. Hill a Spencer "hrají" tresť svých letitých kreací - nemá smysl, aby se jejich postavy jmenovaly jinak než oni. Taková hloupost, až je mi skorem milejší než bondovky, které usilují o sofistikovanost. Většinou ji nezískávají, ale přichází o smysl pro humor. Ten je tady přítomen, byť povětšinou na úrovni facek. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Zhruba v 35. minúte filmu chce šéf agentov Tiger (David Huddleston), aby sa spolu so Steinbergom (Terence Hill) a Masonom (Bud Spencer) previezli vrtuľníkom ponad Miami. Steinberg sa zdráha nastúpiť do vrtuľníka, pretože neverí, že Mason je pilot. V skutočnosti je Bud Spencer certifikovaný pilot. (AxelWers)
  • Když na lodi dáma vyzývá Terence a Buda k souboji, má na nohách kotníčkové boty na vysokém podpatku. Když se ale na mělčině brání zatýkání od policistů má na nohách sandály na podpatku. (Stocki)
  • Scény na lodi, kde hlavní hrdinové bojují proti zločinci K1 (Buffy Dee), se natáčely na křižníku přímo během jedné plavby. Přítomni byli i civilní pasažéři. (GreatestFan)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno