Reklama

Reklama

Gangsterský boss Alexander Coates (Steven Seagal) sa chystá odísť na odpočinok a opustiť svoje impérium vybudované vo veľkomestskom podsvetí. Keď sa ale v meste objaví nový konkurent Ice Man (Ving Rhames), musí sa Alexander rozhodnúť, či prenechá moc nad impériom Ice Manovi, alebo znovu zabojuje o všetko, čo počas svojej kariéry vybudoval. Alexander dlho neváha a s pomocou svojho dávneho priateľa Jimmyho Peanutsa (Danny Trejo) a zabijaka Romana Hursta (Bren Foster) sa púšťa do záchrany starej hierarchie podsvetia – hierarchie, v ktorej Alexander vládne pevnou rukou. (TV JOJ)

(více)

Recenze (74)

insurgentes odpad!

všechny recenze uživatele

Je to vo tom, jak se parta naprostej debilů předhání v tom, kdo se bude tvářit jak největší tvrďák, ale místo toho vypadaj jako kdyby všichni měli tejdenní zácpu. Film doporučuju hlavně všem příznivcům přírodní medicíny, protože tady se dozvěděj, jak za 45 minut spravit zlomeniny všech prstů na ruce tak, že člověk může jít normálně zase fightovat. Výborný. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak jsem jako doufal, že se Seagal trošku oklepe a začne natáčet alespoň ucházející béčka. Jenže on se celej film promenáduje v černých brýlích obarvenej na černo tak, že černější vlasy by už mohl mít snad jen havran, kdyby byl člověkem. Je hrozně chytrej, důležitej a já se divím, že mu tohle ještě někdo vůbec dokáže žrát. Jediný plus filmu je Danny Trejo, kterého alespoň v podobném filmu očekávám a docela mě rozesmálo jeho představení coby mexického kněze. On se z těhle rolí prostě nevymámí. Standardní akční žumpa. Sice ne takový dno, jako jiný odpadový Seagalovky, ale překvapení to není. ()

Reklama

otík odpad!

všechny recenze uživatele

Scénáristy jeden z naprosto nejhorších a nejtragičtějších filmů Stevena Seagala. Scénárista musel mít mozek na škvarek nebo pod vlivem silných drog, aby napsal něco tak nelogického, nesmyslného a hlavně naprosto nezajímavého. Přežil bych, že si Steven zahrál roli mafiána – budiž. Také přežiju jeho zcela nelogické jednání vůči jeho „chlapci“, který zbabral ne vlastní chybou akci, a proto je třeba mu dát lekci = skoro ho zabít, ale hlavně jej ne úplně zabít, aby ho pak na konci filmu Steven volal na pomoc. Také dokážu přežít to, že Danny Trejo s kudlou v srdci přežije desetiminutovou scénu, aby procedil přes krvavé zuby jednu nedokončenou větu. Co však se nedá přežít, je úplně, ale naprosto totálně debilní příběh slátaný z různě imbecilních motivací všemožných mafiánů s králem Vinga Rhamese, který velí gangu, aniž by nějaký měl a v jeho jménu neustále všechny bije, střílí a zabíjí. Vrcholem tragédie je "konec" záporáka, který po průstřelu hlavy a ztráty litru krve zmizí z místa činu. Tohoto filmu je opravdu škoda, protože Ben Foster je akčně fakt dobrý a předvádí velmi slušné akční scény. Samotný Seagal nám taky cosi málo předvede, bohužel vše je zasazeno do tak špatného příběhu, že nemohu hodnotit jinak než nulou. Sorry, chlapci. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Uf, uff, uuufff. Po hodině jsem to vypnul, to se nedalo. Naprosto nelogické, chaotické, přihlouplé. Dlouho jsem pořádně nevěděl, o co tam vlastně jde a kdo s kým peče. Nejpříjemnější postava byl pro mě Steven, ale zejména Ving s jeho pobočníky mi lezli na nervy. No dobře, zkusím dokoukat poslední třetinu. Zatím je to za 40% ()

Testament 

všechny recenze uživatele

Přiznávám se dobrovolně, bez mučení, že od "Force of execution" jsem očekával (i po skouknutí traileru) takové nějaké "lepší" béčko, než jakými byly poslední 2-3 Seagalovky. Výsledek mě překvapil (nasral) více, než by bylo zdrávo, ale popořadě. Tak jako ve většině případů bych začal nějakými klady. No, to bude "rychlovka" asi taková, jako když před chlapem, co neměl rok sex, roztáhne nohy nějaká sexy modelka. Takže plusem je Bren Foster a bitky s ním natořčené. Ten kluk není špatnej a zastíní celý zbylý ansámbl. Dalším kladem je občas Seagal s jeho bradkou, kterýmu, aspoň zezačátku, jeho drsňáka věřím. Zbytek je prostě standardní žumpa. I když tu jsou Trajo, Rhames, tak se žádný zajímavý fight nekoná a závěrečná střílející scéna, kdy Steven běhá úplně nemotorně po baráku a ve směšných brýlích jde po protivnících, to už je z kategorie "parodie". Je to hnus, pryč s tím! ()

Galerie (44)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Aalbuquerque v Nové Mexiku. (rafix)

Reklama

Reklama