Reklama

Reklama

Gangsterský boss Alexander Coates (Steven Seagal) sa chystá odísť na odpočinok a opustiť svoje impérium vybudované vo veľkomestskom podsvetí. Keď sa ale v meste objaví nový konkurent Ice Man (Ving Rhames), musí sa Alexander rozhodnúť, či prenechá moc nad impériom Ice Manovi, alebo znovu zabojuje o všetko, čo počas svojej kariéry vybudoval. Alexander dlho neváha a s pomocou svojho dávneho priateľa Jimmyho Peanutsa (Danny Trejo) a zabijaka Romana Hursta (Bren Foster) sa púšťa do záchrany starej hierarchie podsvetia – hierarchie, v ktorej Alexander vládne pevnou rukou. (TV JOJ)

(více)

Recenze (74)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Uf, uff, uuufff. Po hodině jsem to vypnul, to se nedalo. Naprosto nelogické, chaotické, přihlouplé. Dlouho jsem pořádně nevěděl, o co tam vlastně jde a kdo s kým peče. Nejpříjemnější postava byl pro mě Steven, ale zejména Ving s jeho pobočníky mi lezli na nervy. No dobře, zkusím dokoukat poslední třetinu. Zatím je to za 40% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak jsem jako doufal, že se Seagal trošku oklepe a začne natáčet alespoň ucházející béčka. Jenže on se celej film promenáduje v černých brýlích obarvenej na černo tak, že černější vlasy by už mohl mít snad jen havran, kdyby byl člověkem. Je hrozně chytrej, důležitej a já se divím, že mu tohle ještě někdo vůbec dokáže žrát. Jediný plus filmu je Danny Trejo, kterého alespoň v podobném filmu očekávám a docela mě rozesmálo jeho představení coby mexického kněze. On se z těhle rolí prostě nevymámí. Standardní akční žumpa. Sice ne takový dno, jako jiný odpadový Seagalovky, ale překvapení to není. ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

No tak opět po letech upravuju svoje hodnocení. Jasně , neni to kdoví jakej film, ale když se na to kouknete optikou všech Seagalových filmu a to hlavně těch nejnovějších tak tenhle vyznívá o dost lépe. A samozřejmě musíte myslet na to, že je to prostě béčko a ne nějaká áčková produkce. Tady ale je docela dobrej příběh, bitky taky ujdou a herecký obsazení je kvalitní. Dost tomu pomáhá i to, že i zde jako v některých jiných filmech tu je Steven ne vyloženě jako doplněk a někdo kdo je na plakátu na upoutání pozornosti, ale prostě tam jen pořád on. Takže kolem a kolem bych celkově řekl, že budu hodnej a celkově 70 % a tři hvězdy ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Vážně mi to nejde na rozum. Za porážkovou svini, předstírající s bandou klaunů Ajkiddo, by nejeden ředitel cirkusu vyplajznul majlant, tak proč se Štefan neustále ponižuje před kamerou? Pork for execution opět dokonale naplňuje Pištův septikový standard posledních let. S xichtem koženějším než jeho XXXXXL bunda se funivě potácí mezi záběry a tu a tam se těžce převalí na nějakého statistu, aniž by se hnul z místa. Abychom si užili i trochu toho opravdového baletu, najmul si za orál do té katastrofy nějakého vytepleného jelimana, co umí dát nohy do tři čtvrtě na tři, a tak s rukama rozmlácenýma kladivem ukope za sto minut víc, než Farzekašovi pro Telekom. O prudce sofistikovaném scénáři se raději rozepisovat nebudu, mohl bych se totiž úchylit k přísně logickému a nechutně naturalistickému popisu děr zfetovaných štětek. Šup s tím do hajzlu! ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Celý je to strašne zamotaný, všichni tam mění strany jak ponožky a já se vtom chvílema přestal orientovat. Průběh filmu mě dost nudil, už jsem si řikal že tomu napařím dvě hvězdy a kašlu nato. Ale konec to zachránil.. jako v každým akční filmu kde hlavně akce a napětí je v poslední dvacetiminutovce tak tady to tak přesne je. Libili se mi chvaty Brena Fostera, který všechny ve filmu zkopal. Seagal a Rhames mě vubec nezaujali v tomhle filmu. Akce tam je ale spíš jen na konci. Fighty to samý..příběh je zamotaný a já ho ani moc nepochopil abych řekl pravdu. Chvalím soundtrack. madrfakr.. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Aalbuquerque v Nové Mexiku. (rafix)

Reklama

Reklama